- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
Transferim oldu dun,2 adet 5.gun embriyosu yerlestirildi,hic bir belirtim yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane zaten 4 taneydi 2 si döllendi.
Benim de 31. Sen nerde deniyosun canım? Ben konyada mehmet çolakoğluyla deniyorum.Hayirli olsun cnm,yasin kacti benim 30
Benim de 31. Sen nerde deniyosun canım? Ben konyada mehmet çolakoğluyla deniyorum.
Evet canım bi şükran teyzem var Allah razı olsun hiç kaldırmıyo beni :) kalkınca da kızıyo. Sen de yatıyomusun? Çok zor ya yatmak. Ama mecbur katlanıcaz bebişlerimiz için.Yatiyomusun surekli,evde sana bakan biri varmi?
Evet canım ilk. Şükran teyzem gelininden tecrübeli de o yüzden hiç kaldırmıyo beni :) çok da rahatsız bi durum değil tabi dinleniyorum. İş yapmak değil de arada bi yürüyorum evde.Cok yatmiyorum kahvaltimi hazirladim yatagimi topladim,evin icinde geziniyorum.ilk denemen mi?
Canım Allah sabır versin. İnşallah bi anönce bebişlerini kucağına alırsın da unutursun çabucak acını. Ğzüldümİyi yapiyosun cnm inss olur tutarda kucagimiza aliriz insAllah,ben 7 ay once 21 haftalik ikizlerimi normal dogum yaparak kaybettim![]()
Merhaba gecmis olsun birkac soru sorabilirmiyimSahol canim,ahhh ahh insaAllah bu sefer mutlu sona ulasirim..