- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.354
- 398
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
SELAM arkadaşım hangi medicalparkhangi sehirdesin canim? ben izmir medical parkta tedavi giruyorum.
hayirlisi olsun, gecen tedavimde benim 3 gun icinde adetim gelmisti, bu sefer de insallah ole olur, simdi ben de yasminin 14. gunundeyim, Allah yardimcimiz olsun..Slm arkadaşlar ben de bugun son hapım aldım. Bekliyorum.ilaçları biten arkadaşlar kaç gün sonra regli oldunuz?
Cnm ben 5ci gunde oldumSlm arkadaşlar ben de bugun son hapım aldım. Bekliyorum.ilaçları biten arkadaşlar kaç gün sonra regli oldunuz?
izmir medical park canimSELAM arkadaşım hangi medicalpark
ben bahçelievlerde tedavideyim doktorun kim
Hayırlısı olsun bekliyorum bendeCnm ben 5ci gunde oldum
Tskkrlr cnm cumlemize hayirli olur ins Takma kafana canim gec olsunda olsunnHayırlısı olsun bekliyorum bende
Ayyy cnm bnmmm dualarimmm seninle insss olurrrrrr tekmi transfer edecekler?kizlar yarin transferim var. dualarimiz da benide unutmayın olurmu
Hadi hayirli olsun arkadasim, rabbim yardimcin olsun, insallah tutunsun bebisinkizlar yarin transferim var. dualarimiz da benide unutmayın olurmu
sagol canim benim. 5 gün 2 tane transfer edilecekAyyy cnm bnmmm dualarimmm seninle insss olurrrrrr tekmi transfer edecekler?
Benimde hapim biteli 2 gun oluyor canim bende beklemedeyim tarihlerimiz cok yakin olacakAmin inşallah olumlu sonuçlar alacağımız bir süreç olur
amin canim ins.Hadi hayirli olsun arkadasim, rabbim yardimcin olsun, insallah tutunsun bebisin
Ins cnm yaa ikiside tutarrsagol canim benim. 5 gün 2 tane transfer edilecek
Ne güzel inşallah hepimiz pozitifi goruruz hayirlisiyla birlikte halay cekerizBenimde hapim biteli 2 gun oluyor canim bende beklemedeyim tarihlerimiz cok yakin olacak
ağzı bal yesin canim. ins mevlam kabul eder ve ikisini de bana bagirlarIns cnm yaa ikiside tutarr
Canim nasilsin, ben hala regl olmadimNe güzel inşallah hepimiz pozitifi goruruz hayirlisiyla birlikte halay cekeriz
benim de yasmin 5 gun sonra bitiyor, cok sukur kurtuluyorum bana verdigi bulantilarindan..aksam baskilayici igneye basladim, adetle kontrol var, uyarici baslanacak..hepimize hayirli sonuclar dilerim =)Ay benim hapta 9. günüm olacak geçmiyor ya 15 günüm var tedaviye başlamama hayırlısı bakalım sabırsızlanıyorum burada iğnelere başladım, yumurtalarım toplanacak , toplandı, döllenme oldu transfer oldu demeyi ve müjde vermeyi, duymayı. Allah hepimize yaşatsın inşallah.
Rüyama bile giriyor geçen gece hemşire oturduğum yerde bana anestezi iğnesi yapıyordu taa kolumun yukarısına kadar sokuyordu iğneyi sonra uyumam bekleniyordu ama konuk oturma yerindeyim bir türlü uyuyamıyorum birazdan uyursun diyor hemşire ama yok dolanıyorum falan. Sonra yatayım bari yattığım yerde uyurum belki diyorum. İşyerinden hamile bir arkadaşım var iki gün önce doğum yaptı onu görüyorum karnı burnunda yanıma geliyor falan hayırlara çıkarsın Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?