Transfer günü 6 şubat olanlar 🙋🏻‍♀️

Ee ben bişeyler görüyorum sanki hangi marka bu canım normal test dimi erken testlerden değil
Evet çizgi var baya belli gözle daha net görünüyo. Testin markası oncomed sabah ilk idrarla yaptım. Dün akşam da yapmıştım bundan daha silikti giderek koyulaşıyor gibi yarın sabah tekrar yapıcam koyulaşmayı takip etmek için

Kızlar bende 6 gün citlft embryi Day comfort diye Bi testle denedim negatif cktiii
Benim önceki transferimde 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim şimdi bunda da 4. Gün erken gebelik yaptım çıkmadı ancak bugün belli etmeye başladı kendini bi iki gün bile çok fark ediyor

Benim önceki transferimde 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim şimdi bunda da 4. Gün erken gebelik yaptım çıkmadı ancak bugün belli etmeye başladı kendini bi iki gün bile çok fark ediyor
Kesinlikle testllerden de hassasiyet değişiyor moral bozmak yok sizin içinde çok sevindim Allah hayırla tamamlasin. Bende teste bakmaktan ikinci çizgiyi gözlerim kendi kendine görecek hale geldi

Kesinlikle testllerden de hassasiyet değişiyor moral bozmak yok sizin içinde çok sevindim Allah hayırla tamamlasin. Bende teste bakmaktan ikinci çizgiyi gözlerim kendi kendine görecek hale geldi
Amin inşallah kesinlikle moral bozmak yok Allahtan ümit kesilmez bakarsınız direk kanda çıkar ya da benimki kimyasala dönebilir allah korusun hiçbirşeyin garantisi yok ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum o yüzden kendimi

Tebrikler artık olmuş kan vermeye beklersiniz artık. Ben yapmadım bu sabah. Kan vericem direkt perşembe
Teşekkürler Asıl kan testi günü cumartesi benim ama iki kat artışı görmek için ben de mi perşembe versem diye düşünüyorum

Neden kaset test erken gebelik değilde?

Neden kaset test erken gebelik değilde?
İlk gebeliğimi öğrendiğimde 1 tane erken gebelik almıştım pozitif çıkarsa koyulaşmayı takip etmek için de 5 tane kaset test almıştım bunda da öyle yaptım ama erken gebelik 4. Günde negatif çıktı kasetlerde devam ediyorum o yüzden

Teşekkürler Asıl kan testi günü cumartesi benim ama iki kat artışı görmek için ben de mi perşembe versem diye düşünüyorum
Doktorum bana perşembe tarihini verdiler 5 günlük taze transferse sizinki de evet verebilirsiniz aslında neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…