arkadaşlar transfer işleminden test gününe kadar ne gibi belirtiler yaşanıyor? CADIARZU ya da mutlaka bi belirti olması gerekiyor mu? fisfisfis benim henüz transferimin 3. günü. yalnız karnımda müthiş bir gerginlik ve şişkinlik var. göğüslerimde felaket hassas. karnımda ince bir ağrı. ama bunlar tedaviye başladığımız günden beri var:sm_confused:
birde embriyoların tutunmasını sağlamak için yapılabilcek ekstra hiçbir şey yok değil mi? yani bitkisel ilaçlar, çaylar vs. bildiğiniz herhangi birşey:uhm:
şimdiden bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler....
Merhaba transferim pazartesi yapıldı benim de. Ama ben yatamıyorum ilk gün yatabildim anca zaten sırt üstü hayatta yatamam akşamları hep sağa sola dönüyorum belim ağrıyor çünkü. Ama acayip endişeliyim herkes 3-4 gün kıpırdamadan yattım diyor off yaaa
Merhaba transferim pazartesi yapıldı benim de. Ama ben yatamıyorum ilk gün yatabildim anca zaten sırt üstü hayatta yatamam akşamları hep sağa sola dönüyorum belim ağrıyor çünkü. Ama acayip endişeliyim herkes 3-4 gün kıpırdamadan yattım diyor off yaaa
2 sinde test günüm inşallah hayırlısı olur
hic endiselenme. transfer gunu ve 1 gun sonrasi dinlensen yeter. yatakta yatman da gerekmez. koltukta otur, uzan. sadece agir kaldirma ve kendini yorma.ben transferden 2 gun sonra sokaga ciktim, butun gun yurudum hatta.
arkadaşlar crino jel e devam ediyormusunuz veya kullanan varmı,ben ümidimi kesince jeli kullanmayıda kestim,sakıncası olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?