merhaba bana lütfen cvp verın kafayı yemek uzereym benım rahatıslıhım yumutalık yetmezlıgı yanı erken menepoz 26 yasıdayım 1,5senelık evlıyım 3ay once oylesıne yaptrdgıım tesler sonucunda bu durumu ogrendık degerlerım epey bı yuksektı
neyse doktor doktor kosturmalr fln o ksturmlara sırasında bır doktor sag yumurtalıgımda gelıcen bır folıkur gordu rahım kalınasmıtı fln neyse hemen tup bebege gectık gecen hafta carsamba yumurtalar cekıldı sadece bır yumusrta varmıs neysekı olgunlasmıs bır yumurtaymıs dollendı de cuma gunu ogle saatlerınde nakıl yapıldı ıkı saat orde yattım sonra eve geldım orda yattım cumatesı de yıne ara ara dolanark gectı ama cumartesı aksamı kotu bısı oldu fecı derecede kabızlık cok fazla ıkındım ve kuck pıhtı geldı ama nerden geldı onu bıle anlamıs deıl pecetede gordum sızce o embrıyomudur bebek dusmusmudur kafayı yemek uzereyım cunku belkıde baska sansım olmayacak baska yumurta uretmıcek vucudum sureklı dua edıyorum ama ılk ıkı gun karnımda mınık kasılmalar fln oluodu ama dun ve bugun hıc bısı hıssetmıyorum cok korkuyorum gercektn
Arkadaşlar tranferimin 7.günündeyim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama sanki içimde bir şeyler hareket ediyor tutunmuşmudur sizce yoksa banamı öyle geliyor
Gercekten icimi rahatlattiniz surekli icimde oldugunu dusun icmdn onnla konusuyorum insallah hala ordadir ve sıkı sıkı tutunmustur bn inatciyimdir oda bna bnzer insallh okadar ikinmaya inadina durcam burda iste demistr insallh)) test yaptrmayi bnde cok dysunuyrm ama olumsz cikarsa diyede korkumdan doktorn dedigi zamnda ytprayim diyorum gun icinde is yerinde oldugm icn aklima grtmmek koly oluyo ama aksamlari kndimi rahatlattigim o pihti makatmdan gelmistir yaa diye bi yontem buldum cunku daha onceki kabizliklarimda orda minik kanama oluyodu arada minik pihtilar olusuyodu insallh oyledir bakalim o gunu sabirszlikla bkliyorum doktorumun test icn soyledigi gun ablamin dugun gunugdu o yuzdn bi gun one aldik insallah dugun gunu cifte mutluluk yasatir rabbim bize sizinde hayirlisi ile evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin allahim saglikli mutlu uzun omurlu olsnlar insallah
maşaallah maşaallah iyiye işaret hadi bakalım sende olucak allahın izniyle de olurmu.benim düne nasıl adet ağrım oldu sorma tamam dedim bitti bu iş ama gelmedi bişi.bugün 12 .günüm dün kan verdim bugün öğlen alırım sonucu inşaallah..biribirimize dua edelim canım olurmu
herşey için çok teşekkürederim
11.gun test sonucum 92.2
13.gun test sonucum (yanı bugun) 237.3
hamileymişim :)
3 hafta sonra inşallah gidip kalp atışlarını dinlicez :))
darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah hepimiz sağlıkla kuçağımıza alırız bebişlerimizi
herşey için çok teşekkürederim
11.gun test sonucum 92.2
13.gun test sonucum (yanı bugun) 237.3
hamileymişim :)
3 hafta sonra inşallah gidip kalp atışlarını dinlicez :))
darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah hepimiz sağlıkla kuçağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?