Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Nosking Nosking Ssevincli Ssevincli papatyakokankadin papatyakokankadin Ahsen555 Ahsen555
Canımlarrr ❤️ 1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking Nosking cimm sağolsun 😂🙈🙈🙈🙈
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime ❤️🙈🙈🤲🤲🤲
Aman hemşire nerden bilecek boşver dinleme nile 🤣
Ben de görüyorum valla var yani bu test nasıl yanlış olacak 😍 Ayy sağlıkla ilerlesin inşallah ikiye ikiye katlansın. 2 hafta sonra da kalp atışlarını duy Allah'ın izniyle 😍😍
Bu arada tüm gebeliğin boyunca hemşirelere takılma bazıları moral bozmayı özellikle çok seviyor. Doktorun söylediği esas bizim için 😘

Aman hemşire nerden bilecek boşver dinleme nile 🤣
Ben de görüyorum valla var yani bu test nasıl yanlış olacak 😍 Ayy sağlıkla ilerlesin inşallah ikiye ikiye katlansın. 2 hafta sonra da kalp atışlarını duy Allah'ın izniyle 😍😍
Bu arada tüm gebeliğin boyunca hemşirelere takılma bazıları moral bozmayı özellikle çok seviyor. Doktorun söylediği esas bizim için 😘
Ya canım sorma keske demeseydim ona 😂😂
İnşAllah dediğin gibi olur kuzum cuma günü kan veririm diye düşünüyorum 🙈🤩

Ya canım sorma keske demeseydim ona 😂😂
İnşAllah dediğin gibi olur kuzum cuma günü kan veririm diye düşünüyorum 🙈🤩
Keşke ben deseydim sana dün. Ben test yapınca böyle diyeceklerini biliyordum kimseye bir şey söylemedim. 9.gun kan testine gittim sonuç cıktı, 12.gun artış için gittim o zaman söyledim arayıp 🤣
Kaç sene sonra pozitif görmüşüz tamam onlar da kendilerince haklı da bırak biz de sevinek niye bozuyorsun...
Cuma 11.gün oluyor inşallah şöyle bi 1000 üstü bi değer Allah'ım🤗😍

Keşke ben deseydim sana dün. Ben test yapınca böyle diyeceklerini biliyordum kimseye bir şey söylemedim. 9.gun kan testine gittim sonuç cıktı, 12.gun artış için gittim o zaman söyledim arayıp 🤣
Kaç sene sonra pozitif görmüşüz tamam onlar da kendilerince haklı da bırak biz de sevinek niye bozuyorsun...
Cuma 11.gün oluyor inşallah şöyle bi 1000 üstü bi değer Allah'ım🤗😍
Senin 9. Gün kaç çıkmıştı değerin kuzum ?🙈
Evet keske deseydin ama olsn boşver herkes kendince haklı🤗
11. Gün kaç çıkması gerek acaba

Senin 9. Gün kaç çıkmıştı değerin kuzum ?🙈
Evet keske deseydin ama olsn boşver herkes kendince haklı🤗
11. Gün kaç çıkması gerek acaba
Şu değer diye bir sey yok aslında önemli olan artış biliyorsun. Ama yüksek çıkması aslında artış olduğu anlamına gelir için daha rahat olur.
Benim 9.gün 791 çıkmıştı

Kız sana dua etmekten ağzım yamuldu çok şükür Rabbim nasip etti 😍
Hadi inşallah keseyi de gör kalp atışı bekleyelim 🤗
Ben de sen doğuma giderken dua ederken yamulur sonra sen bana falan filan böylece döngüler. 🤣🤣 Allah razı olsun inşallah canım Rabbim tüm dualarını kabul etsin. 🤲🏻🤲🏻

Ben de sen doğuma giderken dua ederken yamulur sonra sen bana falan filan böylece döngüler. 🤣🤣 Allah razı olsun inşallah canım Rabbim tüm dualarını kabul etsin. 🤲🏻🤲🏻
Duasız hayat mi olur hiç 😍
En güzel haberin gebelik haberi değildi açık söylicem. Kalp atışı daha güzel bi haber mesela. Sağlıklı olması daha da güzel vaktinde doğum haberin de en güzel haberin olsun inşallah 🤗😍

Back
X