Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum Cem Çelik harika bi doktor süreçte baştan sona kadar ilgileniyor kart ile ödeme mevcut biz hepsini kart ile ödedik sadece glue için nakit ödeme yaptık %5 fark alınıyor bu zaten en baştan söyleniyor finansal tüm işlemler şeffaf en başta ne söylendiyse 1 TL fazlasını ödemedik diğer merkezlere göre pahalı evet ama inanın başka yerlerde sürünmektense o parayı ödeyip hakkını almak daha az yıpratıcı başka merkezde tüp bebek tecrübem var ona dayanarak yazıyorum. Cem Çelik hemşirelerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz en büyük avantaj bu Labortuar kalitesine diyecek hiç bir şeyim yok canı gönülden tavsiye ederim bize olmaz denileni mümkün kıldırlar çok başarılılar önce Allah’a sonra onlara emanet ederek gittik ve pozitif sonuç aldık binlerce kez şükürler olsun dilerim herkes bu sevinci yaşar

Cem hoca yoğun fakat hastasını hiç bekletmiyor hiç ihmal etmiyor işini yapıyor ve çıkıyor odadan emin olun yalakalık yapıp gereksiz işlem yapan doktorları gördükten sonra Cem hoca kocaman sarıldım hayatımızdaki en kibar ve güvenilir doktor iyi ki iyikiiiiii

5+4 te kanamam oldu Progestan dex 3 e çıkarıldı 6.haftada kese gördükten sonra estrofemi kestik 7+5 de kanamam oldu Progestan iğneyi sabah öğle akşam olarak yine 3 e çıkardı coraspini kesti şuan 8 hafta içerisindeyim 9 da kontrole gideceğim inşallah.12 haftaya kadar Progestan iğne fitil ve oksapara devam edeceğim oksapar için perinatoloji ile görüşme sonrası kullanıp kullanmamaya karar verilecekmiş