- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Allah razı olsun canım benim bende burda bütün hasretle sabırla bekleyen tüm aös tüm arkadaşlara kardeşlere bacılara dua ediyorum herkese annelik duygusu eşlerimize babalık duygusu tattırsın inşallahcok dua etmisdim.sana allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Cok sevindim canm.hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin RabbimKızlar hamileyim çok şükür carsmba tekrar kan vericem Allah'ım hepinize anne olmayı nasip etsin
Hayirli olsuuun :) bekliyoruz guzel haberlerinizi canim hersey iyi ilerlesin insallahcanım çok sevindim ya bir sürü güzel haber görünce böyle. benmde 455 çıktı inşallah hepimiz çarşambada güzel haberlerle döneriz yine :)
inşallah canım. Allah herkeze her isteyene hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahHayirli olsuuun :) bekliyoruz guzel haberlerinizi canim hersey iyi ilerlesin insallah
Allah razı olsun canım sana isteyen herkese bana allahım katından Salih evlatlar nasip etsinCok sevindim canm.hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin Rabbim
İstiyorlar rahim filmi canımKızlar Gunaydin rahim filmini transferden 2 ay once cektirsem sıkıntı olur mu?yoksa tam yakin tarihtemi cekdireyim ayin 26 si doktorumla randevum var on gorusme,ondan dedim rahim filmi cekdirib gotureyim sikinti varsa gorsun diye.
valla benim ilk transferimde iatemediler hic bisey simdi ondan diyorum kendim yaptirib gideyim,acaba transfere yakin bi tarohtemi yoksa doktorla gorusmeye gidincemi gotureyim?İstiyorlar rahim filmi canım
kac ay onceden yapyirdin sen cnm?Canim transfer oncesi tekrarlanmıştı benimde rahim filmi doktorum tekrar istemisti
Geçen yıl transfer sırasında doktorum eğer olumsuz sonuçlanırsa yeni transfer oncesi rahim filmini tekrarlayalım demişti Nisan ayında rahim filmi çektik sonra haziranda tedaviye tekrar başlayıp transfer oldumkac ay onceden yapyirdin sen cnm?
bi sorun cikdimi peki?ya ben on gorusmeye gidicem butin testlerimi goturmek istedimGeçen yıl transfer sırasında doktorum eğer olumsuz sonuçlanırsa yeni transfer oncesi rahim filmini tekrarlayalım demişti Nisan ayında rahim filmi çektik sonra haziranda tedaviye tekrar başlayıp transfer oldum
Yok sıkıntı çıkmadı temizdi tabi bütün tahlil vs götür iyi olur hakkında hayirlisi güzel haberlerle don inşallahbi sorun cikdimi peki?ya ben on gorusmeye gidicem butin testlerimi goturmek istedim
cok saol cnm.allah herkese anne olmayi nasip etsinYok sıkıntı çıkmadı temizdi tabi bütün tahlil vs götür iyi olur hakkında hayirlisi güzel haberlerle don inşallah
Sonuç bekleyen varmı bugün üçünçğ günüm ama hiç belirti yok geçen sefer karnım ağrıyordu belim şimdi hiç belirti yok
Ben de beklemedeyim 7.günümSonuç bekleyen varmı bugün üçünçğ günüm ama hiç belirti yok geçen sefer karnım ağrıyordu belim şimdi hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?