Transfer olup sonuç bekleyenler

Sen de Allaha emanet ol canımcım

Bunu da okuyun kızlar elinizi karnınıza koyup

Eklentiler

• IMG_20180708_173917.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 64
Anlamıda şöyle kızlar okuyun

Eklentiler

• IMG_20180708_174300.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Transferin kaçıncı günü çıktınız yola biz de yarın 10 saatlik yolculuk yapacağız tedirginim ben Hatta yol üzeri bir şehirde 5 saat gittikten sonra gecelemeyi düşünüyoruz .

Bende okıcam sag ol canım. Gec kalmadık umarım okumak için. Dr size nelere dikkat etmenizi söyledi ne ya ne yeme dedi. Bana çay kafein yok dedi. Hazır paketli gıd yok dedi.

Bende okıcam sag ol canım. Gec kalmadık umarım okumak için. Dr size nelere dikkat etmenizi söyledi ne ya ne yeme dedi. Bana çay kafein yok dedi. Hazır paketli gıd yok dedi.
Yok cnm geç kalmazsin şimdi başla sen.bana da bitki çayları kafein yok.tavuk ve asiri yağlı yok.bnde et balık köfte kabak çekirdeği ceviz fındık kara üzüm kurusu ananas yedim.

Canım 5de oldu öğlen transferi. Bir gün sonrası 1. Gün sayılıyor dedi Dr. Bugun 3. Günüm 3. Güm embriyosu
Cnm tam tutunma günlerin 2.3 gün dikkat et oturup kalkmana.ani hareketlerden uzak dur sürekli yatmakta iyi değil rahime kan akışı olsn arada evin içinde yürü yavaş yavaş

Transferin kaçıncı günü çıktınız yola biz de yarın 10 saatlik yolculuk yapacağız tedirginim ben Hatta yol üzeri bir şehirde 5 saat gittikten sonra gecelemeyi düşünüyoruz .

Ben pozitifi gördüm, 6+2 de (kalp atışını duyduktan sonra) ve dr izin verdikten yola çıktım. Bir önceki haftasonu izin vermedi dr um. Daha öncesinde ev ziyareti hariç dışarı bile çıkmadım canım. Ben genelde yattım... normal hayatını sürdürüp hamile kalan da var ama bu sefer hep yattım ben. Dr un be derse onu yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…