Transferimin 3.günü ..5.gün blastosist embriyo 1 tane tranfer edildi.ben yavaştan kalktım artık işlerime bakıyorum yat yat olmuyor.olucağı varsa ayaktaykende oluyor zıplasanda oluyor..tabi ki tedbirli olmak lazım ama bu şekilde kendimi daha iyi hissetmeye başladım oyalanmak en iyisi..moral çok daha önemli yatmaktan..hatta akşama eşimle alışverişe bile çıkıcam valla:)yarın bide misafirim var hemde yatılı :))valla artık tutarsa şok olucam:)))
Transferimin 3.günü ..5.gün blastosist embriyo 1 tane tranfer edildi.ben yavaştan kalktım artık işlerime bakıyorum yat yat olmuyor.olucağı varsa ayaktaykende oluyor zıplasanda oluyor..tabi ki tedbirli olmak lazım ama bu şekilde kendimi daha iyi hissetmeye başladım oyalanmak en iyisi..moral çok daha önemli yatmaktan..hatta akşama eşimle alışverişe bile çıkıcam valla:)yarın bide misafirim var hemde yatılı :))valla artık tutarsa şok olucam:)))
canim tedaviniz hayirli olsun bende ikinci denememde tutturdum ilkinde put gigi hareketlerim bile kisitliydi ikincide gezdim yemeyimi yaptim alis verise ciktim sevdiyim seyler yaptim doktorum evi supurme ve 1 hafta yikanma dedi toz aliyodum evin icinde yuruyus yaptim cerez ananas ve kaysi tukettim duzenli beslendim akllinizda olsun zaten hepsi bos rabbim ol derse vakti gelmisse olur isallah sizinde mutlu haberlerinizi aliriz dua edin ben der aksam dua etttim hem kendime hem anne olmak is´teyen herkeze su gunler gecmek bilmiyodur cok zor sizi cok iyi anliyorun ama bi bakmissiniz pozitf sonucu alip ciglik atiyosunuz benim allah nasip ederse bi kizim olcak alti ayimiz doluyo isallah rabbim sizede nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
allahım ne mutlu sana yaa..3 ay sonra kucağında bebeğin allahın izniyle:))belirti olarak ne yaşamıştın canım.benim bugün 8.ci günüm 5 gün ebriyosu 1 tane.sürekli dünden beri adet ağrısı ve kasıklarda gurultular falan var adet beliritileri yani ..bide acaba yarın kan testinde çıkarmı yapsam??
isallah darisi sana ve istiyen herkeze inanirmisin bi belirtim olmadi bi su cok iciyodum adet sancilarim evet vardi ve cok inandim olcak olcak dedim rabbimde istedi oldu isallah icimde bi his var hamilesin isallah bence gununu bekle bildiyim kadari belli olur ama sen bekle ben 15 gun bekledim isallah hayirli haberlerini aliriz dua et bol bol
off canım ya gerçekten içinde his varmı beni mutlu etmek için demedin dimi..bugün9.günüm yarın kanda baktırmak istiyorum ama sen bekle diyincede 2 gün den ne çıkar beklemek en iyisi diyorum ben bir mide yanması var hiç olmayan bişi bide sıkışıyorum sürekli adet beliritileri hafifledi var yok arası bişi..öle bişi yok yok yani dediğin gibi.
gercekten var diye hissettim sitres yapma isallah pozitif sonucunu hep beraber kutluycaz önemli olan senin hislerin ben ilki olmuycak dedim olmadi ikincide var dedim oldu sen hissedersin yoksa bile uzulme cunku mutlaka birgun sonucu görcez herseyin hayirlisi canimoff canım ya gerçekten içinde his varmı beni mutlu etmek için demedin dimi..bugün9.günüm yarın kanda baktırmak istiyorum ama sen bekle diyincede 2 gün den ne çıkar beklemek en iyisi diyorum ben bir mide yanması var hiç olmayan bişi bide sıkışıyorum sürekli adet beliritileri hafifledi var yok arası bişi..öle bişi yok yok yani dediğin gibi.
merhaba bana lütfen cvp verın kafayı yemek uzereym benım rahatıslıhım yumutalık yetmezlıgı yanı erken menepoz 26 yasıdayım 1,5senelık evlıyım 3ay once oylesıne yaptrdgıım tesler sonucunda bu durumu ogrendık degerlerım epey bı yuksektı
neyse doktor doktor kosturmalr fln o ksturmlara sırasında bır doktor sag yumurtalıgımda gelıcen bır folıkur gordu rahım kalınasmıtı fln neyse hemen tup bebege gectık gecen hafta carsamba yumurtalar cekıldı sadece bır yumusrta varmıs neysekı olgunlasmıs bır yumurtaymıs dollendı de cuma gunu ogle saatlerınde nakıl yapıldı ıkı saat orde yattım sonra eve geldım orda yattım cumatesı de yıne ara ara dolanark gectı ama cumartesı aksamı kotu bısı oldu fecı derecede kabızlık cok fazla ıkındım ve kuck pıhtı geldı ama nerden geldı onu bıle anlamıs deıl pecetede gordum sızce o embrıyomudur bebek dusmusmudur kafayı yemek uzereyım cunku belkıde baska sansım olmayacak baska yumurta uretmıcek vucudum sureklı dua edıyorum ama ılk ıkı gun karnımda mınık kasılmalar fln oluodu ama dun ve bugun hıc bısı hıssetmıyorum cok korkuyorum gercektn
merhaba bana lütfen cvp verın kafayı yemek uzereym benım rahatıslıhım yumutalık yetmezlıgı yanı erken menepoz 26 yasıdayım 1,5senelık evlıyım 3ay once oylesıne yaptrdgıım tesler sonucunda bu durumu ogrendık degerlerım epey bı yuksektı
neyse doktor doktor kosturmalr fln o ksturmlara sırasında bır doktor sag yumurtalıgımda gelıcen bır folıkur gordu rahım kalınasmıtı fln neyse hemen tup bebege gectık gecen hafta carsamba yumurtalar cekıldı sadece bır yumusrta varmıs neysekı olgunlasmıs bır yumurtaymıs dollendı de cuma gunu ogle saatlerınde nakıl yapıldı ıkı saat orde yattım sonra eve geldım orda yattım cumatesı de yıne ara ara dolanark gectı ama cumartesı aksamı kotu bısı oldu fecı derecede kabızlık cok fazla ıkındım ve kuck pıhtı geldı ama nerden geldı onu bıle anlamıs deıl pecetede gordum sızce o embrıyomudur bebek dusmusmudur kafayı yemek uzereyım cunku belkıde baska sansım olmayacak baska yumurta uretmıcek vucudum sureklı dua edıyorum ama ılk ıkı gun karnımda mınık kasılmalar fln oluodu ama dun ve bugun hıc bısı hıssetmıyorum cok korkuyorum gercektn
canım dur hemen panipe asla kapılma..öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun transferin.bak canım kabızlık için sana bişi vermedilermi eğer vermediler se dupalak diye bi şurup var güvenle kullanabileceğin günde 3 sefer içebilirsin dediler bana ve süper bişi hemen çıkıyosun..senin bugün transferinin 3.günü değilmi canım.sen şimdi o durumdan sonra drunu aradınmı.kan pıhtısı dediğin hani bazen adet oluduğuzda da kelen kan pıhtıları olur büyükmü küçükmü biraz bilgi verseydin .ama bence korkulacak bişi değil neden biliyormusun şimdi senin yumurtaların toplanırken rahimi yumurtalıkların olduğu bölgeyi bi şekilde mecburen kurcalıyorlar.ordaki küçük bir birikimi sen ıkınmayla çıkarmışınoldu bitti sakın korkma tamammı öle düşük falan asla değildir..ama tabiki druna hemen söle o sana gerekeni sölicektir olurmu bitanem.sonrada ohh yat kuzucuğunla dinlen..bebeişlerimiz şuan en azından sonucu öğrenene kadar bizimleler..allaha emanet ol
Sakin panik yapma o pihti kullandigin jelden kaynakli bekledikce rengi koyulasiyor kan gibi oluyor
çok teşekkürederim cvbın ıcın ınsallah oyledır doktorda oyle dedi ama ıcım bır türlü rahatlamadı allah kimseyi evlat evlat diye inletmesin yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin çok zormuş gercekten
merhaba bana lütfen cvp verın kafayı yemek uzereym benım rahatıslıhım yumutalık yetmezlıgı yanı erken menepoz 26 yasıdayım 1,5senelık evlıy 3ay once oylesıne yaptrdgıım tesler sonucunda bu durumu ogrendık degerlerım epey bı yuksektı
off canım ya gerçekten içinde his varmı beni mutlu etmek için demedin dimi..bugün9.günüm yarın kanda baktırmak istiyorum ama sen bekle diyincede 2 gün den ne çıkar beklemek en iyisi diyorum ben bir mide yanması var hiç olmayan bişi bide sıkışıyorum sürekli adet beliritileri hafifledi var yok arası bişi..öle bişi yok yok yani dediğin gibi.
allah allah sana kabız olmamaya dıkkat et falan demediler mi arkadaşım yaaa??nasıl söylemezler,sanki çok kolay kavusuyoruz da bebeklerime..ama sıkma canını bişi değildir o,doktora da sormussun zaten.kullandığın ılaclardan yada jeldendır.inşallah bebeğini alırsın kucağına.inşallah sana sıkıca tutunur ve bu mutluluğu sen de yaşarsın inşallah.dikkat et kendine.arkadasım söylemiş ya hani duphalac,ondan kullan,yazıyo sağlık ocağı falan.ilaç istemıyorum dıyosan da sabahları ac karnına kuru kayısı ve kuru ıncır tuketmeye çalış ve bol sıvı al yoluna girecektir.bi de sıkma canını çok kıymetli embriyocuğun etkılenır sonraaaaa
allah allah sana kabız olmamaya dıkkat et falan demediler mi arkadaşım yaaa??nasıl söylemezler,sanki çok kolay kavusuyoruz da bebeklerime..ama sıkma canını bişi değildir o,doktora da sormussun zaten.kullandığın ılaclardan yada jeldendır.inşallah bebeğini alırsın kucağına.inşallah sana sıkıca tutunur ve bu mutluluğu sen de yaşarsın inşallah.dikkat et kendine.arkadasım söylemiş ya hani duphalac,ondan kullan,yazıyo sağlık ocağı falan.ilaç istemıyorum dıyosan da sabahları ac karnına kuru kayısı ve kuru ıncır tuketmeye çalış ve bol sıvı al yoluna girecektir.bi de sıkma canını çok kıymetli embriyocuğun etkılenır sonraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?