transfer olduktan sonra neler yedınız ıctınız nelere dıkkat ettınız

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar yarın kontrolum var sanırım 1 hafta ıcınde olur transferim
trasnferden sonra nelere dıkkat ettınız neler yememız neler yemememız gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım tskler

Aynen arkadaŞım 4-5 gÜn sonra benımde var.bende merak edıyorum.bıldıklerımızı yazayım .ananas kıvı proteın falan dıyorlar...

mrh cnm ben ananas kivi ve dut kurusu yiyorum salı günü oldu transferim

yemediklerim maydonoz nane kekik adaçayı asitli içecekler ve dr un verdiği vitaminler dışında ilaç kullanmıyorum cnmkaydirigubbakcemile5

fıcalcanım saol canım ıhsallah hayırlı haberler verırrsın bıze
pekı yemek olarak sıvımı tuketmemızmı gerekıyor

Ben transferden önce bol bol taze sıkılmış portakal elma havuc suyu içerdim transferden sonrada devam ettim kış olduğu için.... sizde bol bol yaz meyvelerden yiyin ananas özellikle banada önermişlerdi ananas yedim sigara alkol kesinlikle yasak!!!

Allah dualarınızı kabul etsin inşşşşşşşşşş güzel sonuçlar alırsınız :1hug:

amın canım benım ıhsallahhhhhh
oekı canım yemek olarak sıvımı yememız gerekıyor neler onerırsın

sağlıkı beslen yeter cnm ben katı bir öğün yiyorum kabız olmamak için bide bol bol su içiyorumkaydirigubbakcemile5

ARKADAŞLAR ananası birkaç topictir görüyorum
dikkatimi çekti.
gerçekten önemi var mı bildiğiniz? zira benim de transferim yakın

amın canım benım ıhsallahhhhhh
oekı canım yemek olarak sıvımı yememız gerekıyor neler onerırsın
canım bana doktorum protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti.
hergün süt,yoğurt,yumurta sarısı protein deposu mutlaka ye,balık, bolca meyve ve sebze.
sürekli yatacaksan bağırsaklar tembelleştiği için kuru erik ve kayısı yemeni öneririm.
en az 2,5 lt su mutlaka sadece su diğer sıvılar hariç mutlaka iç.
bitki çayı tavsiye edilmiyor nane,maydonoz söktürücü olduğu için kullanma kesinlikle benim aklıma gelenler bunlar canım

Ananas yumurtaların sağlıklı gelişmesinde önemliydi ama transfer sonrası önemi nedir bilemiyorum vitamin açısından yüksek değere sahip birde bağırsakları çalıştırdığını duydum kabız olmamak için yenebilir.

saol canımm bılgılerın ıcın hepsını yemeye ozen gosterıcem yumurta sutle pek aram yok ama mecbur bu sıpalar ıcın yıcez zemuszemus
komposto yapıcam sureklı onuda ıcıcem

saol canımm bılgılerın ıcın hepsını yemeye ozen gosterıcem yumurta sutle pek aram yok ama mecbur bu sıpalar ıcın yıcez zemuszemus
komposto yapıcam sureklı onuda ıcıcem
ben ananası bu sitede duydum ama sonuçta meyve vitamin sonuçta yararlıdır herhalde
bende tükettim tutunduda ama olmadı işte
inşallah herşey yollunda gider canımopuyorumnanaktan

amin canımm
aslında bunlar bıraz bahane RABBIM OL DERSE OLUR o nasıp etmedıkten sonra hıc bırsey olmaz

kabız olmamaya çalış, bol su iç, çay, kahve ve asitli içeçeklerden, alkolden uzak dur, meyve sebze ye bol bol, balık, ananas ye...Ben bunları yapmıştım ama normalde de bu şekilde beslenme düzenim, ekstra yaptığım bir şey olmadı açıkçası.

asitli içicecegı bı turlu bırakamadım yaa içmicem dıyorum mutfaga gıdınce dayanamıyorum yıne lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…