TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

merhaba bende 28 ekimde 2 adet 6 gün transferi oldum beklemedeyiz. 7 kasım test günün allah ins hepimizin yuzunu guldurur

Herkeze günaydın arkadaslar.dert ortamlarım.bende sizin gibi sonuç bekliyenlerdenim.4 kasım sonuc tarihim.allah herkeze yardım etsin.insallah allah herkezin yüzünü güldürür.her tup bebek tedavisinde dünyanın iğnesini acısını çekiyoruz.umarim bu son olur hepimiz icin

Bu nasıl oluyo şimdi var mı ben mi yanlış görüyorum nolur bişey diyin nolur

Eklentiler

• 7CC01807-803E-4A75-864A-7E014F3E210C.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
Benimde 12 kasım daha 4 gün oldu transfer olalı siz şanslısınız okadar dikkat etmeme rağmen bende hiç ağrı sızı yok rabbim bilir en hayırlısını.

Belirti var mı? Benim bu sefer ilk ikisinden farklı oldu. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk iki gün otelde kaldık hiçbir şey yoktu çok rahattım ohh dedim dünya varmış davul gibi karnınla ağrı sızı içinde taze transferden rahatmış. İki saatlik yol gittik 48 saat sonra. 3. gün hafif bel ağrım başladı. 4. gün uzun yola çıktık doktorum çıkabilirsin hiç bir sakınca yok dedi. Yolda tuvalete gidince turuncu tortu geldi. İlk gün transfer den üç saat önce yine gelmişti. 5. gün işe başladım rahat geçti. 5. ve 6. gün yatmadan önce lavabo ya gidince yine çok az turuncu tortu geldi. Toplamda 4 defa geldi daha yok. Bel ağrım o iki gün çok yoğundu 3 gün hafifti 4. günümden 8. günüme kadar ağrım fazlaydı. 9. günüm de bel ağrım hafifledi halen var ama çok hafif bu sefer kasıklarım ağrıyor. 11. günüm bugün kasık ve bel ağrımı net hissediyorum. İlaçtan diyorum bi bel ağrım niye hafifledi o zaman ilacı kullanıyorum. Aynı şiddette olmadı. 8. günden sonra azaldı ağrı kasığa vurdu.. Belki bu akşam kan baktırabilirim. Yarın sabah yerine 12 saatte ne değişecek. Rabbim bu sefer inşallah vermiştir.

Bu nasıl oluyo şimdi var mı ben mi yanlış görüyorum nolur bişey diyin nolur
Canım bakınca silik çizgi görünüyor. İlk hatta benim gözüm silik çizgiye gitti. Tek embriyo mu koydular. Arkadaşlar diyor ya önce kan sonra idrar. Yeni idrara geçiyor olabilir. İnşallah inşallah inşallah

Benim bazı günler çok agrım oluyo eyvaj dustumu diye korkuyorum bazı günler hiç agrım olmuyo bunlar tranfer etmedi mi diye dusunuyorumbenim bu iki ilki cog ağrılı olmusdu kimyasal oldu bunda bise aramiyim diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…