- 4 Mart 2025
- 643
- 348
- 18
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Aminn aminnn inşallahinanın herkesin gebeliği farklı ve belirtiler de farklı farklı oluyor...
hangi arkadaşım bir belirtim yok dediyse hamile kaldıkendinizi boşa üzmeyin kuzunuz size çoktan tutunmuştur da haberiniz yoktur
bol bol komedi filmi izleyin...
Ben nefret ettim bu hormonlardaninanın herkesin gebeliği farklı ve belirtiler de farklı farklı oluyor...
hangi arkadaşım bir belirtim yok dediyse hamile kaldıkendinizi boşa üzmeyin kuzunuz size çoktan tutunmuştur da haberiniz yoktur
bol bol komedi filmi izleyin...
öyle oluyor ya hormonlar tavan oluncaBen nefret ettim bu hormonlardan
Komedi filminde bile ağlıyorum
Balon gibi şişim
Hayatımda hiç bu kadar büyük göbeğim olmamıştı
elimi yumurtalığıma götürüp bak yavrum çok çekiyorum sen sadece tutuncaksın hadi çocuğum yapabilirsin diye söylerken buluyorum kendimi töbe töbe
Amiiin inşallaaah amiiinnöyle oluyor ya hormonlar tavan olunca
ben çizgi filmlere bile ağlayan biriyim hormonlara sıra gelmiyor da güzel durumlar sevinirsiniz inşallah sonrasında ayağınızı sürün darınız bize de bulaşır hamişlere diyoruz bizlere de dua edin ...olumlu olacak inşallah amin
Daha duurMerhabalar bende 6temmuzda 3. Gün embriyosu tek olarak transfer oldum. İlk denememiz. Bugün 8. Günüm evde test yaptım negatif çıktı hayalet mayalet hiç bişey yok. Sonra sağlık ocağına ilaçlarımı yazdirdim. Doktordan beta HCG test istedim sabah kan verdim o da daha çıkmadı. Aklım kaldı negatif mi pozitif mi
3.gun emriyosu ben de 7. Gün yapmıştım ya da 6 hiçbir şey çıkmamıştı test günüm pozitif çıktı. İnsallah sizin de pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler.Merhabalar bende 6temmuzda 3. Gün embriyosu tek olarak transfer oldum. İlk denememiz. Bugün 8. Günüm evde test yaptım negatif çıktı hayalet mayalet hiç bişey yok. Sonra sağlık ocağına ilaçlarımı yazdirdim. Doktordan beta HCG test istedim sabah kan verdim o da daha çıkmadı. Aklım kaldı negatif mi pozitif mi
bende de vardı karın ağrısı kesin adet olacağım dedim tuttucanım aynı gün transfer olmuşuz bende de karın ağrısı var bende tedirginim tutmadı galiba diye
benimde 3. gündü ilk transferde 5.6. gün test yaptım negatifti ve tutmadı. 2. de yine 5. gün test yaptım negatifti bende saldım kendimi zaten göğüslerim acıyordu ilk günden beri akımtım vardı kesin tutmadı dedim ama son günler asla uykum olmuyordu sabaha kadar uyanıktım bence enteresan bir belirtiydi bu bana çok değişik gelmişti. ve son günlere yakın ovulasyon yaptım elimde test kalmamıştı çünkü:)) iki çizgide kopkoyuydu dedim yumurtlamayacağıma göre kesin tuttu. ertesi günde değerim çok yüksek çıkmıştı.yani her an herşey olabilirMerhabalar bende 6temmuzda 3. Gün embriyosu tek olarak transfer oldum. İlk denememiz. Bugün 8. Günüm evde test yaptım negatif çıktı hayalet mayalet hiç bişey yok. Sonra sağlık ocağına ilaçlarımı yazdirdim. Doktordan beta HCG test istedim sabah kan verdim o da daha çıkmadı. Aklım kaldı negatif mi pozitif mi
Çok doğru işte nefsimiz laf dinlemiyorDaha duur
Bence yapmaa
Yanlış sonuçlarla umudunu yitirme
Bana doktorum 12. Gün gel bana burda yapalım testi öncesinde hevesini kaçıracak birşey yapma dedi
Bende söz dinliyorum
İnşaAllah Rabbim tüm emek verenlerinkini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.3.gun emriyosu ben de 7. Gün yapmıştım ya da 6 hiçbir şey çıkmamıştı test günüm pozitif çıktı. İnsallah sizin de pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler.
Ben 8e kadar sabrettim de işte dayanamiyor insan. Bizimkiler de test getirdi yap diye.benimde 3. gündü ilk transferde 5.6. gün test yaptım negatifti ve tutmadı. 2. de yine 5. gün test yaptım negatifti bende saldım kendimi zaten göğüslerim acıyordu ilk günden beri akımtım vardı kesin tutmadı dedim ama son günler asla uykum olmuyordu sabaha kadar uyanıktım bence enteresan bir belirtiydi bu bana çok değişik gelmişti. ve son günlere yakın ovulasyon yaptım elimde test kalmamıştı çünkü:)) iki çizgide kopkoyuydu dedim yumurtlamayacağıma göre kesin tuttu. ertesi günde değerim çok yüksek çıkmıştı.yani her an herşey olabilir
Eee sonuç ne bari sonra tekrar yaptın mı merak ettim mBen 8e kadar sabrettim de işte dayanamiyor insan. Bizimkiler de test getirdi yap diye.
Siz test yapmayın tavsiye etmem. Kendinizi biraz zorlayın kan verin. Öyle daha mutlu sonuç alırsınızEee sonuç ne bari sonra tekrar yaptın mı merak ettim m
Yok yok ben test yapmam :)Siz test yapmayın tavsiye etmem. Kendinizi biraz zorlayın kan verin. Öyle daha mutlu sonuç alırsınız
Belirti hiç olmuyor. Ona takılmayın:)Yok yok ben test yapmam :)
Zaten moralim bozulmaya yer arıyor. Ben doktorumun yanında 22 sinde yaparım
Zaten belirtide yok testte de bişey göremezsem olacağı varsada olmaz o saatten sonra ki moral bozukluğu ile
Sayenizde takılmıyorum vallaBelirti hiç olmuyor. Ona takılmayın:)
Erken gebelik testi vardi sabah yaptım test bozuk tek cizgi bile çıkmadıEee sonuç ne bari sonra tekrar yaptın mı merak ettim m
Erken gebelik testi vardi sabah yaptım test bozuk tek cizgi bile çıkmadısağlık ocağı sonuçları da çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?