Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

kızlar günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inşAllah:KK68:Allah'ın izniyle yarın transferim olacak benimde lütfen bugün dualarınıza benide katın:oops:
:KK200:

kızlar günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inşAllah:KK68:Allah'ın izniyle yarın transferim olacak benimde lütfen bugün dualarınıza benide katın:oops:
Günaydınn canim hadi hayırlısı rabbim hayırlısıyla saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin nşallah dualarım seninle yarın kaçta transferin

Günaydınn canim hadi hayırlısı rabbim hayırlısıyla saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin nşallah dualarım seninle yarın kaçta transferin
Allah razı olsun canım saat 10:30 da hastande olucam evrak işleri falan olacakmış saat 11-12 gibi olur herhalde transfer

Canım msjı okudum ama yazmamısım ya 🙈
Hayırlısı ile İnşAllah atlatırsın🤲 Kendini kasma işlem sırasında ve sürekli oku ben Rabbiyesiri okumuştum bitene kadar tavsiye ederim kalbini temiz tut hersey güzl olacak gelince detayları isterim 🧡

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşAllah :) transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin biraz bahset bize :)
Amin İnşAllah canım benm 🤲
İlk 2 gün yattım tuvalet dışında kalkmadım. Sonra normal yaşantıma devam ettim (temizlik yapmadım annem geliyordu yardıma) kısa yürüyüş yaptım sende yap bol su kabak çekirdeği vs yedim gazlı içecek kahve vs tüketmedim yumurta kahvltıda mutlaka ye ilaçlarmı saatinde almaya çalıştım hepsinin alrmını kurdum eve geldiğimde hastaneden ve hala devam ediyor öyle özenmedim bunlar bilindik şeyler zaten gerisini Rabbime bıraktım 🥰 yarın 2. Kan testimi vericem bende heyecanlıyım stresliyim İnşAllah artırmıştır 🤲

İlk 2 gün yattım tuvalet dışında kalkmadım. Sonra normal yaşantıma devam ettim (temizlik yapmadım annem geliyordu yardıma) kısa yürüyüş yaptım sende yap bol su kabak çekirdeği vs yedim gazlı içecek kahve vs tüketmedim yumurta kahvltıda mutlaka ye ilaçlarmı saatinde almaya çalıştım hepsinin alrmını kurdum eve geldiğimde hastaneden ve hala devam ediyor öyle özenmedim bunlar bilindik şeyler zaten gerisini Rabbime bıraktım 🥰 yarın 2. Kan testimi vericem bende heyecanlıyım stresliyim İnşAllah artırmıştır 🤲
Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim gelişmelere🥰sana bişey danışacaktım benim de amh düşük yumurta toplama öncesi doktorun ilaç vitamin vs vermiş miydi kaliteyi arttırmak için acaba :)

Çok teşekkür ederim kuzum bugün benimde trasnferim var dua et ne olur, banada nasip olsun pozitif haberi vermek :KK200::anneadayı:

Back
X