Transfer olup sonuç bekleyenler

hayırlı sonuçlar al inşallah canım kaçıncı günün hamilelikte vajinal akıntı artar inşallah tutunmuştur bebeğin

İnşallah canım benim inşallah
Çarşamba günü transfer yapıldı, bugün 4.günüm canım. Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah

Merhabalar. Haydi hayırlısı. Transferden sonra tüm zaman duruyor gibi geliyor. Güzel ve sağlıklı bir şekilde güzel sonuçlar gelir inşallah.
Amin inşallah canım.
Aynen transfer sonrası zaman sanki hiç geçmiyo gibi oluyo ama bir bakmışın test günün gelmiş çatmış oluyo :)
İnşallah bu son denemem olur

Kızlar selam Çarşamba test günüm. Hiçbir belirti ağrı lekelenme vs yok. Pozitif çıkanlardan böyle olanlar var mı?
Sizin çarşamba test gününüz benimse transfer.
Rabbim mucizesini o gün ikimize bu yolda çavalayan herkese nasip etsin inşallah.
Belirtilere hiç ama hiç takılmayın bu benim 4.tedavim 3.transferim olucak tüm transferlerimde mide bulantısı,bel ağrısı,akıntı,ateş,göğüs hassasiyeti hepsini yaşadım hatta gebelik çizgim bile oluşmuştu ama sonuç koca bir negatif.
Sizde belirti arayıp kendinizi strese sokmayın

İdrar testinde pozitif çıkıp kanda negatif mi çıkmıştı ?

İdrar testinde pozitif çıkıp kanda negatif mi çıkmıştı ?
Benim idrar testimde çıkıp kanda düşük değer çıkmıştı ilk transferimde sonrası düşükle sonuçlandı malesef. İdrar testine güvenerek gittiğim hastanede büyük hayal kırıklığı yaşayarak döndüm. Bugün transferimin 9 günü ama ben cesaret edip kan vermeye gidemiyorum

Endişe etmeyin, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah. 9.gün test için erken. İsterseniz biraz daha bekleyin.

Ben de ilk denememde gebe kaldim ama 7 haftalikken kalbi durdu subat ayinda kurtaj oldum. Bu ikinci denemem ilk gunu saymazsak transferin 2. Gunu. Allah yuzumuze baksin insallah.

31 temmuz. 12. Gunde yapmami istediler ama ben 8. Gun vermeyi dusunuyorum. Ilk gebeligimde 9.gun vermistim 280 cikmisti sonuc o yuzden 8.gunde de cikar umudundayim pozitifse
Bana 2 Ağustos dediler. Bizimkiler çok geç tarih veriyor ya. Zaten 1 Ağustos benim adet günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…