- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Evet cnm dr cok onemli bana tek dedigi bizdenn bu kadar devami Allahtan dedi o anda daha cokk sevdimm drumu diger drlar gibi kesin 100 de 50 demwdi 100de 1bile olsa sansin rabbim verdikten sonra o yuzde 1 le olacak ins dediiBn simdi dusundukce heyecanlaniyrm ama transfer asamasnda blki daha sakin sogukkanli olurum. Sabirla ve sakince lac aydr ugrasyrm o an da sakin olurm ins
Caniiim cok sevindim yaa, ne guzel bir duygu. Rabbim bizede yasatsin insallah. Bebeislerin sana simsiki tutunsunlar. Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ayy anlatsana neler oldu bugun? Cok su ictin mi? Aci falan oldumu transferde ?Kizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa
Maaşallah hayırlı güzel haberler vereceksin inşallahKizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa
Ben de yumurtalar toplanıp dollenmesini beklerken benden hiç beklenmeyecek kadar Sabırlıydım. İçimden hep bir his çok iyi olacak dedi.çok sukur az toplandı yumurtalar ama hepsi 5.güne gitti.döndürdü. Darısı hepimiz için transfere pozitif ler gormekBn simdi dusundukce heyecanlaniyrm ama transfer asamasnda blki daha sakin sogukkanli olurum. Sabirla ve sakince lac aydr ugrasyrm o an da sakin olurm ins
Cok dogru demis cnm doktorun ins Rabbimde nasip eder hepimizeEvet cnm dr cok onemli bana tek dedigi bizdenn bu kadar devami Allahtan dedi o anda daha cokk sevdimm drumu diger drlar gibi kesin 100 de 50 demwdi 100de 1bile olsa sansin rabbim verdikten sonra o yuzde 1 le olacak ins dedii
Inss canim benim ben hic su icmedim ama surekli idrarim var gibi gercektende varmis ve rahimin cok guzel gorunuyor dediler inanki 5 saat idrara gitmedimm:) hic bir sey hissetmedim masada sadece kafani bile kaldirma dediler serbest kal baygin gibi dedi drm cokk guzel bir duyguydu cnm sizlerde yasayacaksiniz ultrasonu bana cevirdi bak dedi bir hortum rahimin icine girdik goruyormusun bebeklerin icinde kendi kendine dusecekler hadi izle sende dedi resmennn yildizgibi kaydii icime gozlerimle gordumm guzel Allahimm sen ne buyuksun o anda hersey gitti inan aklimdan ama hic agrim sizim hic bir seyim olmadi 2 saat yat dediler sedyeyle odaya aldilar 2si de 8 hucreli cok iyi bolunmusler dedi embriyolog oyle cnmm iste hadiii sira sizdee yasayinca anlayacaksiniz beniii yaaaa kizlarrr hep beraberr hamiss olalimmda dogumumuzu konusalimmmmmmCaniiim cok sevindim yaa, ne guzel bir duygu. Rabbim bizede yasatsin insallah. Bebeislerin sana simsiki tutunsunlar. Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ayy anlatsana neler oldu bugun? Cok su ictin mi? Aci falan oldumu transferde ?
Ins cnm Bnmmmm inan hepimiz icin dua ettimmm hep aklimdaydiniz hepinizzzz her ne kadar birbirimizi tanimasaktaCok dogru demis cnm doktorun ins Rabbimde nasip eder hepimize
Mm adina az olsun senin olsunlarr inssBen de yumurtalar toplanıp dollenmesini beklerken benden hiç beklenmeyecek kadar Sabırlıydım. İçimden hep bir his çok iyi olacak dedi.çok sukur az toplandı yumurtalar ama hepsi 5.güne gitti.döndürdü. Darısı hepimiz için transfere pozitif ler gormek
Oyle duygulandim ki yazdiklarini okurken, ne guzel anlatmissin.. muthis bi duygu yasamissin, bizlerede nasip olsun insallah. Cok sevindim canim benim herseyin iyi gitmesine. Ben inaniyorum hamis haberlerinide alcaz insallah. Sevinecegiz hepberaber :) ayy hamis olsak gercekten yaa o zamanda gundemimizde baska konular olurInss canim benim ben hic su icmedim ama surekli idrarim var gibi gercektende varmis ve rahimin cok guzel gorunuyor dediler inanki 5 saat idrara gitmedimm:) hic bir sey hissetmedim masada sadece kafani bile kaldirma dediler serbest kal baygin gibi dedi drm cokk guzel bir duyguydu cnm sizlerde yasayacaksiniz ultrasonu bana cevirdi bak dedi bir hortum rahimin icine girdik goruyormusun bebeklerin icinde kendi kendine dusecekler hadi izle sende dedi resmennn yildizgibi kaydii icime gozlerimle gordumm guzel Allahimm sen ne buyuksun o anda hersey gitti inan aklimdan ama hic agrim sizim hic bir seyim olmadi 2 saat yat dediler sedyeyle odaya aldilar 2si de 8 hucreli cok iyi bolunmusler dedi embriyolog oyle cnmm iste hadiii sira sizdee yasayinca anlayacaksiniz beniii yaaaa kizlarrr hep beraberr hamiss olalimmda dogumumuzu konusalimmmmmm
Ne guzel anlatmissin cnm transfer anini tuylerim dikeb diken oldu darisi bizlere demen gbi ins dogum ve hamilelik surecini konusmakta nasip olurIns cnm Bnmmmm inan hepimiz icin dua ettimmm hep aklimdaydiniz hepinizzzz her ne kadar birbirimizi tanimasakta
Amin inşallah rabbim guldursun yüzümüzü kavustursun meleklerimizeInss canim benim ben hic su icmedim ama surekli idrarim var gibi gercektende varmis ve rahimin cok guzel gorunuyor dediler inanki 5 saat idrara gitmedimm:) hic bir sey hissetmedim masada sadece kafani bile kaldirma dediler serbest kal baygin gibi dedi drm cokk guzel bir duyguydu cnm sizlerde yasayacaksiniz ultrasonu bana cevirdi bak dedi bir hortum rahimin icine girdik goruyormusun bebeklerin icinde kendi kendine dusecekler hadi izle sende dedi resmennn yildizgibi kaydii icime gozlerimle gordumm guzel Allahimm sen ne buyuksun o anda hersey gitti inan aklimdan ama hic agrim sizim hic bir seyim olmadi 2 saat yat dediler sedyeyle odaya aldilar 2si de 8 hucreli cok iyi bolunmusler dedi embriyolog oyle cnmm iste hadiii sira sizdee yasayinca anlayacaksiniz beniii yaaaa kizlarrr hep beraberr hamiss olalimmda dogumumuzu konusalimmmmmm
Hadi gözün aydın cnm rabbim sorunsuz şekilde tedavini devam ettirsin inş:)Günaydın kızlar :))ben bu gün adet oldum yarına randevu aldim inşallah güzel haberler veririm
Insss cnm hayirli haberlerle gel hadiiii:)Günaydın kızlar :))ben bu gün adet oldum yarına randevu aldim inşallah güzel haberler veririm
Hadi bekliyoruz guzel haberlerini canim, hayirlisi olsun :)Günaydın kızlar :))ben bu gün adet oldum yarına randevu aldim inşallah güzel haberler veririm
Günaydın canım ben dün kontrol oldum ilaçlara başladım büyük ihtimal ocak ayının 7 si gibi transferim olacak.Sen nasilsin güzel haberler bekliyorum.Hepimiz güzel ,mutlu haberler verelimNslsnz kizlar varmi bi gelisme sizlerde hep aklimdasinizz
Ins cnm hayirlisi olsun az kalmiss seninde hepberaber seviniriz ins benim 4 cu gunum cnm bu gun safak 8 :)Günaydın canım ben dün kontrol oldum ilaçlara başladım büyük ihtimal ocak ayının 7 si gibi transferim olacak.Sen nasilsin güzel haberler bekliyorum.Hepimiz güzel ,mutlu haberler verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?