Transfer olup bebek sahibi olanlar embriyosu tutunanlar buraya gelirmisiniz

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
116
41
28
36
Transfer olup başarili olanlar,bebeği tutunanlar anneler lütfen transfer gunu ve sonradi olumlu sonucu alana kadar detaylica neler yaptiniz anlatirmisiz,ilk gun ve sonraki günlerde ,yemek,bulaşik ,utu,market vb neler yaptiniz detayli lutfenn

Selam Ben transferden sonra 4 gün minimum hareket ettim, sadece zorunlu şeyler için kalktım çoğunlukla hep uzandım, organik nar suyu, kabak çekirdeği, avokado, çiğ badem tükettim, yumurta yemeye çalıştım her gün olmasa da, hiç ev işi yapmadım ilk bir hafta, sonrasında da pozitifi görene kadar zaruri şeyler yaptım, kimyasal içeren şampuan kozmetik ne varsa bıraktım temiz içerikli ürünlere geçtim transfer öncesinde. Pozitif düşünmeye çok çaba sarfettim, strese girmemek için kendimi zihnimi meşgul etmeye çalıştım, çokça dua ettim. Allah bu yolda çaba sarfeden herkesi bebeklerine sağ salim kavuştursun dilerim

Amin insallah ben ve diger tum isteyenlere rabbim kola

3 gun dınlendım , ureme dıyetyenı ıle calşıdum tutunma ıcın ne dedıyse yedım , ilaçlarımı saatınde yapdım,

Ben ilk gün sadece tuvalete kalktım. İki ve üçüncü gün evde dolandım hiç iş yapmadım ama evde dolandım. sonrasında yavaş yavaş kahvaltımı ve yemeğimi yaptım ama hafif şeyler yavaş yavaş mesela ben kahvaltı hazırladıysam eşim tüm mutfağı toparlayıp temizledi. Hiç ev işi yapmadım hiç ama ev işlerinin hepsi bence keskin hareketler gerektirir yapmayın. Çok iyi beslendim asla kapalı gıda tüketmedim ekmek bile yemedim tam buğday yedim az miktar. Kahve içmedim. Komedi filmleri skeçleri açıp izledim güldüm. Çok dua ettim. Tabi kafayı bozup belirti aradım her yerde ama çok yanlış. Bol su içtim ama çok bol. Sigaranın yanımda hatta yan odamda dahi içilmesi yasaktı o kadar uzak durdum. Aklıma gelenler bunlar inşallah bebeginiz sizinle olur

Mevsim meyvesi sebzesi neyse onu yedim . Benim doktorum avakadoymus cekırdekmıs uğraşma bol bol bakliyat ve sebze yemekleri ye dedi . Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadım

İlk 3 gün doktorumun da önerisi ile dinlendim doktorum minik ev içinde yürüyüş yapabilirsin hafif olarak demişti kan akışı için, transfer günü annemlere geçtim ve zaten hep yemeğim önüne geldi sağ olsun annem sayesinde. Besin listesi atmıştı doktorum o listeye göre yemekler yaptı annem. 3 gün sonunda yavaş yavaş artık kalkmak istedim ama annem izin vermedi yani benim hep dinlenme modunda geçti. 7. gün bhcg pozitif oldu 2 günde bir babam tahlile götürdü en son 11. gün tahlili de verdim artışlar düzenli olunca 12. gün kendi evime geçtim. Ama o zaman da eşim akşamdan yemeğimi ve kahvaltı tabağımı hazırlayıp işe gidiyordu. Yemek hiç yapmadım hamileliğim boyunca, temizliğe de annem hafta sonları gelip temizleyip ütülerimi yapıp gidiyordu. Çünkü benim maalesef 4 ay kanamalarım oldu ikiz gebelikti birinin gelişimi durunca diğerini tehlikeye attı o yüzden 16 hafta doktorum yatmamı istedi. Yani ben hep annem ve eşimden destek aldım kendim hiçbir şey yapmadım. Hep yattım ama riskim olmasaydı da ailem bu şekilde olurdu çünkü beklenen bebekti o yüzden herkes fazla hassastı. Umarım sizin çok güzel geçer. Bu arada doktorum kanamam yokken ilk 3 günden sonra ağır kaldırma, ani hareketlerden kaçın, ağır iş yapma onun dışında günlük hayatına dönebilirsin demişti

Biz şehir dışından geldiğimiz için arada yürüyüş yapabileceğim bir otel bulmuştuk. İki gün seyehat etmemi istememişlerdi çünkü. Transfer sonrası hamburger yedim patates kızartması yiyince tutacağına dair totem vardı yurtdışında biz de yaptık tuttu iki gün boyunca uzandım arada kısa yürüyüş yaptım temiz hava almak için. Yediklerime özellikle dikkat ettim diyemem ama kafein tüketmedim. Bir de büyük tuvalet için ıkınmadım ilaçlarımı hiç aksatmadım.

İlk gün dinlendim ikinci gün çok yorulmayacak şekilde geçti sonraki günler rutin hayatıma devam ettim. Ekstra bir şey yapmadım. Sürekli yatmanın hiçbir etkisi olmadığını tüm doktorlar söylüyor zaten. Morali iyi tutmak lazım keyif verici aktiviteler yapın (zor ama) başka şeyler düşünmeye çalışın. Belirtilere de hiç takılmayın bazen hiç belirti olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…