• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Benim de cildim bozuldu mesela, saçta bişey yok çok şükür ama bulantı sivilce Çin takvimi diye bakarsak kız olabilir😂

Kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi bırakan var mı aranızda ya da ne zaman bırakılacağını bilen doktoruyla konuşan filan.

Kızlar bir şey soracağım progestan iğneyi bırakan var mı aranızda ya da ne zaman bırakılacağını bilen doktoruyla konuşan filan.
İlaçları en geç bırakan benim sanırım 🤣 progestan dex ampul ve duphaston 12. Haftaya kdr devam denildi. Estrofem ide 10 hafta bitiminde bırakmıştım 😬😬

Ben 11+ bişeyde iğneleri bıraktım şu an sadece günde iki progestan fitil devam ediyor, bi de vitamin var tabii

Kızlar selamm
Sabah kanamam başladı. Hemen doktoruma gittim. Hem vajinal hem karından muayne etti. Bebek iyi sağlıklı duruyor fakat plesenta aşağı doğru oluşuyor dedi. Ama sonraki haftalarda yukarı çıkma ihtimali çok yüksek dedi. Fakat böyle de devam edebilirmiş. Böyle devam ederse riskli gebelik olacak sürekli yatacağım ve çalıştığım için heyet raporu alacağım sanırım, üzüldüm ben şimdiye kadar kanama olmayınca her şey yolunda gider diye düşünüyodum 😞

Kızlar selamm
Sabah kanamam başladı. Hemen doktoruma gittim. Hem vajinal hem karından muayne etti. Bebek iyi sağlıklı duruyor fakat plesenta aşağı doğru oluşuyor dedi. Ama sonraki haftalarda yukarı çıkma ihtimali çok yüksek dedi. Fakat böyle de devam edebilirmiş. Böyle devam ederse riskli gebelik olacak sürekli yatacağım ve çalıştığım için heyet raporu alacağım sanırım, üzüldüm ben şimdiye kadar kanama olmayınca her şey yolunda gider diye düşünüyodum 😞
Canım çok geçmiş olsun . Yatman gerekiyorsa yatacaksın ne yapalım Allah çaresiz dert vermesin bebegimiZi kucağımıza alana kadar karşımıza çıkan tüm engellerle savaşacağız. 🙏🏻 üzülme yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

Kızlar selamm
Aa çok geçmiş olsun, ama bak bebeğin iyiymiş sonuçta ne gerekiyorsa o önlem alınır başka dert vermesin Allah biraz zaman geçsin belki düzelir yeri

Kızlar selamm
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak yoluna girer yukarı çıkar rahatlarsın 🤲❤️

Selam kızlar , bugün doktor kontrolüm vardı. 12+5 oldum. İkili tarama testi verdim. Usg muayenesi oldum. 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı bakalım. Sizler nasılsınız 🥰

Back
X