- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Canimmm hayirlisi olsunn insss banada dua edinnn yarinnn transferim varrrr:)Kizlaaar ben bugun doktora gittim, hersey yolunda basliyoruz dedi :) Climara forte bant verdi 2 gunde bir degistirecekmisim. Baska ilac vermedi vitamin olarak elevit e devam dedi . 29 unda tekrar gidicem. Tahmini ocak 3 gibi transferim olurmus
Yarin ins canimm drm bu gun yoktuu olsun bir gun gec olsunn yeterki benimmm olsun :) :)Seval_cagla Canim. Naaptin nasilsin ? Oldun dimi transfer?
Ayyy cnm ins tutarrr aramizda. Fazla zaman yokkk ins hep birlikte sevinirizzzzKızlar benim bugun transferim oldu cok sukur hadi darısı size :)
Canim benim hadi hayirli olsun, 2 tane mi transfer edeceklerdi ? 2 mi istiyosun tek mi bilmiyorum ama seninle olsunlar, rabbim yuzunu guldursun, dualarim seninleYarin ins canimm drm bu gun yoktuu olsun bir gun gec olsunn yeterki benimmm olsun :) :)
Cokk sagol arkadasim Wallahi canim 5e bile evetttt 2 tane transferim olacak insCanim benim hadi hayirli olsun, 2 tane mi transfer edeceklerdi ? 2 mi istiyosun tek mi bilmiyorum ama seninle olsunlar, rabbim yuzunu guldursun, dualarim seninle
Cokk sagol arkadasim Wallahi canim 5e bile evetttt 2 tane transferim olacak ins
Cnm 3 gun once 8mm di dr 4gunde 9 veya 10 mm olur dedi ilk baslarda cok yavas ilerledikce daha hizli kalinlasiyormus ideali 8mm ile 12mm arasiymisSeval_cagla Canim bu arada rahim duvari kac oldu senin? Forumlarda okuyorum bir suru sey yaziyor, kac olmasi gerekmis tutunmasi icin doktor bisey dedi mi
Ins cnm bnm yaayarin guzel haberlerini bekliyorum
Maaşallah diyelim sağlıkla ilerlesin süreç ve kucağına al mis kokulunuIns cnm bnm yaa
Bence bugun yarin olursun cnm, stres etkiliyor. Haber ver bizede gelismeleriYa ben hala adet olmadım. Stres mi yaptım ne
Cnm adet olana kadar kalinlasiyor eger dollenmisse devam ediyo dollenmemisse adet kanamasi baslayip atiliyorrMaaşallah diyelim sağlıkla ilerlesin süreç ve kucağına al mis kokulunuBen bu rahim kalinlasmasi ortalama kaç gün sürüyor onu merak ediyorum .Devlet memuruyum biz de izinler rapor biraz sorunlu da
gözün aydın cnm inş pozitifi de görürsün , darısı bızlere bnm daha 8 tane hapım var zmn geçmek bilmiyor. transfer çok heyecan veriyor bana hele sonuç günü insanın kalbı dayanmaz.Kizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa
Aynen canim ama hic heycanim yoktu niye bilmiyorumm:)gözün aydın cnm inş pozitifi de görürsün , darısı bızlere bnm daha 8 tane hapım var zmn geçmek bilmiyor. transfer çok heyecan veriyor bana hele sonuç günü insanın kalbı dayanmaz.
Olursun cnm stresten benimde stresten erken oluyor hapı bitirdim 3. Gün adet oldum normalde haptan sonra 5-7 gün sonra genelde gelirmişYa ben hala adet olmadım. Stres mi yaptım ne
Bn simdi dusundukce heyecanlaniyrm ama transfer asamasnda blki daha sakin sogukkanli olurum. Sabirla ve sakince lac aydr ugrasyrm o an da sakin olurm insAynen canim ama hic heycanim yoktu niye bilmiyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?