sağol canım bende artık toparlanıyorum yavaş yavaş..inşallah bu kez güzel sonuçlar alıp sonuna kadar sağlıklı gider senin için. test sonucuna 5 gün var sanırım değilmi?rudi bundan sonraki tedavi başarılı olur inşallah.yaklaşmışsın demek ki bu iş olacak.umutlarını yeşertmeye bak.yılmayacağız.bak benim dördüncü denemem.üçüncüde benim de değerim 100 ün üstündeydi sonra fazla yükselmedi.kese görünmedi.ama şimdi yeni bekleyişler içindeyim.
sağol canım bende artık toparlanıyorum yavaş yavaş..inşallah bu kez güzel sonuçlar alıp sonuna kadar sağlıklı gider senin için. test sonucuna 5 gün var sanırım değilmi?
canım çok sağol. dün ki testim de 15,6 çıkmış. yani değerim sıfırlanıyor peşinden adet görmeyi bekliyorum artık.sana bol şans sonucunla ilgili bilgi vermeyi unutma olur mu?
teşekkür ederim. Benim bugün 11. günüm. test için Temmuz 8 dediler ama yaptırmaktan çok korkuyorum. Ayın 13 gibi adet görmem gerekiyor normal şartlarda. belki o güne kadar beklerim test yaptırıp sonucu beklemeye kalbim dayanmayacak gibi geliyor. Ne kadar zor bu bekleyiş. Allah hepimize sabır versin.
asiii8837 tebrikler canım Allah tamamına erdirsin. Rüyalarımız bitmesin.
adet ağrıları çekip hamile kalan var mı arkadaşlar 6. günümde bu ağrılar normal mi?
çok korkuyorum ya uyuyamadım düşünmekten o kadar benziyo ki adet ağrılarıma umarım değildir
sizinki tutmuş galiba p_aytar tebrik ederim..
bütün hamileliğim boyunca bulantı çekmeye razıyım inşallah tutmuştur..bu gün 7. gün..sancılara rağmen adet olmadım bakalım hayırlısı..
ne iyisin canım ya çok teşekkürler..psikolojim altüst oldu belirsizlik çok kötü bi şey.. allah herkesin yardımcısı olsun..sen de sağ sağlim kavuşursun inşallah bebişine..
adet ağrıları çekip hamile kalan var mı arkadaşlar 6. günümde bu ağrılar normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?