Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Kızlar merhaba konuyu uzaktan takip ediyorum da sizlere sormak istediğim bir soru var ben yumurta toplama işleminden 5 gün sonra adet oldum adetimin 3. Günü lucrin Depot 3 75 diye tek kullanımlık bir iğne vuruldum yarısını daha doğrusu vuruldum doktorum iğneden 10 gün sonra yani 23 nisan da e2 (estrodiol)testi istedi o zamana adet günüm değil bu test de adetin 2. Veya 3. Günü yapılıyormuş bu konu hakkında bi bilginiz var mı .?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba konuyu uzaktan takip ediyorum da sizlere sormak istediğim bir soru var ben yumurta toplama işleminden 5 gün sonra adet oldum adetimin 3. Günü lucrin Depot 3 75 diye tek kullanımlık bir iğne vuruldum yarısını daha doğrusu vuruldum doktorum iğneden 10 gün sonra yani 23 nisan da e2 (estrodiol)testi istedi o zamana adet günüm değil bu test de adetin 2. Veya 3. Günü yapılıyormuş bu konu hakkında bi bilginiz var mı .?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
E2 ve lh bende hep bakıldı canim transfere hazırlık için..

E2 ve lh bende hep bakıldı canim transfere hazırlık için..
Cevabınız için teşekkür ederim
Adetliyken yaptırmak önemli değil yani normal günde de yapılabilir
Doktor demişti bu son adetin bu ay transfer diye 4 tane 5. Gün embriysu donduruldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanlara da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Cevabınız için teşekkür ederim
Adetliyken yaptırmak önemli değil yani normal günde de yapılabilir
Doktor demişti bu son adetin bu ay transfer diye 4 tane 5. Gün embriysu donduruldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanlara da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Tqbi tabi transfer hazırlığına girince de hep bakılıyor ille de adetli olmaya gerek yok yani cnm icin rahat olsun..

Back
X