Transfer olup sonuç bekleyenler

Kızlar Gunaydin rahim filmini transferden 2 ay once cektirsem sıkıntı olur mu?yoksa tam yakin tarihtemi cekdireyim ayin 26 si doktorumla randevum var on gorusme,ondan dedim rahim filmi cekdirib gotureyim sikinti varsa gorsun diye.

Kızlar Gunaydin rahim filmini transferden 2 ay once cektirsem sıkıntı olur mu?yoksa tam yakin tarihtemi cekdireyim ayin 26 si doktorumla randevum var on gorusme,ondan dedim rahim filmi cekdirib gotureyim sikinti varsa gorsun diye.
İstiyorlar rahim filmi canım

Geçen yıl transfer sırasında doktorum eğer olumsuz sonuçlanırsa yeni transfer oncesi rahim filmini tekrarlayalım demişti Nisan ayında rahim filmi çektik sonra haziranda tedaviye tekrar başlayıp transfer oldum
bi sorun cikdimi peki?ya ben on gorusmeye gidicem butin testlerimi goturmek istedim

Kızlar yine bir sorum olacak, üç gün önce gonal-f kullanmaya başladım, bugün E2 sonucuma baktırmam istendi, sonuç 188.5 çıkmış. Bundan ne anlamalıyım? Sizler de mutlaka aynı süreçlerden geçmişsinizdir.

Sonuç bekleyen varmı bugün üçünçğ günüm ama hiç belirti yok geçen sefer karnım ağrıyordu belim şimdi hiç belirti yok

Sonuç bekleyen varmı bugün üçünçğ günüm ama hiç belirti yok geçen sefer karnım ağrıyordu belim şimdi hiç belirti yok

Merhaba canım ben bugün sonucumu aldım pozitif, belirti için çok erken bende de hiçbir belirti yoktu 8 inci günden itibaren göğüslerde şişlik ve bacaklarımda ağrı oldu adet olacakmışım gibi hissettim sonrasında bugüne kadar hep azaldı ağrılar gzel düşün güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…