- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Ayyy canim benim kiyamam dikkat et aman valla istah deme bende öyleyim canim ama mide yanmalarm var benimde bol bol kuru kayisi yee kabiz olma canimmm iyiyiz günleri saya saya bitmek bilmiyor gunluk yuruyusler hep ayni canim guzel guzel dinlen yorma kendini orasi daha cok sicakdir Allaha emanet ol canim ☺
o his bende de vardı hep vardı ama inşallah öle olmazBende 5de transferi oldu. Test gunum 16sı.beklemek zor. İçimde sanki bırakıp gittiler hissi var.
Kızlar elinizi karnınıza koyun 99 kez ya mubdi okuyun her gün ben yaptımo his bende de vardı hep vardı ama inşallah öle olmaz
tamam canım çok teşekkürler yapcam hemenKızlar elinizi karnınıza koyun 99 kez ya mubdi okuyun her gün ben yaptım
Transferin kaçıncı günü çıktınız yola biz de yarın 10 saatlik yolculuk yapacağız tedirginim ben Hatta yol üzeri bir şehirde 5 saat gittikten sonra gecelemeyi düşünüyoruz .İyiyim canımcım. 9 saat arabayla yolculuk yaptık bodruma geldik annemlerin yanına. Dr 1-2 saatte bir mola verin, biraz yürü, pıhtı oluşmasın dedi, dura dura yol bitmedi valla. 2 hafta buradayız. Onun dışında iştahım çok açıldı... Ağrılar devam ediyo, ama azaldı. Kabızlık çok fena. Hep aynı be ya, sen nasılsın ? :)
Yok cnm geç kalmazsin şimdi başla sen.bana da bitki çayları kafein yok.tavuk ve asiri yağlı yok.bnde et balık köfte kabak çekirdeği ceviz fındık kara üzüm kurusu ananas yedim.Bende okıcam sag ol canım. Gec kalmadık umarım okumak için. Dr size nelere dikkat etmenizi söyledi ne ya ne yeme dedi. Bana çay kafein yok dedi. Hazır paketli gıd yok dedi.
Bnce iyiye isaret ins senin kaçıncı günün bugün senjn cnmKızlar sag kasığıma batma var
Yarın ola hayır olan az kaldı kızlarKızlar sag kasığıma batma var
Canım 5de oldu öğlen transferi. Bir gün sonrası 1. Gün sayılıyor dedi Dr. Bugun 3. Günüm 3. Güm embriyosuBnce iyiye isaret ins senin kaçıncı günün bugün senjn cnm
Cnm tam tutunma günlerin 2.3 gün dikkat et oturup kalkmana.ani hareketlerden uzak dur sürekli yatmakta iyi değil rahime kan akışı olsn arada evin içinde yürü yavaş yavaşCanım 5de oldu öğlen transferi. Bir gün sonrası 1. Gün sayılıyor dedi Dr. Bugun 3. Günüm 3. Güm embriyosu
Transferin kaçıncı günü çıktınız yola biz de yarın 10 saatlik yolculuk yapacağız tedirginim ben Hatta yol üzeri bir şehirde 5 saat gittikten sonra gecelemeyi düşünüyoruz .
yok canım daha çıkmadı 2 saat sonraSOnuçlaırnız çıktımı kızlar
sen naptın canmSOnuçlaırnız çıktımı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?