Ay çok güzel maşallah. Ben Progestan ignemi yaptırmaya geldim saglik ocağına dönüşte eczaneden alıp yapacağım tekrar.
Ben erkenden denediğim için hep :) kaset adetten sonra gösterir diye düşündüm koyulasma var artış güzel demekki kan verebilirsiniz artikİlk gebeliğimi öğrendiğimde 1 tane erken gebelik almıştım pozitif çıkarsa koyulaşmayı takip etmek için de 5 tane kaset test almıştım bunda da öyle yaptım ama erken gebelik 4. Günde negatif çıktı kasetlerde devam ediyorum o yüzden
Bilsem Bi tutanlardan hep belirti hissettim ama o kadar iğne ilaca da belirti hissetmiş olabiliriz. Belirtisiz dr bir kaç arkadaşım gebe kaldı her gebelik kendine has oylendusun olan oldu zatenTransferimin 5 günü ve hiç birşey hissetmiyorum kızlar ya normal mı korkuyorum
Güzel haberler arkadasim inşallahAy çok güzel maşallah. Ben Progestan ignemi yaptırmaya geldim saglik ocağına dönüşte eczaneden alıp yapacağım tekrar.
Yok kızlar malesef benimki olumsuz belli. Bomboş negatifGüzel haberler arkadasim inşallah
Ay ne bileyim ya genelde hep bişey hissediyorlar gibi geldi bende de olmayınca acıksası korkuyorum hayırlısı inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın doldursunBilsem Bi tutanlardan hep belirti hissettim ama o kadar iğne ilaca da belirti hissetmiş olabiliriz. Belirtisiz dr bir kaç arkadaşım gebe kaldı her gebelik kendine has oylendusun olan oldu zaten
Benim de hiç belirtim yok diğerinde de yoktu bunda da yok bence belirti çok aramayınTransferimin 5 günü ve hiç birşey hissetmiyorum kızlar ya normal mı korkuyorum
Hadi haberlerini bekliyoruzAy çok güzel maşallah. Ben Progestan ignemi yaptırmaya geldim saglik ocağına dönüşte eczaneden alıp yapacağım tekrar.
Evet silik de olsa gösteriyoBen erkenden denediğim için hep :) kaset adetten sonra gösterir diye düşündüm koyulasma var artış güzel demekki kan verebilirsiniz artik
Diğeri dediğiniz ilk transferimiz tuttu inşallahBenim de hiç belirtim yok diğerinde de yoktu bunda da yok bence belirti çok aramayın
2021 yılında oldum ilk transferimi pozitif oldu oğlum şimdi 21 aylık. Bu da dondurulmuşlardan 2. Transferim şimdilik kaset testte pozitif gördüm ama bakalım sağlıklı ilerler inşallahDiğeri dediğiniz ilk transferimiz tuttu inşallah
Yaptim canim malesef yine boş negatifHadi haberlerini bekliyoruz
İnşallah benimde öyle olur ya. Hiç bişey hissetmiyorum 4 gün boyunca yattım bugün çıktım dışarı geziyorum. Göğüslerim kasığım belim mide hiç bir belirtim yok sizde de öylemiydi ve kacıncı gün embriyosu ?2021 yılında oldum ilk transferimi pozitif oldu oğlum şimdi 21 aylık. Bu da dondurulmuşlardan 2. Transferim şimdilik kaset testte pozitif gördüm ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah
Bence bu güzel bir işaret bende bi leke bişey bekliyorum ama hiçbir şey yokBende çok emin değilim ama kan gününü beklemeyi düşünüyorum bugün leke yasadim belki de yeni yerleşiyor. Alt karı ağrım var inşallah pozitif haberler alırız
Bende leke gelince Bi sevindim ama daha önce hiç leke gelmedi pozitif oldum birinde leke geldi kimyasal oldum bu da yeni geldi leke yürüyüş yaptım yarım saat acaba tutunuyor da mi zorlandı bilmiyorum . Olana da olmayana da razıyız üzülmeyin kızlar degistiremecegimiz elimizde olmayan şeyler için yipratmayin Allah sağlık versin imkan versin yine denenirBence bu güzel bir işaret bende bi leke bişey bekliyorum ama hiçbir şey yok
5. Gün embriyosu, aksine ben çocuktan dolayı sürekli hareket halindeyim koşturuyorum onun peşinde hiç yatmadım diğerinde de yatmamıştım zaten olacaksa her türlü oluyo zaten belirti aramayın hiç bende de sıfırİnşallah benimde öyle olur ya. Hiç bişey hissetmiyorum 4 gün boyunca yattım bugün çıktım dışarı geziyorum. Göğüslerim kasığım belim mide hiç bir belirtim yok sizde de öylemiydi ve kacıncı gün embriyosu ?
Hayırlısı olsun canım ümitsizliğe kapılma kanda çıkar belki güzel haberler alman dileğiyle inşallahYaptim canim malesef yine boş negatif
6 gün embriyosu benim de 2 denemem ilki negatif bu ikincisi ve baya duygusal olarak yıpranıyorum herkez gibi çok istiyorum. Bugün avm ora bura baya yürüdüm yürümekten kasıklarım ayaklarım ağrıdı başka hiç bir belirtim yok inşallah olur5. Gün embriyosu, aksine ben çocuktan dolayı sürekli hareket halindeyim koşturuyorum onun peşinde hiç yatmadım diğerinde de yatmamıştım zaten olacaksa her türlü oluyo zaten belirti aramayın hiç bende de sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?