- Konu Sahibi Gulsah8488
-
ALLahım bizede onların rahatlıgını versinbende test alsana dedim almadı :)
sorma ya içtende böyle rahatlarmı acaba yoksa yansıtmıolarmıALLahım bizede onların rahatlıgını versin
Yansıtmıyorlar da biz Onuda yapamıyoruzsorma ya içtende böyle rahatlarmı acaba yoksa yansıtmıolarmı
Merhaba canim silik cikmasi cok normal daha yeni oldugu icin degerler arttkca yukseliyor bende 7. 8.11. Gun leri yapmistm 2 normal testi silik.cikmisti 1 tanesi.erken gebelik.di onda koyu cikmisti hic kafana takma az bi zamanin kalmis zaten hakkinda hayrlisi olsun insallah bide arkdaslar size ricam kendinizde belirti aramayin psikolojik olarak kendinizi strese sokuyorsunuz zamana birakin Allahim yardmciniz olsun insallah guzel
BELİRTİm olmadı ki arkadaşımla aynıydı günümüz hemen hemen 5 gün embriyosu olunca çıkıyor dediler bende öyle denedimn7 günüm de şiddetli kaşık ağrım oldu başkada birşey YÖK gayet iyiyimCanım senin daha yeni geçmiş başından test gününe kadar belirtin varmıydı nasıl hissettin herkes yazıyor göğüsler şöyle şişti şöyle agrım vardı vs vs diye okuyunca takılmıyor değilim artık
Canim benim sana en başindan anlatayim 25 yasindayim ve evliligimde 8. Yilima giricem cok stresli cok takintili heyecanli.birisiyimdir normalde ama ben tedaviye basladigimda ole bi degistim ki kendime inanamadim ne bi stres yaptim ne bi heyecan ilaclarimi devamli saatinde kullandim cok rahat bi donem gecirdim transfer islemim kadir gecesinde oldu rabbim bana ole bi sabir verdiki hic strese girmedim ve hala stres heyecan yok normal yasiyorum gunlerimi transferden sinra ilk 3 gun hafif agrilarim vardi ama ustunde durmadim kendimde belirti hic aramadim doktorum kendinde sakin belirti arama sen dinlen bol bol onunla konus o seni hissediyor dedi bana 2 embriye transfer edildi babalar gununde 7. Gunumdu ve sabah kalktm dedim yapicam ne olursa olsun dedim ve yaptim hafif silik cizgiyi gordum yine heyecan stres yapmadim normal gecrdim gunumu hep onunla konustum sonra test gunum geldiginde sonucum 797 diydi doktrum tebrik ederim guzel degerin dedi bende hala tık yok cok rahatim doktor dedi hic mi heyecan yok neden bu kadar rahatsin onceden gorusmelere gittigimde heyecanliydin simdi noldu dedi bilmiyorum ama boyleyim dedim sasrdik sonra keseyi gorduk tabi hala bende bi heyecan yok ben kendime cok sasiriyorum simdi benimle teki tuttu Allahma sukurler olsun 6 haftaligiz canim hafif batmalar belde hafuf agrilar cok normal canimCanım senin daha yeni geçmiş başından test gününe kadar belirtin varmıydı nasıl hissettin herkes yazıyor göğüsler şöyle şişti şöyle agrım vardı vs vs diye okuyunca takılmıyor değilim artık
yaaaa ne güzel yazmışsın :) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah. inşallah bizde yarın gittiğimizde güzel haberler alırızCanim benim sana en başindan anlatayim 25 yasindayim ve evliligimde 8. Yilima giricem cok stresli cok takintili heyecanli.birisiyimdir normalde ama ben tedaviye basladigimda ole bi degistim ki kendime inanamadim ne bi stres yaptim ne bi heyecan ilaclarimi devamli saatinde kullandim cok rahat bi donem gecirdim transfer islemim kadir gecesinde oldu rabbim bana ole bi sabir verdiki hic strese girmedim ve hala stres heyecan yok normal yasiyorum gunlerimi transferden sinra ilk 3 gun hafif agrilarim vardi ama ustunde durmadim kendimde belirti hic aramadim doktorum kendinde sakin belirti arama sen dinlen bol bol onunla konus o seni hissediyor dedi bana 2 embriye transfer edildi babalar gununde 7. Gunumdu ve sabah kalktm dedim yapicam ne olursa olsun dedim ve yaptim hafif silik cizgiyi gordum yine heyecan stres yapmadim normal gecrdim gunumu hep onunla konustum sonra test gunum geldiginde sonucum 797 diydi doktrum tebrik ederim guzel degerin dedi bende hala tık yok cok rahatim doktor dedi hic mi heyecan yok neden bu kadar rahatsin onceden gorusmelere gittigimde heyecanliydin simdi noldu dedi bilmiyorum ama boyleyim dedim sasrdik sonra keseyi gorduk tabi hala bende bi heyecan yok ben kendime cok sasiriyorum simdi benimle teki tuttu Allahma sukurler olsun 6 haftaligiz canim hafif batmalar belde hafuf agrilar cok normal canim
Amin canim insallah darisi size olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim benim ☺yaaaa ne güzel yazmışsın :) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah. inşallah bizde yarın gittiğimizde güzel haberler alırız
Canimmm benim nasilsinnn ☺Ben her 3 tüp denememde de 6. günden itibaren evde test yaptım. (Benim hep 3. Gün embriyosu oldu) Hepsinde silik çizgiyi gördüm. Fakat ilk iki denemem de yeteri kadar koyulaşmamış (şimdi anlayabiliyorum) ve test günüme kadar da çizgi kayboldu. Ya Çatlatma iğnesi etkisiymiş, ya da kimyasal gebelik artık bilemicem. Ama çok üzülüyor insan ona göre yapın.
Benim 6. Gün idrar testinde çok silik başladı bu sefer. Hergün test yaptım her gün koyulaştı. Yalnız herkesin vücüdu bebişi hormonu aynı değil arkadaşlar. Hatta bir tanıdım 12. Gün kanda çıkmamış, dr ilaçları bırak demiş, kız içimde bir his var bırakmıcam ilaçları diyor, 16 gün kanda pozitifi görüyor.
Gene çok yakın bir arkadaşım normal yolla gebe kalıyor. Reglsi ancak 3 hafta gecikince idrarda çıkmaya başlıyor, sonra kan veriyor da 300 çıkıyor.
Bir de belirti aramayın. Genelde reglisi de çok ağrılı olan kişilerde ağrı, batma vesaire oluyo.
yaa inşallah canım inşallah yarın hepimiz güzel haberleri yazarız burayaAmin canim insallah darisi size olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim benim ☺
Insallah canimyaa inşallah canım inşallah yarın hepimiz güzel haberleri yazarız buraya
Hiç ole negatif olma çok dua et ve onunla konuş ben öle yaptım yarın test günüm insallah güzel haberler alicaz hepimiz.az kalmış bak 1 hafta var senindeBende 5de transferi oldu. Test gunum 16sı.beklemek zor. İçimde sanki bırakıp gittiler hissi var.
Olumsuz dusunme ne olur onlarla devamli konus onlar sana siki siki tutunma asamasindalar suan lutfen bol bol dua etBende 5de transferi oldu. Test gunum 16sı.beklemek zor. İçimde sanki bırakıp gittiler hissi var.
Canimmm benim nasilsinnn ☺
Ölmezler cnm sen iyi beslen et,köfte,balık yogurt peynir yumurta kabak cekirdegi ananas ceviz fındık kara kuru uzum.cok dua etÖldüler mi diye kötü şeyler geliyor aklıma. Sizinde ole oldu mu. Kızlar ne yedınız transferden beri.
Ayyy canim benim kiyamam dikkat et aman valla istah deme bende öyleyim canim ama mide yanmalarm var benimde bol bol kuru kayisi yee kabiz olma canimmm iyiyiz günleri saya saya bitmek bilmiyor gunluk yuruyusler hep ayni canim guzel guzel dinlen yorma kendini orasi daha cok sicakdir Allaha emanet ol canim ☺İyiyim canımcım. 9 saat arabayla yolculuk yaptık bodruma geldik annemlerin yanına. Dr 1-2 saatte bir mola verin, biraz yürü, pıhtı oluşmasın dedi, dura dura yol bitmedi valla. 2 hafta buradayız. Onun dışında iştahım çok açıldı... Ağrılar devam ediyo, ama azaldı. Kabızlık çok fena. Hep aynı be ya, sen nasılsın ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?