- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Aynen benimki 5. Ilkinde derinden hissetmistim kasiklarimda sancilari belde bosluk hissini ama bu sefer pek bisey hissetmiyorum. Ama negatif de dusunmuyorum Allah yuzumuzu guldurur insallahEvet canım. Senin 5 mi?
İnşallah canım. İlki kaçıncı gün transferiydi?Aynen benimki 5. Ilkinde derinden hissetmistim kasiklarimda sancilari belde bosluk hissini ama bu sefer pek bisey hissetmiyorum. Ama negatif de dusunmuyorum Allah yuzumuzu guldurur insallah
O da 5. Gundu canimİnşallah canım. İlki kaçıncı gün transferiydi?
Rabbim yardımcın olsun Canım. Gerçekten 3'ün 5'in hesabı ile olacak iş değil. En önemlisi tevekkül. Rabbim ol derse oluverir. Ben O'na güveniyorum.O da 5. Gundu canim
İnşallah canım.Amin inşallah canım.
Aynen transfer sonrası zaman sanki hiç geçmiyo gibi oluyo ama bir bakmışın test günün gelmiş çatmış oluyo :)
İnşallah bu son denemem olur
Akıntı fitilin kalıntıları olarak geliyor. Hatta her uygulamada 12 saat geçmesine rağmen hala eldivene bulaşıyor.Arkadaşlar sizde de akıntı oluyor mu? Bende akıntı oluyor ve progestan tabletin bir kısmı hep geri geliyor.
Doktora da bahsetmiştim, geri gelmesi normal demişti. Yine de olması gerekenden fazlası mı geri geliyor diye düşünüyorum. İyice ittirmeye çalışıyorum o zaman da çok acıyor. Bir de benimki fitil değil de hap gibii küçük bir şey. Ağızdan da alınabiliyormuş.Akıntı fitilin kalıntıları olarak geliyor. Hatta her uygulamada 12 saat geçmesine rağmen hala eldivene bulaşıyor.
Benimki de öyle canım. Yeterince geri itmediğimde geliyor genelde. Uyguladıktan sonra uzanmana bile gerek Yok dedi doktorum. Vücut gerekli olanı alıyor. Yumuşak bir kapsül zaten. Birde iki gün bir iğne de vuruyorum benDoktora da bahsetmiştim, geri gelmesi normal demişti. Yine de olması gerekenden fazlası mı geri geliyor diye düşünüyorum. İyice ittirmeye çalışıyorum o zaman da çok acıyor. Bir de benimki fitil değil de hap gibii küçük bir şey. Ağızdan da alınabiliyormuş.
Anladım canım, ben bir saat uzanıyorum çıkmasın diye. Doğru, vucudumuz ihtiyacı olanı alıyor, fazlasını atıyor ne kadar yatsak da. Bazen gece uyurken uyguluyorum, sabah uyanıp tuvalete gittiğimde çıkıyor. Yani saatlerce de yatsan nafile. :) vücudumuz işini bilir deyip çekiliyorum :)Benimki de öyle canım. Yeterince geri itmediğimde geliyor genelde. Uyguladıktan sonra uzanmana bile gerek Yok dedi doktorum. Vücut gerekli olanı alıyor. Yumuşak bir kapsül zaten. Birde iki gün bir iğne de vuruyorum ben
Aynen öyleAnladım canım, ben bir saat uzanıyorum çıkmasın diye. Doğru, vucudumuz ihtiyacı olanı alıyor, fazlasını atıyor ne kadar yatsak da. Bazen gece uyurken uyguluyorum, sabah uyanıp tuvalete gittiğimde çıkıyor. Yani saatlerce de yatsan nafile. :) vücudumuz işini bilir deyip çekiliyorum :)
Değil mi , normalde günler nasıl geçer anlamazsın transferden sonrası belirsizlik olduğu için gecmek bilmiyor.Merhabalar. Haydi hayırlısı. Transferden sonra tüm zaman duruyor gibi geliyor. Güzel ve sağlıklı bir şekilde güzel sonuçlar gelir inşallah.
Aynı gün transferimiz yapılmış, çarşamba sayılmıyor ama sanirim. 30 temmuz test günü dediler banaİnşallah canım benim inşallah
Çarşamba günü transfer yapıldı, bugün 4.günüm canım. Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah
Benim 3.gün embriyosu, o yüzden tarihler farklıdır canım.Aynı gün transferimiz yapılmış, çarşamba sayılmıyor ama sanirim. 30 temmuz test günü dediler bana
Evet benimki 5. gün muhtemelen daha erken tarihte de çıkar kanda ama cesaret edemem canım test yapmayaBenim 3.gün embriyosu, o yüzden tarihler farklıdır canım.
Valla canım ilk iki gün hiçbir şey yoktu. Sonra yavaş yavaş karnımın alt kısmında hafif sızı şeklinde şeyler oldu. Arada bir oluyor. Gaz sıkışması gibi de oluyor. Ben takılmıyorum böyle şeylere. Yani öyle çok belirgin bir şey yok. Bir de kişiden kişiye değişiyor.Minnoskafa peki sende bir değişiklik var mı vücudun da? Bende aşırı gaz ve sık idrara çıkma var ama ilaçların etkisi muhtemelen
Yani daha çok erken belirti için , zaten ilaçlar mahfetti beni bugün düşük riski için igne vermişti onu vurdurdum kalçadan. Oturamiyorum sağ tarafimaValla canım ilk iki gün hiçbir şey yoktu. Sonra yavaş yavaş karnımın alt kısmında hafif sızı şeklinde şeyler oldu. Arada bir oluyor. Gaz sıkışması gibi de oluyor. Ben takılmıyorum böyle şeylere. Yani öyle çok belirgin bir şey yok. Bir de kişiden kişiye değişiyor.
Senin kaçıncı gün Canım? Bir de düşük riski olduğunu nereden anladı ki?Yani daha çok erken belirti için , zaten ilaçlar mahfetti beni bugün düşük riski için igne vermişti onu vurdurdum kalçadan. Oturamiyorum sağ tarafima
Çarşamba transfer oldum , düşük riski var mı belli değil çünkü daha tutundu mu onuda bilmiyorum galiba önlem amaçlı verildi igneSenin kaçıncı gün Canım? Bir de düşük riski olduğunu nereden anladı ki?
Anladım canım, Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaptığın iğnenin ismi neydi?Çarşamba transfer oldum , düşük riski var mı belli değil çünkü daha tutundu mu onuda bilmiyorum galiba önlem amaçlı verildi igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?