- 17 Temmuz 2018
- 27
- 30
- 3
- 40
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Maşallah saglıkla ilerler inşallahArkadaşlar kan tahlili yaptırdım. 48.88 iki gün sonra tekrarlatacağım. Şimdilik pozitif görünüyor.
Biraz erken olduğu için temkinli gidiyorum. Amin. Sizinde gebelik vardı değil mi? 6. Güne göre değer nasıl bilmiyorum.Maşallah saglıkla ilerler inşallah
Canım transferden sonra kaçıncı gün bu değer?Arkadaşlar kan tahlili yaptırdım. 48.88 iki gün sonra tekrarlatacağım. Şimdilik pozitif görünüyor.
Cumartesi transfer yapıldı. O günü saymayınca 6. Gün.Canım transferden sonra kaçıncı gün bu değer?
Benden 6.günde yapılmak üzere E2 ve progesteron tahlilleri istendi. Acaba o gün beta hcg yi de yaptırsam mı diye düşündüm de.Cumartesi transfer yapıldı. O günü saymayınca 6. Gün.
ben evde 4. Gün idar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugün sabah bir idrar testi daha yaptım. Biraz daha koyu çıkınca cesaretlenip kan yaptırdım. 7. Gün negatif sonuç alıp 10. Gün pozitif olan çok yazı okudum. Kaçıncı gün embriyosu olması da etkiliyor. Erken çıkma sebeplerinden biri de 5.gün transferi olması sanırım. İstersen yap fakat negatif olursa moralini bozmadan gününü bekleyebileceksen yap arkadaşım. İnşallah pozitif değerleri ilk tahlilinde görürsünBenden 6.günde yapılmak üzere E2 ve progesteron tahlilleri istendi. Acaba o gün beta hcg yi de yaptırsam mı diye düşündüm de.
Biraz erken olduğu için temkinli gidiyorum. Amin. Sizinde gebelik vardı değil mi? 6. Güne göre değer nasıl bilmiyorum.
İyi olarak yorumlayabilirim o zaman. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Birde bir şey daha sorabilir miyim. İlk defa bugün dışarı çıktım. İstirahat süresi ne kadar olmalı acaba. Evin içinde hareketlerimi çok kısıtlamıyorum. Sadece dışarı çıkamadım. Sizinki ne kadar oldu bilmiyorum ama sağlıklı ilerliyordur umarım.5. Gün embriyosu 6. Gün (11) sizin 46 çıkmış, 3. Gün embriyosu 8. Gün (11) benim 45 çıkmıştı. Hayırlı olsun inşallah katlanarak artsın. Sonra iki gün arayla 233, 512 çıktı...
İyi olarak yorumlayabilirim o zaman. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Birde bir şey daha sorabilir miyim. İlk defa bugün dışarı çıktım. İstirahat süresi ne kadar olmalı acaba. Evin içinde hareketlerimi çok kısıtlamıyorum. Sadece dışarı çıkamadım. Sizinki ne kadar oldu bilmiyorum ama sağlıklı ilerliyordur umarım.
Bundan sonra da bir aksilik olmaz umarım. Benim ilk Kızım normal yollarla olmuştu. Tüp bebek hamileliği olarak ilk deneyimin ilkinde tutmayınca biraz daha dikkatli davrandım. Ev işi yaptığım söylemez Kızım bana yardımcı olabilecek kadar büyük en azından bu süreçte çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Evet Allaha şükür sağlıklı ilerliyor. 9+2 oldu. Benim kanamam hiç olmadı şükür ama çok batmalar ve ağrı vardı. Bir de ilk hamileliğim çok endişe oluyor, ben uzun süre yattım. Ev işi yapsam da bitince gene yattım. Son iki haftadır normale döndüm...
Ne demek Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah :)Bundan sonra da bir aksilik olmaz umarım. Benim ilk Kızım normal yollarla olmuştu. Tüp bebek hamileliği olarak ilk deneyimin ilkinde tutmayınca biraz daha dikkatli davrandım. Ev işi yaptığım söylemez Kızım bana yardımcı olabilecek kadar büyük en azından bu süreçte çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Şükür gördük canim haftaya kalp atışını da duyarız insallah Allah’ın izniyle darısı başınaTe
teşekkürler canım Rabbim hepimize kucağımız almayı nasip etsin.senin nasıl gidiyor. Keseyi görebildiniz mi
İnşallah. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin canım.Şükür gördük canim haftaya kalp atışını da duyarız insallah Allah’ın izniyle darısı başına
Merhabalar. Haydi hayırlısı. Transferden sonra tüm zaman duruyor gibi geliyor. Güzel ve sağlıklı bir şekilde güzel sonuçlar gelir inşallah.Herkese iyi akşamlar kızlar :)
Transferim çarşamba günü olucak daha olmadan sonuç için gün saymaya başladım
Selam,lekelenme gibi bir belirti bende yaşamadım. Gebelik belirtisi hiç yok. İlaçların yan etkisinden kaynaklanan belirtiler var. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz.Kızlar selam Çarşamba test günüm. Hiçbir belirti ağrı lekelenme vs yok. Pozitif çıkanlardan böyle olanlar var mı?
Bende sendenim hiç belirti yaşamıyorum pazaretesi test günüm herkes nasıl belirtiler yaşıyor öyle olunca biz belirti yaşamayanlar acaba tutmadı mı diyoruzKızlar selam Çarşamba test günüm. Hiçbir belirti ağrı lekelenme vs yok. Pozitif çıkanlardan böyle olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?