Ahahha Merve hanım bugün denetmen gibi çalışıyorsunuz.Konu yanlış yerde.
Elimden geldiğince çabalıyorum naçizane.Ahahha Merve hanım bugün denetmen gibi çalışıyorsunuz.![]()
5. Gün embriyosu mu? Taze mi, dondurulmuş mu?27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 95 gün geçti.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 16-08-2021
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 206 gün kaldı.
Önümüzdeki 4 gün içinde bebeğinizin derisi kalınlaşmaya ve daha az şeffaf olmaya başlayacaktır. Su, vitamin, elektrolitler(sodyum, potasyum ve klorür gibi mineraller) ve diğer mineraller bebeğinizin kan oluşumu ve büyümesi için gerekli ve çok önemlidirler. Ayrıca bunlar vücudun çeşitli olayları sürdürebilmesi için de gerekli ve önemlidir. Bugün bebeğinizin yüzü iyice şekillendi.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)
27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum![]()
merhaba 5. Gun embriyosu taze transfer degil rahim dinlendirme yapildi.5aa blast ilk denemem.geride 11 tane yumurtam var dondurulmuş5. Gün embriyosu mu? Taze mi, dondurulmuş mu?
5. Gün çıkar o zaman varsa 6. Gün net görürsün inş bayram hediyen olsunmerhaba 5. Gun embriyosu taze transfer degil rahim dinlendirme yapildi.5aa blast ilk denemem.geride 11 tane yumurtam var dondurulmuş
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 95 gün geçti.
Allahim insallah5. Gün çıkar o zaman varsa 6. Gün net görürsün inş bayram hediyen olsun
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-04-2021
Hamileliğimin 29. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 83 gün kaldı.
Bebeğinizin gözleri ışık ve karanlığın çeşitli düzeylerine duyarlı ama hanüz nesneleri ayırt edemiyor. Işık dalgaları bebeğinizin beynine görsel bilgiler taşımaya başladıdıktan sonra, bebeğinizin gözleri doğumdan sonra görebilmesi için hazırlanıyor. Bebeğinizn boyu yaklaşık 25-27 cm ve ağırlığı yaklaşık 1100-1250 gr. civarında. Diğer kültürlerde doğum : Yucatan Yarımadasında doğum sırasında sadece ebe, koca ve hamile kadının annesi hazır bulunur.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1300 gr. - Yaklaşık boyu : 38.6 cm. (Baştan Topuğa)
Ayni günde transfer olmuşuz27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum![]()
benimde 17 temmuzdu transferim ve dayanamadım burada idrarda çıkıyor falan yazılanlara göre 9.gun idrar test yaptım ve sonuç negatif mahvoldum resmen moralim o kadar bozulduki berbat bi 3 gün geçirdim ve 12.gün kan testi sonucum 549 du yapmamanı tavsiye ederim.27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum![]()