Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıysa 3.gün taze transfer olacağım.crinone jel kullanıyorum.Ancak bu jel topaklanma yaptı bende.yarın sabah tekrar jel yapcam ve öğleden sonra transfer olcam bu topaklanmalar transferi olumsuz etkilemez değil mi?Sizde de yapmış mıydı?

Jeli kullandıktan beş dakika sonra bi on beş dakika yürümen lazım ben bir haftadır kullanıyorum çok çok az topaklanma oluyor canım hayırlı olsun şimdiden transferin

Etkilemez canim merak etme.o topaklanmalar rahim agzinda olursa o anda doktor onu temizliyor once.sonra transferi yspiyor.ama mesela bana transfer sabahi ozellikle yaptirtmadi jeli.transfer sonrasi dinlendikten sonra odadan cikmadan yapip git dediler.oyle yaptim.bir de crinone jelden sonra mutlaka 15 dakika yuru.o zaman daha iyi emiliyormus jel.topaklanma illaki oluyor.

Ben yürüdüğüm halde topaklanma yaptı umarım sıkıntı olmaz teşekkürler

Hayirli olsun diyelim önce ojel topaklama yapmamisi icin evincinde yürümen lazim yoksa topaklasir demisti bizim hemsire ben jeli kulaninca evin icinde yururudum hep topaklanma olmadi cok sukur

Benim transfer iptal oldu embriyoların gelişimi yavaşmış 5.güne bekletip gelişimlerine bakacaklar.bu durumda olup transfer olabilen oldu mu acaba

Benimde 1. iyide biri yavaşdı ama yavaş olan 5. güne kadar geldi ve dün transferim oldu
İnşallah darısı bana olur.moralim çok bozuldu.şimdi transfer yapıp 10 gün sizi bekletmeyelim bi gelişimine bakalım 5.güne dayanan transfer sonrası da yüksek oranda dayanır dedi.garanti yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…