• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

rudi bundan sonraki tedavi başarılı olur inşallah.yaklaşmışsın demek ki bu iş olacak.umutlarını yeşertmeye bak.yılmayacağız.bak benim dördüncü denemem.üçüncüde benim de değerim 100 ün üstündeydi sonra fazla yükselmedi.kese görünmedi.ama şimdi yeni bekleyişler içindeyim.
sağol canım bende artık toparlanıyorum yavaş yavaş..inşallah bu kez güzel sonuçlar alıp sonuna kadar sağlıklı gider senin için. test sonucuna 5 gün var sanırım değilmi?

canım çok sağol. dün ki testim de 15,6 çıkmış. yani değerim sıfırlanıyor peşinden adet görmeyi bekliyorum artık.sana bol şans sonucunla ilgili bilgi vermeyi unutma olur mu?

teşekkür ederim. Benim bugün 11. günüm. test için Temmuz 8 dediler ama yaptırmaktan çok korkuyorum. Ayın 13 gibi adet görmem gerekiyor normal şartlarda. belki o güne kadar beklerim test yaptırıp sonucu beklemeye kalbim dayanmayacak gibi geliyor. Ne kadar zor bu bekleyiş. Allah hepimize sabır versin.

Bir yakınım var, toplamda 15 20 düşüğü var kendi bile sayısını hatırlamıyor. 7 tüp bebek 2 si yurt dışında hepsinin sonucu negatif. Yaş 40. Tüp bebek olmaz artık kapat defteri diyorlar. Genetik translokasyon ve rahimde çocuğun tutunmasını engelleyen bir sorun daha. Tamam diyor artık yoruldum bitti. Yaş ta geçti.20 yılın sonunda gene bir ay hamile kalıyor e diyor nasıl olsa düşecek oralı bile değil. Zaten hamile kalamama gibi bir sorunu hiç olmamış. Sonra düşmüyor işte. Düşmüyor ve şimdi kızı 2 yaşına girecek. Ve sadece tek birşey diyor: Allah yazdıysa olur. Gerçekten de zor bir süreç. Hiçbirşeye sevinemiyor ümitlenemiyorsun ama olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak işte. Sebeplere tutunacağız gerisi kimsenin uzmanlık alanı değil maalesef. Keşke elden gelse birşeyler. Ben durduk yerde bir bacak mr ile tesadüfen kist olduğunu öğrendim. Ameliyata hazırlanırken rezerv azlığı ortaya çıktı. Bacağım yıllardır ağrır bunca sene doktora gitmeyen ben öylesine gittim spor olsun diye valla. MR istedi doktor, aman dedim kim gidecek. 3 ay geçti. Bir gün gene ay bacağım ağrıyor diye söyleniyorum yıllardır yaptığım gibi eşim dedi hem baktırmıyorsun hem vızıldıyorsun. Sırf ona sinir oldum gittim. Kist fsh derken -çocuk düşünüyordum ama onu da sallıyordum sürekli- pat kendimi tüp bebek işlerinde buldum. Benim daha en az bir sene haberim olmzdı. Bacağımda da hiçbir şey çıkmadı:)) Diyeceğim o ki insan birşey yaşayacaksa şartlar yerine getiriliyor senin elinde olmadan. Tabi bu arada insan da yaşadığı şeyler içinde kendi sınavını veriyor. Zor hakikaten ama çok genç yaşta ablamı lösemiden kaybettim. Eşim doktor hematolog hergün servise gelen hastalardan sözediyor bu işler çıktığından beri. Lösemi gençlerde çok yaygın. Kaç tane küçük bebek şimdiden anasız babasız kaldı. Nihayetinde hepimizin canları sağolsun. Allah ağrı acı vermesin. herkese önce can sağlığı sonra hayırlı evlatlar.

kızlar hepin,ze allah kolaylık versin çok zor geçiyooo biliyorummm am aben atlattım ve şuan hamileyimmmmmmmmm çok mutluyummm inşş hayırlı haberler verirsiniz hepiniz benim kan değerim 176 çıktı 13 gün test yapıldı ikiz olabilir dediiii çok mutluyummmmmmmm:CüvCüv:

...................................

Son düzenleme:
adet ağrıları çekip hamile kalan var mı arkadaşlar 6. günümde bu ağrılar normal mi?

çok korkuyorum ya uyuyamadım düşünmekten o kadar benziyo ki adet ağrılarıma umarım değildir:(
sizinki tutmuş galiba p_aytar tebrik ederim..

adet ağrıları çekip hamile kalan var mı arkadaşlar 6. günümde bu ağrılar normal mi?

kuzucum adet ağrısı gibi değilde benim genelde batma şeklinde sanki iğne batırıyorlar gibi sızı oluyorduuu ağrım olmadı hiç kasıklarımda adet günün yaklaştı mı pekiii inşş sende hamiş olursunnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

yok benimki baya adet ağrısı ve daha zamanı var en az 5-6 gün var umudum iyice azaldı test bile yaptırmaya kalmıycak galiba offfff..

çok korkuyorum ya uyuyamadım düşünmekten o kadar benziyo ki adet ağrılarıma umarım değildir:(
sizinki tutmuş galiba p_aytar tebrik ederim..

teşekkürler esra umarım senin bebeğinde tutunur sağlıklı hamilelik geçirir ve bebişine kavuşursun. adet sancısı gibi yapan iğnelerin etkisi testten sonra geçer onun yerini bulantı alır emin ol bulantı daha berbat...

bütün hamileliğim boyunca bulantı çekmeye razıyım inşallah tutmuştur..bu gün 7. gün..sancılara rağmen adet olmadım bakalım hayırlısı..

bütün hamileliğim boyunca bulantı çekmeye razıyım inşallah tutmuştur..bu gün 7. gün..sancılara rağmen adet olmadım bakalım hayırlısı..

o ağrıları düşünürsen adet olacam die stere girersin inan ben hiç takmadım başka bir şey için yatıyorum die hep düşündümmmm inan bak tuvalet dışınd ahiç kalkmadımm şuanda hamile olduğunu düşünnn elini karnına koy ve sadece sev yavrunu çünkü hamilesinnn şuanda onlar düşene kadar hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn unutmaaa bunu daha hiç bir şey yokken sıkıntı yapma kendineee yavrun şuanda seninle çünkü sakın gebelik testide yapma idrar testi
bak ben dün yaptım kan sonucum belli olduğu halde 2 cizgi çok net değildi

ne iyisin canım ya çok teşekkürler..psikolojim altüst oldu belirsizlik çok kötü bi şey.. allah herkesin yardımcısı olsun..sen de sağ sağlim kavuşursun inşallah bebişine..

ne iyisin canım ya çok teşekkürler..psikolojim altüst oldu belirsizlik çok kötü bi şey.. allah herkesin yardımcısı olsun..sen de sağ sağlim kavuşursun inşallah bebişine..

saol cnm allahım isteyene nasip etsin olmazsa bile üzülme çnkü zaten yok olan bir şeydi çocuk bizim için ben hep öyle düşündüm yoktu zaten ama varolması çok büyük bi mutluluk olur tabiki hiç bir şeyi takma hayatta sen var olduğun sürece evlada sahip olma ihtimalin her zaman var o yüzden önce kendinnnnn hayatını yaşa aç tv izle şimdi zamanı geçirmeye bak ama kalkma sakınn bırak yemeğin önüne gelsin komşular gelsin zamanını geçirmen için ama kalkıp bir şey yapma sakınn

Canım benim 8 günden itibaren felaket adet sancım oldu. Hatta 11. gün akşamı kan da geldi pembe su gibi ama az değil. Ertesi gün az miktarda normal kanama. Ama pozitif çıktı sonuç. Kan da durdu. Ben de 14. gün sonucumu bekliyorum şimdi bakalım içime kurt düştü ama doktorum hepsi için normal dedi coraspini kestirdi hemen.

Back
X