• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

arkadaşlar, embriyolar ilk 3-4 günde tunursa ,5. gün test yapılsa hamilelik görünür mü?

Arzum44 arkadaşım doktorum 8. güne bile kesin olmuş demedi, öyle görünüyor ama 12. gün değerini görelim tekrar konuşalım dedi. Yani erkenden test yapıp boşuna üzülmen ihtimali de var. 8. günü bekle derim ben tabi sen bilirsin. Bu arada idrarda hala birşey yok hakikaten burdaki arkadaşların dediği gibi çok güvenilmez bir test bu galiba.

hamile olan arkadaşlar sabahları kullandığımız jel 2 gündür rengi siyahlaşmış olarak parçalar halinde gelmeye başladı çok korkuyorum sizde de böyle durumlar var mı?

baharson doktorum o jeli kullanmamamı söyledi.3 gündür kuru kuru öksürüyordum doktora gittik hiç ilaç kullanmayacaksın pastil olabilir bol sıvı al dedi.hcg min bugünkü değeride 300 çıktı cumartesi günü vajinal ultrason var kese için sonraki haftada kalpatışına bakılacak Allah'ım tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah...

baharson doktorum o jeli kullanmamamı söyledi.3 gündür kuru kuru öksürüyordum doktora gittik hiç ilaç kullanmayacaksın pastil olabilir bol sıvı al dedi.hcg min bugünkü değeride 300 çıktı cumartesi günü vajinal ultrason var kese için sonraki haftada kalpatışına bakılacak Allah'ım tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah...

Benimkide günde bire düşürdü ama öyle siyah gelince çok korktum yarın hastaneye gidicem bir de kan testi yaptırıcam değerim yükseldimi ona bakıcam,geçmiş olsun inşallah keseleride kalp atışlarını da duyarız da içimiz rahatlar.

kızlar selam;
ben üzgünüm hem de çok. Daha 4 gün önce buradan değerim 112 çıktı hamileyim diye haykırmıştımm sevinçten. ama 2 gün sonra tekrarlamam gereken bhcg testinde değerimin 76 ya düştüğünü, 1 gün sonrasında ise 65 e düştüğünü öğrendim. son bir defa bugun yine test yaptırdım ama daha sonucu almadım. çok ama çok yıkıldım. Pozitif sonucu alıpta sonradan böyle düşmesi beni çok yıktı. hani böyle olacağına direkt negatif sonucu alsaydım bile dedim. bulup kaybetmek bu olsa gerek .. kimseyi üzmek,umutsuzlandırmak istemem ama çok aşamalı bir yol anne olabilmek. biz ikincisinde takıldık..herkese bol şans yolunuz açık olsun..

rudı allah sabır versın canım
ınsallah bunuda atlatır ve yoluna devam edersın

p aytarcım gozun aydın
bende 2,kez tedavıye basladım ve dun lucrınle yola ılk adımı attım
bızımde sızın gıbı sorunumuz ama teseye gerek yok hamdolsun
esımın semen testı yıkandııgnda 50-60 tane sperm bulunuyor
yıkanmadan 1-2 tane ama ılkınde tutmadı sımdı 2,de umutluyuz
kızlar dua edın lutfen

bir gün sonra bir daha baktır yükseliyorsa iyi demektir.bu arada transferimin 6 cı günü.çok ayakta kalırsam bel ağrısı var başka bi şikayetim yok:)hayırlısı diyelim bende 10 yada 11 de baktırıcam:)

ben varım arkadaşım.transverden sonraki 16.günüm.bugünde kan testi istedi dr 1000 çıktı değerim.yalnız bişey kafamı karıştırdı kaçıncı gününde ultrasona giricem?

rudicim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :((allah sabır versin.umudunu yitirme,allahtan umut kesilmez.yola devam...

rudicim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :((allah sabır versin.umudunu yitirme,allahtan umut kesilmez.yola devam...

sağol canım. hayırlısı başka diyecek bişey bulamıyorum kendime.. bu arda değerin çok iyi çıkmış. tebrik ederim yeniden

kızlar selam;
ben üzgünüm hem de çok. Daha 4 gün önce buradan değerim 112 çıktı hamileyim diye haykırmıştımm sevinçten. ama 2 gün sonra tekrarlamam gereken bhcg testinde değerimin 76 ya düştüğünü, 1 gün sonrasında ise 65 e düştüğünü öğrendim. son bir defa bugun yine test yaptırdım ama daha sonucu almadım. çok ama çok yıkıldım. Pozitif sonucu alıpta sonradan böyle düşmesi beni çok yıktı. hani böyle olacağına direkt negatif sonucu alsaydım bile dedim. bulup kaybetmek bu olsa gerek .. kimseyi üzmek,umutsuzlandırmak istemem ama çok aşamalı bir yol anne olabilmek. biz ikincisinde takıldık..herkese bol şans yolunuz açık olsun..

Rudi'cim çok geçmiş olsun ama üzülmek için çok erken. Forumlardan birinde bir üyenin değerlerinin düşüp sonra yeniden yükseldiğini okumuştum. Belki çok kritik bir noktadasın o nedenle hiçbirşey kesinleşmeden kendini üzme lütfen. Belki ikizdi bir tanesi hala tutunuyor bilemeyiz. Belki bebiş mücadele ediyordur ona yardımcı ol.Moralini yüksek tutumaya çalış. Allahtan ümit kesilmez.Dualarım seninle inan. Kendini sakın ama sakın suçlama transferden sonra dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Rudi'cim çok geçmiş olsun ama üzülmek için çok erken. Forumlardan birinde bir üyenin değerlerinin düşüp sonra yeniden yükseldiğini okumuştum. Belki çok kritik bir noktadasın o nedenle hiçbirşey kesinleşmeden kendini üzme lütfen. Belki ikizdi bir tanesi hala tutunuyor bilemeyiz. Belki bebiş mücadele ediyordur ona yardımcı ol.Moralini yüksek tutumaya çalış. Allahtan ümit kesilmez.Dualarım seninle inan. Kendini sakın ama sakın suçlama transferden sonra dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
canım çok sağol. dün ki testim de 15,6 çıkmış. yani değerim sıfırlanıyor peşinden adet görmeyi bekliyorum artık.sana bol şans sonucunla ilgili bilgi vermeyi unutma olur mu?
rudiciğim çok üzgünüm senin adına umarım yükselir umudunu kaybetme
sağol canım.ama tutunamadı işte...:((

rudi bundan sonraki tedavi başarılı olur inşallah.yaklaşmışsın demek ki bu iş olacak.umutlarını yeşertmeye bak.yılmayacağız.bak benim dördüncü denemem.üçüncüde benim de değerim 100 ün üstündeydi sonra fazla yükselmedi.kese görünmedi.ama şimdi yeni bekleyişler içindeyim.

Back
X