Transfer öncesi bekleyişteyim… Benzer süreçte olanlar var mı?

Ben de aynısını sordum 2 embriyo oluştu o da ilk kez olduğu için gerek yok dedi . sonraki denemelerde genetiğe gidiyormuş senin gibi ben de ne derse tamam dedim ilk olduğu için.sanırım herkes yaşayarak öğreniyor.
evet kesinlikle öyle zaten maddi olarak baya bir yüke giriyoruz yani ne varsa imkan yapabiliriz dedik hazır başlamışken ama istemedi doktorumda emb. benim zaten tanıdığımız biri ona da ısrarla sormama rağmen gerek yok zaten gebe kalınca yaptıracaksın dedi.

Merhaba. Hayır diğer reglm ile transfer hazırlığına başlıycaz bekliyorum siz oldunuz mu
hayır bende bekliyorum opu sonrası 8 temmuzda yani 6 gün sonra oldum opudan 3 gün sürdü o şimdi asıl olanı bekliyorum bu arada yumurta takıbi de yapayım dedim ovulasyon kitleriyle ama henüz olmadı yumurtlama bekliyorum chatcpt belki yumurtlama olmadan da adet olabilirsin olağan bir durum dedi ama ben en azından adet günümü tespit edebilirim diye yapmaya devam edeceğim.

hayır bende bekliyorum opu sonrası 8 temmuzda yani 6 gün sonra oldum opudan 3 gün sürdü o şimdi asıl olanı bekliyorum bu arada yumurta takıbi de yapayım dedim ovulasyon kitleriyle ama henüz olmadı yumurtlama bekliyorum chatcpt belki yumurtlama olmadan da adet olabilirsin olağan bir durum dedi ama ben en azından adet günümü tespit edebilirim diye yapmaya devam edeceğim.
Bende 3 temmuzda opu oldum 9 temmuzda regl oldum. Ağustos reglmi bekliyorum transfere başlamak için heyecanlıyım 😊 ben hiç bir takip yapmıyorum ama opu sonrası 2.reglde gecikme olabilirmiş umarım gecikmez

Selam canım ben de transfer sürecindeyim şubatta 2 tane dondurdum araya çok fazla seyahat girdi erteledim.15 gündür neredeyse transfer hazırlığındayım salı günü transfer olacağım Allah kısmet ederse.Maddi manevi yorucu bir süreç ilaçlardan yüzüm gözüm şişti gerçekten çok zor benim de yaşım 36 .Bir an önce olsun bitsin istiyorum.Kısmetimizde varsa olacak diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.İlk denemem senin ?
Ben daha transfer aşa gecemedim regly bekliyorum ama ben de de acayıp bir şişkinlik var okdar az ve sağlıklı beslenmeme rağmen hayatımda hiç olmadığım kadar kendimi şiş ve kilolu hissediyorum. regly sonrası hazırlıkda ki ilaçlar da odem yapıyor ozaman dediğinize göre şimdiden bu ödem gitmiyorsa ozaman ne olacak acaba neyse sağlık olsun da geçer hepsi...

Merhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm
hayırlı olsun sizinledir allahın izni ile . bizi sonuçtan haberdar edin güzel hayırlı sağlıklı bir süreç olsun .

Bende 3 temmuzda opu oldum 9 temmuzda regl oldum. Ağustos reglmi bekliyorum transfere başlamak için heyecanlıyım 😊 ben hiç bir takip yapmıyorum ama opu sonrası 2.reglde gecikme olabilirmiş umarım gecikmez
herşey yolunda giderse aynı zamanlarda transfer olabiliriz duruyor.

hayırlı olsun sizinledir allahın izni ile . bizi sonuçtan haberdar edin güzel hayırlı sağlıklı bir süreç olsun .
İnşallah çok amin. Haberdar edeceğim hatta yaşadığım tüm süreci ve yaptıklarımı uzun uzun anlatıp paylaşıcam burda

Zorlu süreçlerden geçiyoruz. İlk tüp Bebek denememdi tuttu fakat 16.haftada kalbinin durduğunu Herşey yolundaydı ve hiçbir sorunum yoktu. Takdiri ilahi demek ki🤲Biraz zaman tanıyorum kendime çok yoruldum çünkü yılbaşına kadar doğal deneyeceğim eğer olmazsa kalan embriyolarımın genetiğe gönderilmesini isteyeceğim kesinlikle. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet pgtli de bile yanılma payı var dedi bana da embr. hadi yanılmadı tutup tutmama garanti yok. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allah taktiri doğru zamanda o ol der olur. Bu uğurda çabalayan tüm güzel kalpli kadınların en kısa sürede kolaylıkla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almak nasip olsun.
Tutmaması değil ki işin acı yanı tutup da sağlıksız olup kalp durması düşmesi tutma olayının tamamen rahimle olduğunu düşünüyorum yani işin kısmeti tedbir bizden taktir Allahtan bu yolda emek veren güzel insanlara sağlıklı güzel hayırlı evlatlar diliyorum en kolayından 🤲geçen bi yazı okumuştum çok hoşuma gitti hayırlısını dilemeyeceksin hayırlısını kolaylıkla nasip et diycksin diyor 😍🤲

Zorlu süreçlerden geçiyoruz. İlk tüp Bebek denememdi tuttu fakat 16.haftada kalbinin durduğunu Herşey yolundaydı ve hiçbir sorunum yoktu. Takdiri ilahi demek ki🤲Biraz zaman tanıyorum kendime çok yoruldum çünkü yılbaşına kadar doğal deneyeceğim eğer olmazsa kalan embriyolarımın genetiğe gönderilmesini isteyeceğim kesinlikle. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bnm de 9.haftada kalbi durdu sizi kucaklıyorum Allah bir daha yaşatmasın 🥺🤲 lütfen kalan embriyonuzu genetiğe gönderin birçok taramadan geçiriyorlar tedbir bizden taktir Allahtan ❤️🤲

Merhaba kızlar,
Ben de bu yolda yürüyen bir kadın olarak, buradaki paylaşımlardan çok şey öğrendim. Belki benimle benzer süreçlerden geçenler olur, deneyimlerimizi paylaşırız diye kendi hikâyemi yazmak istedim.

36 yaşındayım, AMH değerim 3.60. İlk tüp bebek denememde 13 yumurta toplandı. OPU’dan sonra ilk gün 4 yumurta, ikinci gün 4 yumurta daha döllendi. Yani toplamda 8 embriyo oluştu.

İlk gün döllenenlerden 3’ü 5. güne kadar gelişti. Bu 3 embriyodan biri 3AB kaliteye ulaştı ve 5. gün donduruldu. Diğer embriyo 6. gün 3AA kaliteye geldi ve o da donduruldu. Son embriyo ise 3CC kalitesindeydi ve dondurulmadı.
Kalan 4 embriyo ise, gelişimleri iyi gitmediği için imha edildi (2. gün döllenenlerdi).

OPU’dan sonra ilk regl 6 gün içinde geldi. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum; ağustos ayında tekrar doktora gidip transfer hazırlığına başlayacağım.

Bu süreçte hem umutluyum hem de kafamda çok soru var. Benzer süreçleri yaşayanlar varsa, özellikle transfer sonrası neler yaşadınız, neler tavsiye edersiniz, çok merak ediyorum. Belki birbirimize destek oluruz 🙏💕

Hepinize bol şans ve güzel haberler diliyorum 🌸
mrb Allah bu surecte olanlara yardim etsin gercekten cok zor bir surec insallah hepimizde pozitif sonuc aliriz bnde bgn opu oldum amh degerim cok dusuk cikmisti yasim 25 ama amh 0.64 cikmisti ve ilk tup bebek denemesine basladik 1 hafta igne ve ilaclarimi kullanip yumurtaliklarim cok cabuk buyudu ve gelisti 10 tane yumurta toplandi taze transfer olucak carsamba veya persemde transferim olucak sanirim insallah pozitif sonuclanir

Back
X