- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.007
- 83
Kese için çağırdı yeni geldim bekliyorumGittinmi canım gördünmü bebişi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese için çağırdı yeni geldim bekliyorumGittinmi canım gördünmü bebişi
Canm benmde belirtim olmadı dert etme belirti aramaMerhaba Benim de yarın 5.günüm bu belirtisizlik beni umutsuzluğa düşürüyor![]()
Esim yapalim diyorda ben biraz korkuyorum acikcasıYapmayı düşünüyor musun
Ben yarın kese için gideceğim doktora![]()
Hep birlikte aralık anneleri topiginde toplanmak nasip olur insAllah canimKese için çağırdı yeni geldim bekliyorum![]()
Ne bileyim canim mutlaka bi kasikta batma agri sizi olmus herkesteCanm benmde belirtim olmadı dert etme belirti arama![]()
Esim yapalim diyorda ben biraz korkuyorum acikcası
İnşAllah canım benmHep birlikte aralık anneleri topiginde toplanmak nasip olur insAllah canim
Benm karın ağrım dün başladı mesela bugün kese gördüm çok şükür hiç belirtim yok herkesin farklı kuzum illa olck diye bişi yokNe bileyim canim mutlaka bi kasikta batma agri sizi olmus herkeste![]()
Öyle yapicam canim beklicem biraz dahaİnşAllah canım benm
Canm korkmakta haklısın bi kaç gün daha bekle istersen
9 olsun öyle yapÖyle yapicam canim beklicem biraz daha
Heyecanlı geçti canım haftaya yine çağırdıdelidunya cnm nasil geçti kontrol
E2 ve lh bende hep bakıldı canim transfere hazırlık için..Kızlar merhaba konuyu uzaktan takip ediyorum da sizlere sormak istediğim bir soru var ben yumurta toplama işleminden 5 gün sonra adet oldum adetimin 3. Günü lucrin Depot 3 75 diye tek kullanımlık bir iğne vuruldum yarısını daha doğrusu vuruldum doktorum iğneden 10 gün sonra yani 23 nisan da e2 (estrodiol)testi istedi o zamana adet günüm değil bu test de adetin 2. Veya 3. Günü yapılıyormuş bu konu hakkında bi bilginiz var mı .?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Cevabınız için teşekkür ederimE2 ve lh bende hep bakıldı canim transfere hazırlık için..
Tqbi tabi transfer hazırlığına girince de hep bakılıyor ille de adetli olmaya gerek yok yani cnm icin rahat olsun..Cevabınız için teşekkür ederim
Adetliyken yaptırmak önemli değil yani normal günde de yapılabilir
Doktor demişti bu son adetin bu ay transfer diye 4 tane 5. Gün embriysu donduruldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanlara da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Çok saol cnm benim gerçekten çok rahatladımTqbi tabi transfer hazırlığına girince de hep bakılıyor ille de adetli olmaya gerek yok yani cnm icin rahat olsun..
Öyle yapicam galiba canim9 olsun öyle yap![]()
Iki kese mi görüldüHeyecanlı geçti canım haftaya yine çağırdı![]()
Haber verirsin yapınca kuzumÖyle yapicam galiba canimay bugün bir sırt agrım var ölüyorum resmen ya
![]()
Suan tek canım genelde arkadan da gelen oluyormus bakalım belki gelir bilmiyorumIki kese mi görüldü![]()