Transfer günü 6 şubat olanlar 🙋🏻‍♀️

Ben erkenden denediğim için hep :) kaset adetten sonra gösterir diye düşündüm koyulasma var artış güzel demekki kan verebilirsiniz artik

Transferimin 5 günü ve hiç birşey hissetmiyorum kızlar ya normal mı korkuyorum
Bilsem Bi tutanlardan hep belirti hissettim ama o kadar iğne ilaca da belirti hissetmiş olabiliriz. Belirtisiz dr bir kaç arkadaşım gebe kaldı her gebelik kendine has oylendusun olan oldu zaten

Bilsem Bi tutanlardan hep belirti hissettim ama o kadar iğne ilaca da belirti hissetmiş olabiliriz. Belirtisiz dr bir kaç arkadaşım gebe kaldı her gebelik kendine has oylendusun olan oldu zaten
Ay ne bileyim ya genelde hep bişey hissediyorlar gibi geldi bende de olmayınca acıksası korkuyorum hayırlısı inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın doldursun

Ben erkenden denediğim için hep :) kaset adetten sonra gösterir diye düşündüm koyulasma var artış güzel demekki kan verebilirsiniz artik
Evet silik de olsa gösteriyo Bugün yapmayı düşünüyo musun canım yoksa kan gününü mü bekliceksin sen de

Diğeri dediğiniz ilk transferimiz tuttu inşallah
2021 yılında oldum ilk transferimi pozitif oldu oğlum şimdi 21 aylık. Bu da dondurulmuşlardan 2. Transferim şimdilik kaset testte pozitif gördüm ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah

Bende çok emin değilim ama kan gününü beklemeyi düşünüyorum bugün leke yasadim belki de yeni yerleşiyor. Alt karı ağrım var inşallah pozitif haberler alırız

2021 yılında oldum ilk transferimi pozitif oldu oğlum şimdi 21 aylık. Bu da dondurulmuşlardan 2. Transferim şimdilik kaset testte pozitif gördüm ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah
İnşallah benimde öyle olur ya. Hiç bişey hissetmiyorum 4 gün boyunca yattım bugün çıktım dışarı geziyorum. Göğüslerim kasığım belim mide hiç bir belirtim yok sizde de öylemiydi ve kacıncı gün embriyosu ?

Bence bu güzel bir işaret bende bi leke bişey bekliyorum ama hiçbir şey yok
Bende leke gelince Bi sevindim ama daha önce hiç leke gelmedi pozitif oldum birinde leke geldi kimyasal oldum bu da yeni geldi leke yürüyüş yaptım yarım saat acaba tutunuyor da mi zorlandı bilmiyorum . Olana da olmayana da razıyız üzülmeyin kızlar degistiremecegimiz elimizde olmayan şeyler için yipratmayin Allah sağlık versin imkan versin yine denenir

5. Gün embriyosu, aksine ben çocuktan dolayı sürekli hareket halindeyim koşturuyorum onun peşinde hiç yatmadım diğerinde de yatmamıştım zaten olacaksa her türlü oluyo zaten belirti aramayın hiç bende de sıfır

6 gün embriyosu benim de 2 denemem ilki negatif bu ikincisi ve baya duygusal olarak yıpranıyorum herkez gibi çok istiyorum. Bugün avm ora bura baya yürüdüm yürümekten kasıklarım ayaklarım ağrıdı başka hiç bir belirtim yok inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…