- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.481
Ay evet evet aminBin şükürrrr Allah’ımasağlıkla kucağımıza alıp hangi bez siz de tahriş yaptı hangi krem pişire daha iyi geliyor da konuşuruz amin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet evet aminBin şükürrrr Allah’ımasağlıkla kucağımıza alıp hangi bez siz de tahriş yaptı hangi krem pişire daha iyi geliyor da konuşuruz amin
![]()
Aa ciddi misin bende de o kız çıktı bakalım tutacak mıHerşey, herkes erkek dedi ama çin takvimi kız dedi
Çin takvimi adamdır![]()
Ben kız hissediyorum seniBenim bir oğlum var, herkes bir de kızın olsun diyor ama ben sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diyorum hep![]()
Güzel bence oğullar anneye arkadaş oluyor büyüdükçe sankiBen kız hissediyorum seniAllah bagışlasın oğlunu. Nasıl erkek annesi olmak anlatsana bana biraz
![]()
Bana 9. Haftada bıraktırdı doktor.Kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi bırakan var mı aranızda ya da ne zaman bırakılacağını bilen doktoruyla konuşan filan
İlaçları en geç bırakan benim sanırımKızlar bir şey soracağım progestan iğneyi bırakan var mı aranızda ya da ne zaman bırakılacağını bilen doktoruyla konuşan filan.
Canım çok geçmiş olsun . Yatman gerekiyorsa yatacaksın ne yapalım Allah çaresiz dert vermesin bebegimiZi kucağımıza alana kadar karşımıza çıkan tüm engellerle savaşacağız.Kızlar selamm
Sabah kanamam başladı. Hemen doktoruma gittim. Hem vajinal hem karından muayne etti. Bebek iyi sağlıklı duruyor fakat plesenta aşağı doğru oluşuyor dedi. Ama sonraki haftalarda yukarı çıkma ihtimali çok yüksek dedi. Fakat böyle de devam edebilirmiş. Böyle devam ederse riskli gebelik olacak sürekli yatacağım ve çalıştığım için heyet raporu alacağım sanırım, üzüldüm ben şimdiye kadar kanama olmayınca her şey yolunda gider diye düşünüyodum![]()
Aa çok geçmiş olsun, ama bak bebeğin iyiymiş sonuçta ne gerekiyorsa o önlem alınır başka dert vermesin Allah biraz zaman geçsin belki düzelir yeriKızlar selamm
Sabah kanamam başladı. Hemen doktoruma gittim. Hem vajinal hem karından muayne etti. Bebek iyi sağlıklı duruyor fakat plesenta aşağı doğru oluşuyor dedi. Ama sonraki haftalarda yukarı çıkma ihtimali çok yüksek dedi. Fakat böyle de devam edebilirmiş. Böyle devam ederse riskli gebelik olacak sürekli yatacağım ve çalıştığım için heyet raporu alacağım sanırım, üzüldüm ben şimdiye kadar kanama olmayınca her şey yolunda gider diye düşünüyodum![]()
Canım ben tam 9olduğunda bıraktım 8bitene kadar bizdeKızlar bir şey soracağım progestan iğneyi bırakan var mı aranızda ya da ne zaman bırakılacağını bilen doktoruyla konuşan filan.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak yoluna girer yukarı çıkar rahatlarsınKızlar selamm