Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle kuzum nerede yaşıyorsun peki ? Adetimle doktora gidicem . rahim dinlendirme yapıyor şu an17 Mayıs'ta yumurtalarım toplandı. Transfer olmak için regl olmayı bekliyorum. 2.gün gideceğim doktora. Heyecanla bekliyorum![]()
İstanbul'dayım. Bahçeçiye gidiyorum.Ben de öyle kuzum nerede yaşıyorsun peki ? Adetimle doktora gidicem . rahim dinlendirme yapıyor şu an
Benim 2tane 5.gün embriyom donduruldu. Taze transfer yapmadı doktorum. İlk adeti bekleyelim dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızHayırlı, güzel sonuçlar almanızı dilerim. Benim 11 Mayıs'ta yapıldı transferim. Sizlerin taze transfer mi?
Benim olacak donmuş transfer canım . Senin yaş kaç pekiHayırlı, güzel sonuçlar almanızı dilerim. Benim 11 Mayıs'ta yapıldı transferim. Sizlerin taze transfer mi?
41 yaşındayım :)Benim olacak donmuş transfer canım . Senin yaş kaç peki
Maşallah ne güzel sevindim adınıza41 yaşındayım :)
Benim 39 :)Benim olacak donmuş transfer canım . Senin yaş kaç peki
Benim bu ikinci denemeydi, ilki tazeydi, bu defa rahmi hazırlamak için dondurduk. 2 ay kadar sonra transfer yapıldıBenim 2tane 5.gün embriyom donduruldu. Taze transfer yapmadı doktorum. İlk adeti bekleyelim dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sizinki taze transfer mi?
Bakalım hayırlı haberlerimiz olsun inşallahBenim 39 :)
Benim geçen hafta değerim iyi geldi. 4 gün sonra tekrar test yaptık yükselişi olumlu buldu doktorum. Şimdi kese için bekliyorum. Ama işte belli bir yaştan sonra her adım çok stresli... Birşey olmasın diye sürekli dua halindeyim.Bakalım hayırlı haberlerimiz olsun inşallah![]()
Senin embriyo kaliten ve yaş kaç canım ni de nerde yaptırdınSelam kızlar benimde transfer tahmini 3 yada 5 haziran![]()
Heyecan yapmayın bol dua ile olacak inşallahBenim geçen hafta değerim iyi geldi. 4 gün sonra tekrar test yaptık yükselişi olumlu buldu doktorum. Şimdi kese için bekliyorum. Ama işte belli bir yaştan sonra her adım çok stresli... Birşey olmasın diye sürekli dua halindeyim.
Aret kamardayım ben 26 yaşındayım 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var.Senin embriyo kaliten ve yaş kaç canım ni de nerde yaptırdın
Canım aret kamaradan Memnun musun ücretleri nasıl öok merak ediyorumAret kamardayım ben 26 yaşındayım 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var.
Memnunum iyi gidiyo şuan sürecim genel olarak iyi bir merkez. Fiyatlar aşağı yukarı aynı diğer merkezlerleCanım aret kamaradan Memnun musun ücretleri nasıl öok merak ediyorum