- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
Oh oh masallah kuzum gümbür gümbür geliyo bebisOh çok şükür kuzum benmde 2. Kan değerim 238 çıktı
Nasıl geçti işlem ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh masallah kuzum gümbür gümbür geliyo bebisOh çok şükür kuzum benmde 2. Kan değerim 238 çıktı
Nasıl geçti işlem ?![]()
Sevindim adına İnşAllah tutar ikiz olur ikimizndeOh oh masallah kuzum gümbür gümbür geliyo bebisvalla bu üçüncü transferim en rahat geceni bu oldu hersey cok guzel ilerledi canim
![]()
Tamam canım hqdi topla burda kim varsa tası aralik annelerine herkes hamile kalsin.Sağol canım bilmem ki ne zaman Pazartesi doktor günüm bakalım ben önce yaptım testleri
İnşAllah canımTamam canım hqdi topla burda kim varsa tası aralik annelerine herkes hamile kalsin.
Ay insAllah doktorumda ikize hazir ol dediSevindim adına İnşAllah tutar ikiz olur ikimiznde![]()
Ya İnşAllahAy insAllah doktorumda ikize hazir ol deditransder yaparken insAllah hocam dedim bende
![]()
Amin inşalllah teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun rabbim saglikla en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah![]()
Aminnn inşallah rabbim hayırlısını nasip etsinCanım üzülme nasip değilmiş öyle düşün hayırlı zaman da olsun İnşAllah![]()
InsAllah canim olsunda 1 taneye de raziyizYa İnşAllah![]()
Aynen kuzumInsAllah canim olsunda 1 taneye de raziyiz
Çok şükür Rabbime2.kan testim 238 çıktı kızlar![]()
Amin İnşAllah canım benimÇok şükür Rabbime
Gözün aydın canim Allah dertsiz tasasız bir gebelik, çok kolay da bir doğum ve hayırlı, sağlıklı, aklı basında evlatlar nasip etsin inşallah
Kese randevusu ne zaman?![]()
Bacım seninki donmuş embriyo muyduYa İnşAllah![]()
Evet canımBacım seninki donmuş embriyo muydu
Maşallah degerin baya yüksek o zamanAmin İnşAllah canım benim
Bilmiyorum benm normalde test günüm 12 nisan ben önce yaptm Pazartesi doktoruma gidicem onların haberi yok bunlardan![]()
Sağol kuzum benimMaşallah degerin baya yüksek o zaman
Ay boşver bilmesinler zaten moral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar
Ikiz mi tuttu acaba? Ay hadi inşallahSağol kuzum benim
Aynen bende o yüzden söylemedim yine kan veririm zaten gttğimde![]()
Ağzın bal yesinIkiz mi tuttu acaba? Ay hadi inşallah
Bu arada bana detaylı bakan perinatolog dedi ki tek embriyo tutup bölünebilirmiş genelde öyle oluyormuş. Biz de ikiz tuttu sanıyormuşuz. Erken dönemde bölünen embriyolarda çift kese çift plasenta oluyormuş. Kalp atışı duyana kadar ikiz olup olmadığı kesin değil yani![]()
Oyy masallah canim çok güzel artmış değerin sağlıkla devamı gelsin inşallah çok sevindim2.kan testim 238 çıktı kızlar![]()
Hadi hayırlısı olsun tekrar canımCanim bebeklerimi aldim geldim dinleniyorum evde![]()