Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Bende dün gittim doktora. Hapa başlattı 2. günüm bugün. Tarihim verildi 31 Aralık. Hap bittikten sonra 4. günü orada olucam. Tam da yılbaşı. Umarım yeni yıl uğurlu gelir nasıl geçecek bu 3 hafta..

Aynenn cnm hayirli olsun tedavinn ins rabbim hepimizin yuzunu guldururr

Bende dün gittim doktora. Hapa başlattı 2. günüm bugün. Tarihim verildi 31 Aralık. Hap bittikten sonra 4. günü orada olucam. Tam da yılbaşı. Umarım yeni yıl uğurlu gelir nasıl geçecek bu 3 hafta..
Ins cnm benimde test gunum yilbasina geliyorr ins hepimizin yuzu gulerrr

O okaliptus_ dejavu_one kizlaaar aramiza hosgeldiniz. Tedaviniz hayirli olsun. Hic gecmeyecekmis vakit gibi hissediyor insan ama geciyor bi sekilde. Benimde 3 hapim kaldi. Ben istanbuldayim,Bahceci fulyada tedavi goruyorum, siz neredensiniz sehir?

Hosbulduk cnm bn bgn ilk hapımı aldım geriye kaldı 20 tane:) bnde bahceci fulya guvenc beydeyım senin doktorun kım cnm

Benim doktorumda guvenc bey :) tesadufe bak:) ben cok memnunum simdiye kadar, bakalim neler olacak
Baya benzer sureclerdeyz.sizdeki sorun ne kacıncı deneme ve kac embrıyonz var.bizim ilk tüp denemesi sebepsiz infertilite ve 3. Gun dondurulan 5 embrymz var.bnları çözdürüp 5. Gune gideckmi bAkıp oyle tranfer edeck.guvenc bey emin adımlarla gidiyor tedavide gec olsn guc olmasın mantgnda suana kdrki tedavisnden ve kararlarından bnde memnunım. Sadece cok kpnusmuyor sorularımk hızlıca soruyrm sankı sorular onu sıkıyormus hissine kapılıyorm

Canim ben daha once normal yolla 2 kere hamile kaldim fakat ikiside dis gebelikle sonuclandi ve malesefki her iki tüpümüde aldilar. Cok zor gunlerdi. Tup bebekten baska caremiz kalmadi. Bu ilk tup benek denemem.allaha cok sukur ki yumurtaliklarim saglam , 10 tane 3. Gun dondurulmus embriyom var.rabbim versinde 1 de olsa raziyim, insallah cozuldukten sonra saglikli ilerlerler.guvenc beyden bende memnunum. İnsana guven veren bi yapisi var. Rabbim hepimizin tum isteyenlerin kucagini doldursun insallah.

Ins cnm benimde test gunum yilbasina geliyorr ins hepimizin yuzu gulerrr

İnşallah yeni yıl uğurlu gelir..

Ben Eskişehir'deyim. İstanbul'da ailem ve orada tedavi görücem. Bir kez Eskişehir Acıbademde tedavi gördüm normal ve dondurulmuş ama olmadı memnunda kalmadım. Haziran 2015 de Anadolu Sağlık Merkezi Gebze Aydın Arıcı'da yaptırdım yarım kaldı tedavi yumurtalarım olgun çıkmadı ama çok memnun kaldım merkezden. Aralık 31 de orada yeniden başlıyoruz bakalım hayırlısı.

Hayirlisi olsun cnm ins bu kez olur kac kez denedinki ve problem neydi ?

Sevalcim senin nasil gidiyor, kac gunde bir gidiyosun klinige?
Canim benim 6 ci gunum estafeme devam su anda 2almaya basladim adetin ilk 4 gunu tek sonraki 4 gunu 2sonraki 4gunu3 olarak aliyorum 19 da trans var bulundugum ilde 3 cu gunu gittim rahim 5.8mm di dr cok iyi demisti 16 sinda gitcem beklemedeyim cnm bnm sen hapa dvm galiba

Ayy canim cok sevindim herseyin yolunda gitmesine, hamilelik haberlerinide duyalim boyle guzelce insallah
Ben hapa devam canim ama sadce 2 tane kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…