• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer olanlar gelin sonuclari beraber alalim.

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Transferim oldu dun,2 adet 5.gun embriyosu yerlestirildi,hic bir belirtim yok.

Benim de dün transfer oldu canım. 1 nisan test günüm. Sanırım 4. Gün embriyosu. Bu nasıl hesaplanıyo bilmiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız paylaşırız burdan :)

Yatiyomusun surekli,evde sana bakan biri varmi?

Cok yatmiyorum kahvaltimi hazirladim yatagimi topladim,evin icinde geziniyorum.ilk denemen mi?

Cok yatmiyorum kahvaltimi hazirladim yatagimi topladim,evin icinde geziniyorum.ilk denemen mi?
Evet canım ilk. Şükran teyzem gelininden tecrübeli de o yüzden hiç kaldırmıyo beni :) çok da rahatsız bi durum değil tabi dinleniyorum. İş yapmak değil de arada bi yürüyorum evde.

İyi yapiyosun cnm inss olur tutarda kucagimiza aliriz insAllah,ben 7 ay once 21 haftalik ikizlerimi normal dogum yaparak kaybettim:(

İyi yapiyosun cnm inss olur tutarda kucagimiza aliriz insAllah,ben 7 ay once 21 haftalik ikizlerimi normal dogum yaparak kaybettim:KK43:
Canım Allah sabır versin. İnşallah bi anönce bebişlerini kucağına alırsın da unutursun çabucak acını. Ğzüldüm :(

Sahol canim,ahhh ahh insaAllah bu sefer mutlu sona ulasirim..

Back
X