- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.621
Benim prolaktinim yüksekti ama doktorum asla takılmadı önemli değil dedi geçtiTeşekkürler cnm artik hormon vs kac olduğunu bilmediğimiz icin tekrar negatif olur diye korkuyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim prolaktinim yüksekti ama doktorum asla takılmadı önemli değil dedi geçtiTeşekkürler cnm artik hormon vs kac olduğunu bilmediğimiz icin tekrar negatif olur diye korkuyoruz
Prolaktine tüp bebekte takılmıyorlar, o daha çok normal yolla gebelik yakalamaya çalışırken adet düzenini bozduğu, yumurtlamayı etkilediği için falan önemseniyor ben geçmişten öyle hatırlıyorumCanım transfer öncesi prolaktin hormon kaçtı kav olmaso gerekiyor
Evet evet ben baktırmıştım doktorum hiç önemsemedi geçiştirdiProlaktine tüp bebekte takılmıyorlar, o daha çok normal yolla gebelik yakalamaya çalışırken adet düzenini bozduğu, yumurtlamayı etkilediği için falan önemseniyor ben geçmişten öyle hatırlıyorum
Az önce geldi hepsi düşük risk çıkmış çok şükür
Ohh şüküürAz önce geldi hepsi düşük risk çıkmış çok şükür![]()
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinKızlar merhaba bende bugün fetal dna testi verdim 14+0. İnşallah güzel sonuçlar alırım bende![]()
Hayırlı olsun canım sağlıklı sonuçlar gelsinKızlar merhaba bende bugün fetal dna testi verdim 14+0. İnşallah güzel sonuçlar alırım bende![]()
Hadi güzel haberler inşallah senden de, hepimizin yüzü gülsün Allah yardım ederKızlar merhaba bende bugün fetal dna testi verdim 14+0. İnşallah güzel sonuçlar alırım bende![]()
Hayırlı olsun canım darısı bizlere sağlıklı sonuçları görmek nasip olsunCinsiyeti yarın öğrenicem![]()
Amin aminHayırlı olsun canım darısı bizlere sağlıklı sonuçları görmek nasip olsun![]()
Ayy öyle olur ama biz ister istemez evhamlıyız hep aynıyız canımAmin aminİçim içimi yedi durdu testi görünce bile tam ikna olmadım doktorum da arayınca rahatladım
![]()
Canım ben kendim makineye evde yaptırıyorum canım istemiyor ama eve yaptığımda az ölçüde yedim içine ne kattığımı bildiğim için onun dışında dışarda hamburger filan bile yedim pizza yedim filan arada bi sıkıntı olacağını düşünmüyorumKızlar ya çiğköfte konusunda ne düşünüyorsunuz? Etsiz tabiki. Bugün bı aklıma geldi yenir mi yenmez mi bilemedim
Ankara dayım canım intergene yaptırdımHayırlı olsun canım sağlıklı sonuçlar gelsinhangi firmaya yaptırdın ?
Amin canım hepimizinHadi güzel haberler inşallah senden de, hepimizin yüzü gülsün Allah yardım eder![]()
Ayy ben daha ilk haftalarda yemiştimKızlar ya çiğköfte konusunda ne düşünüyorsunuz? Etsiz tabiki. Bugün bı aklıma geldi yenir mi yenmez mi bilemedim