Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

sonucum olumlu olsun ya da olmasın doktorumdan ve merkezden çok memnun kaldım eğer olmazsa ordan başka bi yer düşünemiyorum..genart tüp bebek merkezi doktor aysun baltacı tanıdığım en güleryüzlü şevkatli doktor,tüm sorularıma saat kaç olursa olsun sabırla cevap verdi.onun enerjisi zaten size çok moral veriyo..doktor olarak ve insan olarak mükemmel..onu çoook seviyorum..merkezin devletle anlaşması var rapor çıkarmada çook yardımcı oluyolar..

gözdem belirtilerin var mı? aynı gündeyiz senle ne zaman baktırmayı düşünüyosun?

bugün baktım..hiçbişey göremedm..test yaptım dayanamayıp..yarın yapmayıp öbür gün yapmayı düşünüyorum..adet sancısı gibi ağrılarım var... 12 si test günüm..sen nasılsın..

ben idrar testine güvenmiyorum 10.gün baktırcaktım ama eşim şehirdışına gidiyo o yüzden 9.gün yani yarın baktırcam..bu gece uyuyamam artık..

esracım çok üzüldüm. ben çok umutluydum senden benim de biraz önce kanamam başladı o kadar tuhaf hissediyorum ki... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

teşekkürederim,allah isteyen herkese nasip etsin,11. günde yaptırdım 275 civarındaydı,

tebrik ederim arzum 44 darısı inş bizim başımıza :)
ben aranızda yeniyim bugün benim 8. günüm fazla bi belirtim yok ama bekliyorum herşeyin hayırlısı
bu arada liste oluşturacakmısınız

Arzum44 tebrikler, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah..
hepimiz umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz..benim de 9. günüm.. dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var, buarada geçmişi de biraz okudum, ama akıntıdan pek bahsedilmemiş, benim akıntım da çoğaldı, adet ağrısı da olunca korkmaya başladım... bugün 9. günü olan var mı? ayrıca benim gibi akıntısı olan var mı?

benim dondurulmuş transferi olduğunda kullundığım jel hep rahatsız ederdi,kaşınırdı.bu seferde dondurulmuştu ilk 3-5 gün kaşındı sonra hafif hafif akıntı hissettim kaşıntı geçti.test pozitif ama 100ün altında.testi tekrarlıyoruz,ikiye katlanması lazım.akıntı hala var,bugün14.gün.hatta adet oldum sanıyorum.ama dediğim gibi.önemli olan değerin katlanması.inşallah iyi haberler alırsın

değerin kaçın üstünde olması gerek? 100ün üstündeyse mi endişelenecek hiçbirşey yok? 5in üstü bile hamilelik var demek sanırım ama kaç en normal?

dervis
hocam öncelikle bu hcg değerleri kimyasal ve gerçek gebeliği ayırt ediyor, ancak dış ve gerçek gebelikte ultrason ile ortaya çıkıyor.çünkü hcg değerleri yakın olarak çıkan insanlarda kimyasal yada gerçek olabiliyor gebelik.ama ileriki aşamalarda 2 katına çıkarsa ve ilk testte 100 civarı ise endişe etmeye gerek yok diyor benim doktorum

p-aytar cım senın hamılelıgın nasıl gıdıyo
senı takıbındeyım
cunku senı kendımı guzel ornek alıyorum
benımde 4 yumosum toplandı ve 2sı dollendı bgun 2,gundeyım ve bırı gerıden gelıyormus ama dıgerı 2,degerı ıcın ıyıymıs bılmıyorum doktorum 3,gunu gorucem demıs
bakalım yarına haber beklıyoruz
ınsallah ıyı olur
sen neyaptın keseyı gordunmu canım
duanda unutma bızı

nisam
Allah'ım hepimize nasip eder inşallah.biz keseyi kalp atışını gördük.kusmaktan dolayı 3 gün hastanede serum yedim yattım.11. haftada anomali taraması ense kalınlığı burun kemiği kontrolü var bu arada kilo almaya ve hafiftende olsa karnım şişmeye başladı.sıcaklar çok bunaltıyor.bizimde TESE işlemi sonrası son 5. güne 2 embriyomuz kalmıştı biri donduruldu diğeride Allah'ım nasip ederse sağlıcakla doğup biriciğimiz olacak.hayırlı haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut hep olacak diye düşün üzme sıkma canını.dualarım seninle...
sağlıklı hamilelik ve bebiş dileklerimle...

merhaba arkadaslar benımde test gunum yarın ama ben umutsuzum ıkı defa test yaptım ıdrar testı evde 1ç testte ılk cızgı belırgın dıgerı hafıf cıkmıstı ıkıncı testte ıse tek cızgı cıktı zaten hıc bıseyımde yok bısey hıssetmıyorum yarında test gunum bakalım artık kısmeti sonucu pozıtıf olanlar allahım bebıslerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bu guzel duyguyu bırgun bızde yasarız.bu ıkıncı denemem bu arada hayırlısı artık cok uzgunum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…