• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

bhcg günün transfer olarak yazıyorsan transferden sonraki 10. gündü bugün benim eğerki döllenmeden itibaren ise 14.gün

bana hiç coraspin vs verilmedi tüm ilaçlarıda folbiol hariç kesti folbiolüde ağustos sonuna keseceğiz benim yaşım 26 ve ilk deneme belkide ona güvenip kestirdi doktorum. sonra sanırım vitamin kullanacağım hayırlısı bakalım umarım bebğim bırakmaz benim 2. test pazar günü tek embriyoydu bizimkide.bu arada doktorumun söylediği 100 üzerindeki değerlerde %85 oranda canlı doğum gerçekleşmekte dedi.Allah'ım umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize...

bana hiç coraspin vs verilmedi tüm ilaçlarıda folbiol hariç kesti folbiolüde ağustos sonuna keseceğiz benim yaşım 26 ve ilk deneme belkide ona güvenip kestirdi doktorum. sonra sanırım vitamin kullanacağım hayırlısı bakalım umarım bebğim bırakmaz benim 2. test pazar günü tek embriyoydu bizimkide.bu arada doktorumun söylediği 100 üzerindeki değerlerde %85 oranda canlı doğum gerçekleşmekte dedi.Allah'ım umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize...

aolmaz bu hapların. vallahi inanır mısın sonucu öğrendiğimden bu yana ne yesem önce bebişi düşünüyorum ona faydası dokunacaksa yiyorum desem yeridir.bol su içiyorum birde süti çmeye başladım ama laktozsuz .bana laktoz dokunuyor..yy canım ne güsel şeyler söylüosun sen öyle.. inşallah... benimde yaşım 28 ama doktor aynen devam dedi ilaçlara.bildikleri bişey vardır herhalde , inşallah bebeğe bir zararı

Son düzenleme:
Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerinde allah yardımcı olsun inşallah bol şans diliyorum. Bende bebişimle ilk buluşmamı yaptım keseyi gördük çok güzel bir duygu arkadaşlar allah herkese nasip etsin rabbim sağlıkla bebeklerimizi bize bağışlasın. 10 gün sonrada kalp atışları için gitcez nasipse.

Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlerinde allah yardımcı olsun inşallah bol şans diliyorum. Bende bebişimle ilk buluşmamı yaptım keseyi gördük çok güzel bir duygu arkadaşlar allah herkese nasip etsin rabbim sağlıkla bebeklerimizi bize bağışlasın. 10 gün sonrada kalp atışları için gitcez nasipse.
oo süper canım, inşallah bundan sonrada hep böyle güsel gider. darısı biz bekleyenlerin başına.

ne güzelllboshayallersmile boshayallersmile
ben transferden sonra bir tetradan kurtuldum gerisi aynen devam.benim bundan önce 3 denemem olduğu için işi biraz daha sıkı tutuyorlar.
progestan caps,elevit,coraspin,dostinex,estrofem,prednol,clexane iğne....
offfffff offffffff demiycimmmmmm:olmaz:
yeterki tutunsun bebişler:Saruboceq::Saruboceq:

bluegreen
canım ilk kan tahlilinden kaç gün sonra keseyi görmeye gittiniz?alttanmı bakılıyor kese için?kalp atışına ne zaman bakacaksınız?
rudi
zararı olsa doktor devam et demezdi canım.bizim doktorumuz bu şekilde söyledi bende acaba kullanmalımıyım diyorum ama böyle dediğine göre vardır bir bildiğpi dedim.

bluegreen
canım ilk kan tahlilinden kaç gün sonra keseyi görmeye gittiniz?alttanmı bakılıyor kese için?kalp atışına ne zaman bakacaksınız?
rudi
zararı olsa doktor devam et demezdi canım.bizim doktorumuz bu şekilde söyledi bende acaba kullanmalımıyım diyorum ama böyle dediğine göre vardır bir bildiğpi dedim.

Canım doktorum bana test tarihinden 10 gün sonra gel demişti kese için daha bugün gördük ve alttan bakılıyor kalp atışları için de 10 gün sonra çağırdı sanırım ozamanda alttan bakar ondan sonra karından başlar bi arkadaşa öle yapmışlar.. Rabbim hemizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.

Canım doktorum bana test tarihinden 10 gün sonra gel demişti kese için daha bugün gördük ve alttan bakılıyor kalp atışları için de 10 gün sonra çağırdı sanırım ozamanda alttan bakar ondan sonra karından başlar bi arkadaşa öle yapmışlar.. Rabbim hemizin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
canım sen en son adet olduğun günden hesapladın dimi hafta olayını..
birde alttaki etiketi nasıl yapıyorsun artık bende yapyım diye düşündüm de..

Son düzenleme:
arzum transfer sonrası ilk 3 gün wc ve yemek dışında kalkma ani hareket yapma ilk 3-4 güne tutunur sanırım dün ve evvelki gün idrar testi yaptırdık ikinci çizgi silik çıktı hemde çok çok silik bugün kanda 127 yi gördük o yüzden idrar testide erkenden yapıp stres olma
teşekkürederim,ben ilk gün istirahat ettim,ertesi gün normal yaşantıma döndüm,sanırım embriyolar tutunmadı,olumlu birşey hissetmiyorum,negatif çıkınca dondurulan embriyolar ne zaman transfer ediliyor?

canım sen en son adet olduğun günden hesapladın dimi hafta olayını..
birde alttaki etiketi nasıl yapıyorsun artık bende yapyım diye düşündüm de..

Evet canım son adete göre hesapladım fakat keseyi görmeye gittiğimizde 5+5 olması gerekirken 5 haftalık olarak gözüktü dr olabilir dedi yani tam sata göre uymayabilirmiş usg de. Canım çizelgeyide internetten Liypie sitesine girip ordan ilk bebekli tercihi tıklayıp istediğin çizelgeyi seçip next tuşuna basarak adım adım orası seni yönlendiriyor zaten ordada muhtemel doğum tarihini sona det tarihini yazıp en son altta bir link var onu profilinde ki çizelge bölümüne kopyalıyosun kaydet diyosun ben bikaç defa denedim anca yapabildim deyeyerek oluyor..

yazdım değerleri yarın benim 2. testim var bakalım 2 ye katlamış mı ? bu bekleyiş ve merak hiç dinmeyecek sanırım ..

progesteron kapsül kullanıyordum devam,
estroferm hap devam,
coraspirin devam,
folbiol devam,
etmemi istedi doktor
senin de yarın 2.test hadi hayırlısı

Canım bu ilaçların hepsini bende kullanıyorum yaklaşık 3. ayın sonuna kadar da kullancakmışım bırakmam gereken tarihleri söledi dr. zamanı geldikçe bırakçam sizinde öle olur sanırım..

Back
X