- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Benden ayni cnm 3lu haplara gectim 16 sinda kontrolum varrr az kalmis senin de hayirlisi olsun cnm bnm ins sorun cikmazzKizlaaar nasilsiniz? Ne var ne yok sizde ? Ben bugun son dogum kontrol hapimi aldim, simdi regl olmayi bekliycem.
Seninde cok az kalmis canim heyecan basladi bakalim nasil olacak. Ilaclarin yan etkisi falan var mi? Nasil geciyor surec? Kolay mi?Benden ayni cnm 3lu haplara gectim 16 sinda kontrolum varrr az kalmis senin de hayirlisi olsun cnm bnm ins sorun cikmazz
beni cok agirlastirmaya basladi birazda mide bulantisi 3 almaya basladim ya zannedersem ondan canim ama korkmaya basladim yaaa cok az bir zaman kaldi iyice stres yapmaya basladim :)Seninde cok az kalmis canim heyecan basladi bakalim nasil olacak. Ilaclarin yan etkisi falan var mi? Nasil geciyor surec? Kolay mi?
Hic korkma canim benim hep olumlu dusun, ben inaniyorum burdan hamilelik haberlerini duycaz hepimize moral olcaksin. Ahh bu yasadiklarimiz cektigimiz acilar karsiliginda yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Bi arkadasim var, cok zor bebek sahibi oldu ama cok sukur aldi sonunda bebisini kucagina, ve aldiktan sonra yasadigin butun olumsuzluklar ucup gidiyor sevgisi herseyi unutturuyor dedi. Bizede oyle olacak inaniyorum benbeni cok agirlastirmaya basladi birazda mide bulantisi 3 almaya basladim ya zannedersem ondan canim ama korkmaya basladim yaaa cok az bir zaman kaldi iyice stres yapmaya basladim :)
anestezi ac karni yapildigi icin bulanti yapmamasi lazim aslinda, bana sabah erken 7de gel demislerdi, gece 12den sora yeme demislerdi, 10 yumurta toplanmisti, eger yumurta cok fazla ise sanirim agri daha fazla olabiliyor,yumurtalik asiri sisebilir, agri kesici almak serbestti..Benimde 6. hapım oldu bile. Zaman çabucak geçsin istiyorum çok istekliyim. İğneleri bile güle oynaya vurucam yani yeter ki başlayalım. Gıkımı çıkarmıcam zaten hiç çıkarmadım da. Yalnız bir şey sorucam benim yumurta toplama sonrası çok ağrım oldu son merkezde yine orda yaptırıcam. Anesteziden önce ya da işlemden hemen sonra ben uyanmadan ağrı kesici iğne vurabilirler mi ?
Geçen sefer uyandım 10 dk sonra ağrım başladı, anesteziden dolayı da çıkarıyordum zaten daha da ağrım olmuştu. Yapamayız anestezi etkisi var dediler mide bulantısını kessin diye iğne yaptılar kesmesi pek zaten sonra dayanamayınca ağrıs kesini iğne yapmışlardı ama ağrı başladığı için fayda etmedi eve geldim akşama doğru ancak geçti. Çok yumurtan var benim değerlerim yükseliyor diye hepsini geliştirmiyorlar ama gelişmeyenlerin toplarken içini boşaltıyorlarmış sorun olmasın transferde diye ondan ağrım oluyor.
Ben uyandığımda serum vardı kolumda agrı kesici var sanırım içinde adet zamanından daha az agrım olmuştu benim ..Benimde 6. hapım oldu bile. Zaman çabucak geçsin istiyorum çok istekliyim. İğneleri bile güle oynaya vurucam yani yeter ki başlayalım. Gıkımı çıkarmıcam zaten hiç çıkarmadım da. Yalnız bir şey sorucam benim yumurta toplama sonrası çok ağrım oldu son merkezde yine orda yaptırıcam. Anesteziden önce ya da işlemden hemen sonra ben uyanmadan ağrı kesici iğne vurabilirler mi ?
Geçen sefer uyandım 10 dk sonra ağrım başladı, anesteziden dolayı da çıkarıyordum zaten daha da ağrım olmuştu. Yapamayız anestezi etkisi var dediler mide bulantısını kessin diye iğne yaptılar kesmesi pek zaten sonra dayanamayınca ağrıs kesini iğne yapmışlardı ama ağrı başladığı için fayda etmedi eve geldim akşama doğru ancak geçti. Çok yumurtan var benim değerlerim yükseliyor diye hepsini geliştirmiyorlar ama gelişmeyenlerin toplarken içini boşaltıyorlarmış sorun olmasın transferde diye ondan ağrım oluyor.
Selam canim, yumurta toplama operasyonu olduktan sonra adetle beraber 1 ay dogum kontrol hapi kullandirtiyor doktorumuz, transfer icin acele etmiyor,toplanan yumurtalar donduruluyor, cok fazla hormon ilaci vs kullandigimiz icin 1 ay rahimin temizlenmesini kendine gelmesini istiyor. Bu yuzden dogum kontrol hapi veriyor. Diger adetle beraber de ilaclara baslaniyor transfer icin :) her merkez farkli tedavi uyguluyorkızlar doğum kontrol hapı neden kullanıyorsunuz? bende gelecek ay tedaviye başlıyorum ancak böyle bir uygulama olmadı. İlk tedavimde de olmamıştı. Kısa protokol uygulanmıştı.
Benimde oyleydi canim, serumda agri kesicide vardi muhtemelenBen uyandığımda serum vardı kolumda agrı kesici var sanırım içinde adet zamanından daha az agrım olmuştu benim ..
Canim bu arada ben uyandigimda farkettim ki popomdan igne yapmislar :) banti gordum hani su igneden sonra yapistirdiklari. Hic agrim olmadi. Yaparlar bence :)Benimde 6. hapım oldu bile. Zaman çabucak geçsin istiyorum çok istekliyim. İğneleri bile güle oynaya vurucam yani yeter ki başlayalım. Gıkımı çıkarmıcam zaten hiç çıkarmadım da. Yalnız bir şey sorucam benim yumurta toplama sonrası çok ağrım oldu son merkezde yine orda yaptırıcam. Anesteziden önce ya da işlemden hemen sonra ben uyanmadan ağrı kesici iğne vurabilirler mi ?
Beni öncesi geriyor narkoz almak niyese insanı bi korkutuyor:)Benimde oyleydi canim, serumda agri kesicide vardi muhtemelen
anestezi ac karni yapildigi icin bulanti yapmamasi lazim aslinda, bana sabah erken 7de gel demislerdi, gece 12den sora yeme demislerdi, 10 yumurta toplanmisti, eger yumurta cok fazla ise sanirim agri daha fazla olabiliyor,yumurtalik asiri sisebilir, agri kesici almak serbestti..
Ben uyandığımda serum vardı kolumda agrı kesici var sanırım içinde adet zamanından daha az agrım olmuştu benim ..
Canim bu arada ben uyandigimda farkettim ki popomdan igne yapmislar :) banti gordum hani su igneden sonra yapistirdiklari. Hic agrim olmadi. Yaparlar bence :)
Benim dondurulmuşlarla beraber 3 tedavim oldu son tedavimde yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal oldu transfer iptal oldu ama 2 yuımurta toplamam oldu ikisinde de bulantım oldu vücut anesteziyi atmaya çalışıyormuş. Bende çok yumurta var pcoluyum ben o yüzden belki çok uyutuyorlardır anesteziyi fazla verip ondan olabilir. İlk merkezde hiç ağrım olmamıştı son yerde ve şimdi de yaptıracağım yer yani, bana anesteziyi atmadan vermedi ağrı kesici ama ağrım geçmeyince mecburen yaptılar iğneyi.
Benimde ilk merkezde çok yumurta toplandığı halde ağrım yoktu. Öbür merkezde tüm yumurtalarım geliştirilmedi çünkü e2 değerim çok yükseliyor 4 yumurta geliştirildi diğerlerinin için boşaltılmış belki ondan çok ağrım oldu bilmiyorum ama serum falan yoktu kolumda.
Valla canım anestezi ile beraber ya da sonrasında iğne yaptılarsa bilmiyorum uyurken ama uyanıp ağrım var deyince anestezi etkisi geçmeden yapamayız dediler bulantı için yaptılar o da pek işe yaramadı dayanamadım artık, en sonunda yaptılar ama akşama doğru ancak geçti. Çok fenaydı aynı şeyi yaşamak istemem. İlk merkezde 29 yumurta toplanmasına rağmen hafif bir regl ağrısı ile çıkmıştım ama onda da yanlış tedavi uygulamışlar. Şimdi yine 2. merkezde yaptırıcam neyse sorarım yaparlar herhalde ya.
canim anesteziyle agri kesicinin ne alakası varmış da vurmuyorlat. bende pko yum benim de çok yumurta olur 2 sefer opu işlemi yapıldı ikiside farklı merkezlerde ve butun yumurtalarını topladılar ve ağrıyla uyandım kolunda serum ve yaninda ağrı kesici vardı ve kesilmedi agrin inim inim inledim çok acı çektim doktorum geldi tekrar iyne yaptı falan tam 4 kez ağrı kesici yapıldı ve anca sajinlestim. en son yaptığı iyne çokkuvvetliyymis eve gidince bile aksama kadar yatmıştım. oyuzden şöyle işlem bittikten sonra hemen iyneni yakın de. yaşamayan bilmez çünkü cok kotu bi agrıdır. kac yumurta toplanmistiBenim dondurulmuşlarla beraber 3 tedavim oldu son tedavimde yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal oldu transfer iptal oldu ama 2 yuımurta toplamam oldu ikisinde de bulantım oldu vücut anesteziyi atmaya çalışıyormuş. Bende çok yumurta var pcoluyum ben o yüzden belki çok uyutuyorlardır anesteziyi fazla verip ondan olabilir. İlk merkezde hiç ağrım olmamıştı son yerde ve şimdi de yaptıracağım yer yani, bana anesteziyi atmadan vermedi ağrı kesici ama ağrım geçmeyince mecburen yaptılar iğneyi.
Benimde ilk merkezde çok yumurta toplandığı halde ağrım yoktu. Öbür merkezde tüm yumurtalarım geliştirilmedi çünkü e2 değerim çok yükseliyor 4 yumurta geliştirildi diğerlerinin için boşaltılmış belki ondan çok ağrım oldu bilmiyorum ama serum falan yoktu kolumda.
Valla canım anestezi ile beraber ya da sonrasında iğne yaptılarsa bilmiyorum uyurken ama uyanıp ağrım var deyince anestezi etkisi geçmeden yapamayız dediler bulantı için yaptılar o da pek işe yaramadı dayanamadım artık, en sonunda yaptılar ama akşama doğru ancak geçti. Çok fenaydı aynı şeyi yaşamak istemem. İlk merkezde 29 yumurta toplanmasına rağmen hafif bir regl ağrısı ile çıkmıştım ama onda da yanlış tedavi uygulamışlar. Şimdi yine 2. merkezde yaptırıcam neyse sorarım yaparlar herhalde ya.
Ins canim benmmm hep beraberr sevinirizzz inssHic korkma canim benim hep olumlu dusun, ben inaniyorum burdan hamilelik haberlerini duycaz hepimize moral olcaksin. Ahh bu yasadiklarimiz cektigimiz acilar karsiliginda yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Bi arkadasim var, cok zor bebek sahibi oldu ama cok sukur aldi sonunda bebisini kucagina, ve aldiktan sonra yasadigin butun olumsuzluklar ucup gidiyor sevgisi herseyi unutturuyor dedi. Bizede oyle olacak inaniyorum ben
Benimde cok agrim olmustu canim kendime geldigimde aglamaya baslamistim hepsire agrikesici yapti hemenn ve o anlik gecmisti agrim ama tam 1 hafta batma vardi sag kasigimda mlsfBenim dondurulmuşlarla beraber 3 tedavim oldu son tedavimde yumurtalar olgun çıkmadığı için iptal oldu transfer iptal oldu ama 2 yuımurta toplamam oldu ikisinde de bulantım oldu vücut anesteziyi atmaya çalışıyormuş. Bende çok yumurta var pcoluyum ben o yüzden belki çok uyutuyorlardır anesteziyi fazla verip ondan olabilir. İlk merkezde hiç ağrım olmamıştı son yerde ve şimdi de yaptıracağım yer yani, bana anesteziyi atmadan vermedi ağrı kesici ama ağrım geçmeyince mecburen yaptılar iğneyi.
Selam canim, yumurta toplama operasyonu olduktan sonra adetle beraber 1 ay dogum kontrol hapi kullandirtiyor doktorumuz, transfer icin acele etmiyor,toplanan yumurtalar donduruluyor, cok fazla hormon ilaci vs kullandigimiz icin 1 ay rahimin temizlenmesini kendine gelmesini istiyor. Bu yuzden dogum kontrol hapi veriyor. Diger adetle beraber de ilaclara baslaniyor transfer icin :) her merkez farkli tedavi uyguluyor
Her iki sekildede olumlu haber alan birsuru arkadasimiz var, insallah sende guzel haberlerini verirsin canim, rabbim yardimcimiz olsunAnladım canım benim adetle hemen başlamıştık ve teansferde hemen olmuştu. Bu seferde öyle olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?