rudicim gecen sene bana asilama yapilmisti hayatimda ilk defa boyle bisi yasadim igneler felan... ve 7. gunden itibaren hep ikinci cizgi silik cikti hatta 11. ve 12. gunlerde daha belirgin oldu ben sok gecirmistim tutu ilk yaptik ve tutu demistim.. ama kanda hamilelik gorulmedi.. vallahi o arkadasimizi cok iyi anliyorum.. idrar testlerine guvenmemek lazim. dunyanin hormonunu yukluyorlar bizlere... onlarin etkiside cok olabiliyor idrarda... o arkadasimiza cok uzuldum.. ama pes etmek yok.. belkide kendiliginden gelir yavrusu...
süper canım tebrik ederim.sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin yüce rabbim. ben 2 hafta sonra gieceğim doktora. senin hastane ve doktorun kim.hcg değerim 127 çıktı inanılmaz mutluyuz ... TESE sonucu canlı sperm bulunarak 5. gün blastı olarak GATA tp fakültesinde transferimiz 23 haziranda olmuştu bugün hcg 127 pazar günü tekrar hcg baktıracağız haftaya cumartesi vajinal ultrasonda keseye bakılacak sonraki haftada kalp atışlarına bakılacak mucizemizin.Allah isteyen herkese nasip etsin.
bu arada crinone jel ve estraderm bantı kullanmayı doktorumuz kestirdi gerek yokmuş hcg 100 üzeri ise zaten vücut gerekeni salgılamaya başlıyormuş.Allah'ım tamamına erdirir inşallah Ya'rab hepimizi sevindirir.
arkadaşım hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin çok sevindim .bu ay bizde başlıcaz dondurulmuş spermlerle inş hayırlı sonuç alırız.
Ecrincim tedaviden sonra çok dikkat ettim neredeyse 10 gün hiçbir iş yapmadım faydası oldumu bilmiyorum ama her gün ananas yedim , yatmak gerekmez filan diyorlar ama ben ilkinde 2. gün işe başlamıştım her şey çok iyi olmasına rağmen sonuç negatifti hatta doktorda çok şaşırdı,ikincide hiçbir şey yapmıycam sadece yatıcam dedim öylede yaptım çok sıkıcı ama televizyon , kitap derken geçti tedavimi de medikal parkta Serkan Orala yaptırdım çok genç ve iyi bir doktor.
canımcım eklisin listede yeşilin hemen üstünde ben seni geçen gün eklemiştim yaabeni listeye eklermisiniz?sonuç 10 temmuzda belli olucak.
hoşgeldin canım aramıza. listeye ekledim hemencecik.. inşallah istediğin gibi olur. nerede yaptırdın işleminidün transferimi oldum sonucumu 13 temmuzda evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce alacağım.inşallah bu yeni yılımıza 4 kişi gireriz.listede yeriniz varsa bende varım kızlarrr:)
yazdım değerleri yarın benim 2. testim var bakalım 2 ye katlamış mı ? bu bekleyiş ve merak hiç dinmeyecek sanırım ..sonucu pozitif olan arkadaşlardan doktoru ilacı kesmesini söyleyen varmı??bizim progesteron (crinone jel) ve estraderm (östrojen bandı) keselim sadece folbiol kullanalım dedi doktorum.sizde nasıl durum pozitif olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?