- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
hamilemisin canım yoksa test gününü mü bekliyorsunArkadaşlar sizde de akıntı oluyor mu? Bende akıntı oluyor ve progestan tabletin bir kısmı hep geri geliyor.
hamilemisin canım yoksa test gününü mü bekliyorsun
hayırlı sonuçlar al inşallah canım kaçıncı günün hamilelikte vajinal akıntı artar inşallah tutunmuştur bebeğinTest günümü bekliyorum canım.
hayırlı sonuçlar al inşallah canım kaçıncı günün hamilelikte vajinal akıntı artar inşallah tutunmuştur bebeğin
Amin inşallah canım.Merhabalar. Haydi hayırlısı. Transferden sonra tüm zaman duruyor gibi geliyor. Güzel ve sağlıklı bir şekilde güzel sonuçlar gelir inşallah.
Sizin çarşamba test gününüz benimse transfer.Kızlar selam Çarşamba test günüm. Hiçbir belirti ağrı lekelenme vs yok. Pozitif çıkanlardan böyle olanlar var mı?
İdrar testinde pozitif çıkıp kanda negatif mi çıkmıştı ?Sizin çarşamba test gününüz benimse transfer.
Rabbim mucizesini o gün ikimize bu yolda çavalayan herkese nasip etsin inşallah.
Belirtilere hiç ama hiç takılmayın bu benim 4.tedavim 3.transferim olucak tüm transferlerimde mide bulantısı,bel ağrısı,akıntı,ateş,göğüs hassasiyeti hepsini yaşadım hatta gebelik çizgim bile oluşmuştu ama sonuç koca bir negatif.
Sizde belirti arayıp kendinizi strese sokmayın
İdrar testi hiç yapmamıştım canım kanda baktırdım her denemedeİdrar testinde pozitif çıkıp kanda negatif mi çıkmıştı ?
Gebelik çizgim oluştu yazmışsın da ondan sordum canım.İdrar testi hiç yapmamıştım canım kanda baktırdım her denemede
Benim idrar testimde çıkıp kanda düşük değer çıkmıştı ilk transferimde sonrası düşükle sonuçlandı malesef. İdrar testine güvenerek gittiğim hastanede büyük hayal kırıklığı yaşayarak döndüm. Bugün transferimin 9 günü ama ben cesaret edip kan vermeye gidemiyorumİdrar testinde pozitif çıkıp kanda negatif mi çıkmıştı ?
Endişe etmeyin, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah. 9.gün test için erken. İsterseniz biraz daha bekleyin.Benim idrar testimde çıkıp kanda düşük değer çıkmıştı ilk transferimde sonrası düşükle sonuçlandı malesef. İdrar testine güvenerek gittiğim hastanede büyük hayal kırıklığı yaşayarak döndüm. Bugün transferimin 9 günü ama ben cesaret edip kan vermeye gidemiyorum
Oluşmuştu canım bende hayret ettimGebelik çizgim oluştu yazmışsın da ondan sordum canım.
Benden bir gun once transfer olmussunİnşallah canım benim inşallah
Çarşamba günü transfer yapıldı, bugün 4.günüm canım. Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah
Hadi hayırlısı hepimiz için. Test gününüz ne zaman dediler?Benden bir gun once transfer olmussun
31 temmuz. 12. Gunde yapmami istediler ama ben 8. Gun vermeyi dusunuyorum. Ilk gebeligimde 9.gun vermistim 280 cikmisti sonuc o yuzden 8.gunde de cikar umudundayim pozitifseHadi hayırlısı hepimiz için. Test gününüz ne zaman dediler?
Bana 2 Ağustos dediler. Bizimkiler çok geç tarih veriyor ya. Zaten 1 Ağustos benim adet günüm.31 temmuz. 12. Gunde yapmami istediler ama ben 8. Gun vermeyi dusunuyorum. Ilk gebeligimde 9.gun vermistim 280 cikmisti sonuc o yuzden 8.gunde de cikar umudundayim pozitifse
3.gun embriyosu o zaman? Oyle mi canimBana 2 Ağustos dediler. Bizimkiler çok geç tarih veriyor ya. Zaten 1 Ağustos benim adet günüm.
Evet canım. Senin 5 mi?3.gun embriyosu o zaman? Oyle mi canim
Benim adet gunum 27 temmuz. Adetimin 23.gunu transfer oldumBana 2 Ağustos dediler. Bizimkiler çok geç tarih veriyor ya. Zaten 1 Ağustos benim adet günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?