Tsk ederim cnm senin transferin nezamanHayirlisi olsun insallah daha transfer olmadim ama okuduklarimdan anladigim herkesin farkli olmasi yani sizde gorunen belirti bir baskasinda gorunemiyor oyuzden biraz daha sabir zaten cogu gitmis azi kalmis hayirli haberler alin insallah
Adetimi bekliyorum daha opu olacak yani benim daha uzun bir zamanim var heyecanla bekliyoruzTsk ederim cnm senin transferin nezaman
Adetimi bekliyorum daha opu olacak yani benim daha uzun bir zamanim var
Hayirlisi olsun zaman bu çabuk gecer☺Adetimi bekliyorum daha opu olacak yani benim daha uzun bir zamanim var heyecanla bekliyoruz
Test evde yapacakmisiniz yoksa ilk kan tahlilimiHayirlisi olsun zaman bu çabuk gecer☺
Yok evde yapmicam korkuyom en guzeli tes günü yapamak diye düşündümTest evde yapacakmisiniz yoksa ilk kan tahlilimi
Yaptirinc haber veririm cnm.dua et sonuc guzel olsunPeki hangi gun olacak iyi haberlerinizi bekliyorum insallah istediginiz gibi olur
Benimde 8.günüm. Ara ara adet olacakmışım gibi hafif sızlamalarım oldu kasıklarımda ama onun dışında belirtim yok. Sizin kacinci gün embryosuydu? Kac hucreliydi?Transfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Ederim tabiki Allah gonlundekini hayirla omrune nasip etsinYaptirinc haber veririm cnm.dua et sonuc guzel olsun
Amin allahrazi olsun cnmEderim tabiki Allah gonlundekini hayirla omrune nasip etsin
Benimde ayni adet olacakmisim gibi ara ara sizlanmam oluyo 10.gun bugun 3.gun emriyosu ama kac hucreli oldugunu sormamisim sizinki kacin gun embriosu umarim guzel sonuc aliriz cnm hayirlisi neyse o olsunBenimde 8.günüm. Ara ara adet olacakmışım gibi hafif sızlamalarım oldu kasıklarımda ama onun dışında belirtim yok. Sizin kacinci gün embryosuydu? Kac hucreliydi?
Benimde 3.gün embriyosu. Normalde cuma test günüm yani 14.gün oluyor ama bekleyemiyorum bugün 10.günüm acaba yarin sabah idrar testi yapsam cikar mı diye merak ediyorum. Sen ne zaman test yapacaksin canim?Benimde ayni adet olacakmisim gibi ara ara sizlanmam oluyo 10.gun bugun 3.gun emriyosu ama kac hucreli oldugunu sormamisim sizinki kacin gun embriosu umarim guzel sonuc aliriz cnm hayirlisi neyse o olsun
12 gun diyorlar dr seninki 14 gun gec degilmi benim kismetse çarşamba gunu tes gunumBenimde 3.gün embriyosu. Normalde cuma test günüm yani 14.gün oluyor ama bekleyemiyorum bugün 10.günüm acaba yarin sabah idrar testi yapsam cikar mı diye merak ediyorum. Sen ne zaman test yapacaksin canim?
Evet herkes 12.günü veriyor ama benim doktorum 14.gün istedi. Bende dedim acaba 3.gün embriyosu diyemi. Çok karmaşık duygular içindeyim ve çok korkuyorum negatif olacak diye. İlk denemem12 gun diyorlar dr seninki 14 gun gec degilmi benim kismetse çarşamba gunu tes gunum
Aklina kötü getirme inşallah rabim ol.der ve hepimizinkide olur bende ayni duygular icindeyimEvet herkes 12.günü veriyor ama benim doktorum 14.gün istedi. Bende dedim acaba 3.gün embriyosu diyemi. Çok karmaşık duygular içindeyim ve çok korkuyorum negatif olacak diye. İlk denemem
A.slm amin inşallah sanada hayirli olsun cnm umuarim hepimizide bebişlerimize kavuşuruz şu mubarek aydaSlm kizlar bende 4.gunumdeyim 2tane 3gun embriyosu koyuldu 2.denemem bu buyuk bir heyecan ve merak icerisindeyim beni en iyi siz anlarsiniz benimde sizi cook iyi anladigim gibi Allah saglikli hayirli bebisler nasip etsin hepimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?