• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Günü Bekleyenler

Merhaba bütün süreçleri atlattık dondurulmuş embriyomuz vardı ve doktor 6 ekime transfer günü verdi Ekim de transfer olanlar var mı yazabilirse çok sevinirim:) ve transferden sonra evde test yapanınız var mı kaç gün sonra yaptınız ne yaptınız 😍
Merhaba bende adet olmayı bekliyorum ilacımın son günü yarın transferden önce nasıl bi süreç geçirdiniz şu an nasılsınız acaba
İnşallah pozitif sonuçlar almışsınız ☺️

Merhaba bende adet olmayı bekliyorum ilacımın son günü yarın transferden önce nasıl bi süreç geçirdiniz şu an nasılsınız acaba
İnşallah pozitif sonuçlar almışsınız ☺️
Evet,çok şükür pozitif haberini aldım her hastanın süreci kendine has ve farklı oluyor onu soruyorsanız 🥹 hamilelik deseniz bu çok farklı bu benim ikinci hamileliğim asla ilki gibi değil hep yorgunum ve hep uykum var 🤣

Evet,çok şükür pozitif haberini aldım her hastanın süreci kendine has ve farklı oluyor onu soruyorsanız 🥹 hamilelik deseniz bu çok farklı bu benim ikinci hamileliğim asla ilki gibi değil hep yorgunum ve hep uykum
Çoook güzel yorgunluklar bunlar Allah kucağınıza almayıda nasip etsin ❤️❤️❤️

Back
X