- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.421
O ne?Bana kod filan verilmedi yetkili bir kadın var burcu hanım onunla mesajlaşıyoruz o bana atacakmış eş zamanlı çıkar çıkmaz
Evrak mı yolluyorlar kargoyla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne?Bana kod filan verilmedi yetkili bir kadın var burcu hanım onunla mesajlaşıyoruz o bana atacakmış eş zamanlı çıkar çıkmaz
Kan örneği Amerika ya gidiyor dhl kargo ile de onun barkodlarını verdiler bana ama sonradan öğrendim 24-48 saat içinde sorgulanmaya başlanıyormuş daha görünmemiş o yüzden doktora ve bana sonuç gelecekmiş de ben işte meraklı Melahat kargo hareketlerini de takip edicemO ne?
Evrak mı yolluyorlar kargoyla?
Aaa ben hiç onu bilmiyorumKan örneği Amerika ya gidiyor dhl kargo ile de onun barkodlarını verdiler bana ama sonradan öğrendim 24-48 saat içinde sorgulanmaya başlanıyormuş daha görünmemiş o yüzden doktora ve bana sonuç gelecekmiş de ben işte meraklı Melahat kargo hareketlerini de takip edicem![]()
YaaKızlar
bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler
Sonuca kadaaaar daha ben onunla uçağa binicem uçaktan inicem, merkeze teslim edilicemAaa ben hiç onu bilmiyorum
Bizimki İspanya’ya gittibana sonuçları whatsapptan eşime mail olarak attılar
Bir de üstüne telefonla aradılar
Aslaa anlamadım zaten rapor sonucundan iyi ki de aradılar![]()
Ne zaman verdin kaç gün kaldıSonuca kadaaaar daha ben onunla uçağa binicem uçaktan inicem, merkeze teslim edilicem![]()
Benim ilk gebeliğimde aynısefa kremi kullandım firmasının. Doktor çatlamanın çoğunlukla genetik olduğunu en pahalısını kullansanda genetikse yine çatlayacağını söyledi. Çok şükür bir tane bile çatlak oluşmadı bende. Bu gebeliğimde henüz kullanmıyorumKaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba![]()
Bu arada kız sen benden sonra transfer olmamış mıydın ben niye bu kadar geçe kaldım doktorum yüzünden acele etme diyip duruyorSonuca kadaaaar daha ben onunla uçağa binicem uçaktan inicem, merkeze teslim edilicem![]()
Ayy ne guzel sonuc almissiniz saglikla guzellikle gelsin inşallah bana da dua edermisiniz sonuc bekliyorum 20sinde ogrenecegim bendeKIZLAARR
Bugün test günümdü benim
Ve olduu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
![]()
Ah ederim elbetAyy ne guzel sonuc almissiniz saglikla guzellikle gelsin inşallah bana da dua edermisiniz sonuc bekliyorum 20sinde ogrenecegim bende![]()
Aminnn inşallahAh ederim elbet
Allah güzel sonuçlara ulaştırsın, bebeğinizle kavuştursun sizi![]()
Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinB bimini35smyrna35 P perfectbaby
Kızlar çıktı sonuçlarım çok şükür temiz çıktı cinsiyetini sadece kardeşim biliyor şuan yarın ufak bir parti yapacakmışçok şükür Rabbime
Canım benim çok amin hepimiz alalım inşallahMaşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsenin kaç haftalık oldu ben de heyecanlıyım daha yaptıramadım
inşallah haftaya salı kan vermeyi düşünüyorum
![]()
OhhhB bimini35smyrna35 P perfectbaby
Kızlar çıktı sonuçlarım çok şükür temiz çıktı cinsiyetini sadece kardeşim biliyor şuan yarın ufak bir parti yapacakmışçok şükür Rabbime
Sorma bebeğim sormaaaaaaaaaa.Ohhh
Çokkk sevindim çooook
Nasıl rahatlıyor insan demi
Allaha bin şüküüür![]()
Bütün testlerimiz detaylı ultrasonlarımız hepsi böyle güzel sonuçlarla gelsinSorma bebeğim sormaaaaaaaaaa.Rabbim sonuna kadar güzel haberler nasip etsin
![]()
Cinsiyeti yarın bize de söylüyosunnnnSorma bebeğim sormaaaaaaaaaa.Rabbim sonuna kadar güzel haberler nasip etsin
![]()
Ahahahhaah Bencede erkek bu arada. Hemen yazarımCinsiyeti yarın bize de söylüyosunnnn
Bence erkek![]()
Amin aminCanım benim çok amin hepimiz alalım inşallahRabbim herkese yaşatsın bu Duygu’yu isteyen kimseyi mahrum koymasın bebeğim biz bugün tam 12 haftayız kan verdigimde 10+6 idi