• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

dün transferimi oldum sonucumu 13 temmuzda evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce alacağım.inşallah bu yeni yılımıza 4 kişi gireriz.listede yeriniz varsa bende varım kızlarrr:)

seninle aynı tarihte transfer olmuşuz.aynı gün öğreneceğiz sonucu.benim dondurulmuş transferi.ya senin.CADIARZU

seninle aynı tarihte transfer olmuşuz.aynı gün öğreneceğiz sonucu.benim dondurulmuş transferi.ya senin.CADIARZU

ne güzelkaydirigubbakcemile2 desene beraber doğuracağızyerimseniben
canım benim bu 4. tedavim.iki taze bir dondurulmuş tedavim var daha önceden.buda ilaçlı tedavi.geride de 8 dondurulmuşum var.inşallah gerek kalmaz ama bu da tutmazsa bir sonraki dondurulmuşlala olacak

canım benim bu 4. tedavim.iki taze bir dondurulmuş tedavim var daha önceden.buda ilaçlı tedavi.geride de 8 dondurulmuşum var.inşallah gerek kalmaz ama bu da tutmazsa bir sonraki dondurulmuşlala olacak

canım transferin oldu niye yazmıyosun bak kızdım şimdi :jeyyar: hadi hayırlısı canım inşallah bukez mutlu haber alacaksın... dualarım seninle...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar.. hamiş olanlara bir sorum var. bir yakınım eğer hamileysen kasıkların normalden daha sıcak olur..hatta köz gibi olur demişti. bugün transferimin 5. günü kafayı yiycem çünkü ben de öyle bişey yok.. siz de var mı..?

slm kızlar.. hamiş olanlara bir sorum var. bir yakınım eğer hamileysen kasıkların normalden daha sıcak olur..hatta köz gibi olur demişti. bugün transferimin 5. günü kafayı yiycem çünkü ben de öyle bişey yok.. siz de var mı..?

ilk defa böyle birşey duyuyorum bence böyle saçma şeylere takılma... ben sonucu aldıktan bir hafta sonra belirtiler başladı onlarda normal adet belirtileriydi... üstelikte 3 üz hamileymişim yinede hiçbirşey hissetmedim...yani pek farklı bir belirti arama bence rahat ol.. allah gönlüne göre versin...

bugün çok az kimse girmiş.ben de 8 haftalık hamileyim.3. denemede oldu.sonuç beklemek işin en heyecanlı kısmı.hele şu değerler.bırsa gibi takip edilir.herkese hayırlı bebekler ve hayırlı sonuçlar.öpüyorum hepinizi.

kızlar test sonucum 132.93.çok mutluyum rabbime şükürler olsun

ya ben dayanamıyorum 10 temmuz test günüm.. yarın 6. günüm tahlil yaptırsam çok mu erken.......((((((((((

Merhabalar herkese,
risdis 6 değil ama ben 8. günde (transferden sonraki günü 1. gün kabul edersek ki benim test günüm transfer gününü 1.gün kabul etmiş ve 12. güne tarih vermiş ona göre 9. gün oluyor) sonucu aldım ama doktorum temkinli konuşup 12. gün değerini beklememiz gerektiğini söyledi. Oldu gibi görünüyor dedi ama gebesin tamam oldu tebrikler vs demedi. Bu arada tüm bu işler boyunca anladım ki kendini kimseyle karşılaştırmayacaksın. Bunca okuduğum şeyin -belirtiymiş işlemlermiş oranlarmış- hiç birini, hiç abartmıyorum tek bir tanesini bile yaşamadım. Benim öykü uzun ve karmaşık ama hiçbirşey kimseninkine benzemedi. Boşuna yıprattım kendimi. Kendini şimdiden çok yorma diyeceğim ama elde değil o yüzden demiyorum:)) Çünkü ben de 12 güne ulaşmaya çalışıyorum ve dakikalar yıl gibi geliyor. Bu arada belirtim yok diye de üzülme bende de hiiiiiiiiiiiiç bir belirti olmadı. Tutmadı herhalde dedim ama pozitif sonucu aldım. Tabi seviniyor muyum hayır. Daha çok yol var. Level atladığımı hissediyorum, sanki oyundayım. Biri bitiyo biri başlıyor. Game over oladan bi bitse:)) Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.

Son düzenleme:
mrb deniz
hikayem uzun demişsin yaa merak ediorum ne gibi bi sebepten dolayı tür yada microya başvurdunuz.
benim çik. kistim var klomen (yumurtla geşitrici kullanıorum) 1 düşüğüm var
eşimde de hiç bi sorun yok
acaba diorum bizde tüp yaptırsak tutma ihtimali ne olur
yada bu durumdayken bize tüp yapılır mı?

canım merhaba, benim mesajlarıma girersen görürsün orda uzun uzun yazdım. (bu kullanıcıya ait mesajları ara diyen yere tıklarsan) Kist yüzünden ameliyat bile oldum martta. Endo mendo ne bilirdim ben ah ah. Bi de fsh falan çıkınca... Sorma gitsin yani:))

Son düzenleme:
canım mutlaka ama mutlaka iyi bir doktorla hatta birkaç tanesiyle durumunu değerlendir. ola ki kistten ameliyat olmaya falan kalkarsan da muhakkak lazer laparoskopi tercih et. Gerçi benim rezervim sıkıntılı olduğu için lazerle yapılması zararı minimuma indirir demişti doktorum o yüzden üniversitede yaptırmaktan vazgeçtim ve hakkaten girdiğim değerlerle çıktım. ıki taraflı olduğu için çok korktum yumurta gelişmeyecek diye çünkü işlem gören over pek çok kişide zayıflamış ordan yumurta gelişmemiş v.s. Şükür bende olmadı bunlar. Tabi senin durumunu bilemiyorum. Herkesin durumu kendine özel. Eşimde de morfoloji %1 ama microda çok sorun değil diorlar. Bakalım göreceğiz. Seninki öyle çok büyük bir sorun gibi görünmese de hiç yorum yapmayayım. Malum bizim dediğimiz herşey boş bu konularda.

arkadaşlar, embriyolar ilk 3-4 günde tunursa ,5. gün test yapılsa hamilelik görünür mü?

aynen benim de dördüncü denemem.iki taze iki dondurulmuş.benim de daha dondurulmuşum var.pkoluyum.aslında şanslı gruptaymışım ama olmuyor.inşallah iyi haberler alırız

Back
X