- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
Neden canım
Kalınlık yeterli gelmedi 8 cikti ama tabaka ince oldugu için uygun görmedi cift transfer olacağı içinde yeterli değil dediAa Nie kuzum hayırdır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canım
Kalınlık yeterli gelmedi 8 cikti ama tabaka ince oldugu için uygun görmedi cift transfer olacağı içinde yeterli değil dediAa Nie kuzum hayırdır![]()
Carrsamba 12. Gunumde vverecegm insallah hayirli sonuclar alalim hepimizSağol canım sanada hayırlı olsun İnşAllah
Bugün mü 7. Günün seninde ?
Ne zaman vereceksin kan![]()
Insallah canim kanla kesinlescek carsamba dualarinizlaSen de miiiii?Hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
Canım üzülme sakın vardır bunda da bi hayr bidaha ki ay olur İnşAllah doktorun daha temkinli ilerler bu seferKalınlık yeterli gelmedi 8 cikti ama tabaka ince oldugu için uygun görmedi cift transfer olacağı içinde yeterli değil dedi
İnşAllah cnam senn az kalmışCarrsamba 12. Gunumde vverecegm insallah hayirli sonuclar alalim hepimiz![]()
Insallah pespese paylasiriz hayirli haberlerİnşAllah cnam senn az kalmış![]()
Aynen bende öyle dedim vardır bundada bi hayırCanım üzülme sakın vardır bunda da bi hayr bidaha ki ay olur İnşAllah doktorun daha temkinli ilerler bu sefer![]()
Aynen canım öyle hayırlı zamanda olmadıktan sonra olmasının bi anlamı zaten yok.Aynen bende öyle dedim vardır bundada bi hayır
Benim veletler nazlaniyor gelmek için![]()
Kesinlikle canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAynen canım öyle hayırlı zamanda olmadıktan sonra olmasının bi anlamı zaten yok.![]()
Bende salı günü oldum belirtilerin neler şuanMerhaba kızlar transfer hazırlığım için geldim İlaçlarımı aldım büyük gün (Pazartesi) aksilik bulmadan hayırlısı ile atlatalım hep beraber![]()
Herkes beni etiketlesin güzel haberine.Insallah canim kanla kesinlescek carsamba dualarinizla![]()
Bi belirtim yok canım öyleBende salı günü oldum belirtilerin neler şuan
Yani benimde aman aman belirtim yok yarın 8 günüm kan vericem baktıracam sizin sorun neydiBi belirtim yok canım öyleNormal kasıklarda hareketlilik bazen da sıcaklanıyorum birden ama ona yormak istemiyorum belirti aramayın diyorlar bende aramıyorum.
Insallah canimHerkes beni etiketlesin güzel haberine.![]()
Hepimiz inşallah.Insallah canimRabbim tum isteynlere yasatsin.sen de saglicakla kucagina al insallah
![]()
Haber ver mutlaka banada canıımYani benimde aman aman belirtim yok yarın 8 günüm kan vericem baktıracam sizin sorun neydi
Bulantisiz geçsin inşallah yağ gibi aksın gitsin ilk 3 ayO takım senin bu takım benim gezermişiz zayıflama takımlarınışu an ben de acıktım. Kalkıp ekmek neyin gömeyim ben de.
yarasın napalım.
![]()
Bebem az önce 5+1 olduBulantisiz geçsin inşallah yağ gibi aksın gitsin ilk 3 ay![]()
Benim eşimde morfoloji ve az sperm verdı bende yok ama aklıma bişey takılıyor rahimde yapışıklık olsa doktorHaber ver mutlaka banada canıım
Amh düşüklüğü senin peki ?
Evet canım nedenBenim eşimde morfoloji ve az sperm verdı bende yok ama aklıma bişey takılıyor rahimde yapışıklık olsa doktor
Görür dimi yada rahim filminde çıkarmı