teşekkürler rudiopuyorumnanaktan
inşallah bizde pozitif sonuç alanlar tarafına geçeriz zamanı geldiğindeeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
huhuuuu bende varım:):teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler rudiopuyorumnanaktan
inşallah bizde pozitif sonuç alanlar tarafına geçeriz zamanı geldiğindeeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptırdım canımhoşgeldin canım aramıza. listeye ekledim hemencecik.. inşallah istediğin gibi olur. nerede yaptırdın işlemini
pardon canım ekledim : listeye yeniden bak hemen oradasın..kaydirigubbakcemile3huhuuuu bende varım:):teytey:
hadi hayırlısı canım. inşallah hayırlı bir sonuç alacaksın.bizim listedekiler genelde pozitif. insan rahatlıyor olumlu bişeyler duydukça...Ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptırdım canım
transferden sonrayı saydım canım ben yazarken.bhcg günün transfer olarak yazıyorsan transferden sonraki 10. gündü bugün benim eğerki döllenmeden itibaren ise 14.gün
bana hiç coraspin vs verilmedi tüm ilaçlarıda folbiol hariç kesti folbiolüde ağustos sonuna keseceğiz benim yaşım 26 ve ilk deneme belkide ona güvenip kestirdi doktorum. sonra sanırım vitamin kullanacağım hayırlısı bakalım umarım bebğim bırakmaz benim 2. test pazar günü tek embriyoydu bizimkide.bu arada doktorumun söylediği 100 üzerindeki değerlerde %85 oranda canlı doğum gerçekleşmekte dedi.Allah'ım umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize...
oo süper canım, inşallah bundan sonrada hep böyle güsel gider. darısı biz bekleyenlerin başına.Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerinde allah yardımcı olsun inşallah bol şans diliyorum. Bende bebişimle ilk buluşmamı yaptım keseyi gördük çok güzel bir duygu arkadaşlar allah herkese nasip etsin rabbim sağlıkla bebeklerimizi bize bağışlasın. 10 gün sonrada kalp atışları için gitcez nasipse.
ne güzelllboshayallersmile boshayallersmilebana hiç coraspin vs verilmedi tüm ilaçlarıda folbiol hariç kesti folbiolüde ağustos sonuna keseceğiz benim yaşım 26 ve ilk deneme belkide ona güvenip kestirdi doktorum. sonra sanırım vitamin kullanacağım hayırlısı bakalım umarım bebğim bırakmaz benim 2. test pazar günü tek embriyoydu bizimkide.bu arada doktorumun söylediği 100 üzerindeki değerlerde %85 oranda canlı doğum gerçekleşmekte dedi.Allah'ım umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize...
oo süper canım, inşallah bundan sonrada hep böyle güsel gider. darısı biz bekleyenlerin başına.
bluegreen
canım ilk kan tahlilinden kaç gün sonra keseyi görmeye gittiniz?alttanmı bakılıyor kese için?kalp atışına ne zaman bakacaksınız?
rudi
zararı olsa doktor devam et demezdi canım.bizim doktorumuz bu şekilde söyledi bende acaba kullanmalımıyım diyorum ama böyle dediğine göre vardır bir bildiğpi dedim.
canım sen en son adet olduğun günden hesapladın dimi hafta olayını..Canım doktorum bana test tarihinden 10 gün sonra gel demişti kese için daha bugün gördük ve alttan bakılıyor kalp atışları için de 10 gün sonra çağırdı sanırım ozamanda alttan bakar ondan sonra karından başlar bi arkadaşa öle yapmışlar.. Rabbim hemizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
teşekkürederim,ben ilk gün istirahat ettim,ertesi gün normal yaşantıma döndüm,sanırım embriyolar tutunmadı,olumlu birşey hissetmiyorum,negatif çıkınca dondurulan embriyolar ne zaman transfer ediliyor?arzum transfer sonrası ilk 3 gün wc ve yemek dışında kalkma ani hareket yapma ilk 3-4 güne tutunur sanırım dün ve evvelki gün idrar testi yaptırdık ikinci çizgi silik çıktı hemde çok çok silik bugün kanda 127 yi gördük o yüzden idrar testide erkenden yapıp stres olma
canım sen en son adet olduğun günden hesapladın dimi hafta olayını..
birde alttaki etiketi nasıl yapıyorsun artık bende yapyım diye düşündüm de..
yazdım değerleri yarın benim 2. testim var bakalım 2 ye katlamış mı ? bu bekleyiş ve merak hiç dinmeyecek sanırım ..
progesteron kapsül kullanıyordum devam,
estroferm hap devam,
coraspirin devam,
folbiol devam,
etmemi istedi doktor
senin de yarın 2.test hadi hayırlısı