Merhabalar herkese,
risdis 6 değil ama ben 8. günde (transferden sonraki günü 1. gün kabul edersek ki benim test günüm transfer gününü 1.gün kabul etmiş ve 12. güne tarih vermiş ona göre 9. gün oluyor) sonucu aldım ama doktorum temkinli konuşup 12. gün değerini beklememiz gerektiğini söyledi. Oldu gibi görünüyor dedi ama gebesin tamam oldu tebrikler vs demedi. Bu arada tüm bu işler boyunca anladım ki kendini kimseyle karşılaştırmayacaksın. Bunca okuduğum şeyin -belirtiymiş işlemlermiş oranlarmış- hiç birini, hiç abartmıyorum tek bir tanesini bile yaşamadım. Benim öykü uzun ve karmaşık ama hiçbirşey kimseninkine benzemedi. Boşuna yıprattım kendimi. Kendini şimdiden çok yorma diyeceğim ama elde değil o yüzden demiyorum:)) Çünkü ben de 12 güne ulaşmaya çalışıyorum ve dakikalar yıl gibi geliyor. Bu arada belirtim yok diye de üzülme bende de hiiiiiiiiiiiiç bir belirti olmadı. Tutmadı herhalde dedim ama pozitif sonucu aldım. Tabi seviniyor muyum hayır. Daha çok yol var. Level atladığımı hissediyorum, sanki oyundayım. Biri bitiyo biri başlıyor. Game over oladan bi bitse:)) Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.