Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm benim yarın yumurtalarım toplanıcak pazarteside transfer gerçekleşicek ben sonrası neler yapmalıyım 2 gün rapor almayı düşünüyorum yeterlimi acaba çarşamba işe başlıcam ne yaplıyım yardımcı olursanız sevinirim
slm benim yarın yumurtalarım toplanıcak pazarteside transfer gerçekleşicek ben sonrası neler yapmalıyım 2 gün rapor almayı düşünüyorum yeterlimi acaba çarşamba işe başlıcam ne yaplıyım yardımcı olursanız sevinirim
staylancım inşallah öncelikle kaliteli yumurtaların kalite embriyoların olur inşallahh... hangi merkezde tedavi ggörüyorsun kaçındı denemen? eylül-ekim aylarında tüp beben tedavisi görecekler diye bir topic var ordayız hepimiz.. çook fayda gördüm arkadaşlardan.. katılmanı tavsiye ederim..
transfer sonrası ile söyleyebileceim şeyler; öncelikle ilk gün mutlaka yat.. diğer günler doktorlarım normal hayatıma dönebileceğimi söylediler ama ben 6 gün boyunca evden çıkmadım. sürekli yatma, rahme kan gitmesi gerekiyor dediler o yüzden 2. günden itibaren ayaklandım evin içinde yavaş yavaş yürüdüm uzandım oturdum. ağır iş yapma sakın, uzanma eğilme bir süre dikkat et kendine.. bi de gün kurusu kayısı ye sabahları üstüne su iç kabızlığa çok iyi geliyor. bu süreçte kabız olmamak çok önemli çünkü. inşallah hayırlı haberlerii alırız..
transfer sonrası 3saat falan yolculuk yaptm.o yorgunluğa ertesi gün mesai yaptım hemde fazladan hiç dinlenmedm.özel bşey yemedm içmedim.trannferm haziranda olmuştu.şimdi ise ikizlerime hamileym 5 aylıklar.dua edin hayırlı sağlıklı olsunlar.
TEK BİR ŞEY YAPTIM.ÇOK DUA ETTİM.ZİKİR YANİ ALLAHIN İSİMLERİ