Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar test sonucum 132.93.çok mutluyum rabbime şükürler olsun
arkadaşlar, embriyolar ilk 3-4 günde tunursa ,5. gün test yapılsa hamilelik görünür mü?
baharson doktorum o jeli kullanmamamı söyledi.3 gündür kuru kuru öksürüyordum doktora gittik hiç ilaç kullanmayacaksın pastil olabilir bol sıvı al dedi.hcg min bugünkü değeride 300 çıktı cumartesi günü vajinal ultrason var kese için sonraki haftada kalpatışına bakılacak Allah'ım tüm isteyen arkadaşlara nasip eder inşallah...
rudicim çok geçmiş olsun çok üzüldüm(allah sabır versin.umudunu yitirme,allahtan umut kesilmez.yola devam...
kızlar selam;
ben üzgünüm hem de çok. Daha 4 gün önce buradan değerim 112 çıktı hamileyim diye haykırmıştımm sevinçten. ama 2 gün sonra tekrarlamam gereken bhcg testinde değerimin 76 ya düştüğünü, 1 gün sonrasında ise 65 e düştüğünü öğrendim. son bir defa bugun yine test yaptırdım ama daha sonucu almadım. çok ama çok yıkıldım. Pozitif sonucu alıpta sonradan böyle düşmesi beni çok yıktı. hani böyle olacağına direkt negatif sonucu alsaydım bile dedim. bulup kaybetmek bu olsa gerek .. kimseyi üzmek,umutsuzlandırmak istemem ama çok aşamalı bir yol anne olabilmek. biz ikincisinde takıldık..herkese bol şans yolunuz açık olsun..
canım çok sağol. dün ki testim de 15,6 çıkmış. yani değerim sıfırlanıyor peşinden adet görmeyi bekliyorum artık.sana bol şans sonucunla ilgili bilgi vermeyi unutma olur mu?Rudi'cim çok geçmiş olsun ama üzülmek için çok erken. Forumlardan birinde bir üyenin değerlerinin düşüp sonra yeniden yükseldiğini okumuştum. Belki çok kritik bir noktadasın o nedenle hiçbirşey kesinleşmeden kendini üzme lütfen. Belki ikizdi bir tanesi hala tutunuyor bilemeyiz. Belki bebiş mücadele ediyordur ona yardımcı ol.Moralini yüksek tutumaya çalış. Allahtan ümit kesilmez.Dualarım seninle inan. Kendini sakın ama sakın suçlama transferden sonra dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
sağol canım.ama tutunamadı işte...rudiciğim çok üzgünüm senin adına umarım yükselir umudunu kaybetme