Oraya gidicektim kararsız kalmıştım . Bu tedavim olumsuz olursa gitmek istiyordum bakalım hayırlısıMemnunum iyi gidiyo şuan sürecim genel olarak iyi bir merkez. Fiyatlar aşağı yukarı aynı diğer merkezlerle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya gidicektim kararsız kalmıştım . Bu tedavim olumsuz olursa gitmek istiyordum bakalım hayırlısıMemnunum iyi gidiyo şuan sürecim genel olarak iyi bir merkez. Fiyatlar aşağı yukarı aynı diğer merkezlerle
İnşallah olumlu sonuçlanır gerek kalmazOraya gidicektim kararsız kalmıştım . Bu tedavim olumsuz olursa gitmek istiyordum bakalım hayırlısı![]()
Demekki rahim dinlendirmesin tüm doktorlar öneriyorHaziran ayı ikinci adetimle birlikte transfer icin hazırlıklara başlayacağız bizdee![]()
21 mayısta 2023 de de benim toplandı dün adet oldum yarın kan verip muayene gireceğim beşinci güne bir embriyo kaldı. üçüncü gün 1.kalite 4 embriyo vardı 2 tane de 2 . Kalite ama beşini güne genetik teste gidecek bir embriyo kaldı bolca dua ediyorum inşallah o tutunur17 Mayıs'ta yumurtalarım toplandı. Transfer olmak için regl olmayı bekliyorum. 2.gün gideceğim doktora. Heyecanla bekliyorum![]()
6. Denemede bu Dr dam duydum dinlendirmeyi bizimki de dondurulacakDemekki rahim dinlendirmesin tüm doktorlar öneriyor![]()
Sonuç ne oldu hangi Dr du yaş kaçtıBenim 2tane 5.gün embriyom donduruldu. Taze transfer yapmadı doktorum. İlk adeti bekleyelim dedi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sizinki taze transfer mi?
17Mayısta yumurtalarım toplandı. 2tanesi 5.gün donduruldu ama ben daha regl olmadım. Transfer tarihim daha belli değil. 41 yaşındayım. Bahçeçiye gidiyorum.Sonuç ne oldu hangi Dr du yaş kaçtı
Dr a gittiğimizde üçe çıktı dondurulmuş embriyo muayene ve kan iyi çakınca estoferme başladık sabah ili akşam iki içiyorumSonuç ne oldu hangi Dr du yaş kaçtı
Sonuç ne oldu hangi Dr du yaş kaçt
Yaş 38Sonuç ne oldu hangi Dr du yaş kaçtı
Ben de 39 yaşındayım da doktorunuz kimdi acabaBenim 39 :)
Merhaba, Acıbadem'de İlknur Çitil'in hastasıyım.Ben de 39 yaşındayım da doktorunuz kimdi acaba
Anladım hayırlı olsun İstanbul zor olur benim içinMerhaba, Acıbadem'de İlknur Çitil'in hastasıyım.
Siz neredesiniz? Teşekkür ederimAnladım hayırlı olsun İstanbul zor olur benim için
Aydın dayım bir sonuç alamadım o yüzden İzmir i düşünüyorumSiz neredesiniz? Teşekkür ederim
Kaçıncı denemeniz peki?Aydın dayım bir sonuç alamadım o yüzden İzmir i düşünüyorum
Yarın dondurulmuş beşinci gün embriyo transferim varKimler transfer olacak kızlar hangi aşamadasınız gelin toplanalım![]()
kucağınızaBenim geçen hafta değerim iyi geldi. 4 gün sonra tekrar test yaptık yükselişi olumlu buldu doktorum. Şimdi kese için bekliyorum. Ama işte belli bir yaştan sonra her adım çok stresli... Birşey olmasın diye sürekli dua halindeyim.