Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Bn simdi dusundukce heyecanlaniyrm ama transfer asamasnda blki daha sakin sogukkanli olurum. Sabirla ve sakince lac aydr ugrasyrm o an da sakin olurm ins
Evet cnm dr cok onemli bana tek dedigi bizdenn bu kadar devami Allahtan dedi o anda daha cokk sevdimm drumu diger drlar gibi kesin 100 de 50 demwdi 100de 1bile olsa sansin rabbim verdikten sonra o yuzde 1 le olacak ins dedii

Kizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa
Caniiim cok sevindim yaa, ne guzel bir duygu. Rabbim bizede yasatsin insallah. Bebeislerin sana simsiki tutunsunlar. Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ayy anlatsana neler oldu bugun? Cok su ictin mi? Aci falan oldumu transferde ?

Bn simdi dusundukce heyecanlaniyrm ama transfer asamasnda blki daha sakin sogukkanli olurum. Sabirla ve sakince lac aydr ugrasyrm o an da sakin olurm ins
Ben de yumurtalar toplanıp dollenmesini beklerken benden hiç beklenmeyecek kadar Sabırlıydım. İçimden hep bir his çok iyi olacak dedi.çok sukur az toplandı yumurtalar ama hepsi 5.güne gitti.döndürdü. Darısı hepimiz için transfere pozitif ler gormek

Evet cnm dr cok onemli bana tek dedigi bizdenn bu kadar devami Allahtan dedi o anda daha cokk sevdimm drumu diger drlar gibi kesin 100 de 50 demwdi 100de 1bile olsa sansin rabbim verdikten sonra o yuzde 1 le olacak ins dedii
Cok dogru demis cnm doktorun ins Rabbimde nasip eder hepimize

Caniiim cok sevindim yaa, ne guzel bir duygu. Rabbim bizede yasatsin insallah. Bebeislerin sana simsiki tutunsunlar. Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ayy anlatsana neler oldu bugun? Cok su ictin mi? Aci falan oldumu transferde ?
Inss canim benim ben hic su icmedim ama surekli idrarim var gibi gercektende varmis ve rahimin cok guzel gorunuyor dediler inanki 5 saat idrara gitmedimm:) hic bir sey hissetmedim masada sadece kafani bile kaldirma dediler serbest kal baygin gibi dedi drm cokk guzel bir duyguydu cnm sizlerde yasayacaksiniz ultrasonu bana cevirdi bak dedi bir hortum rahimin icine girdik goruyormusun bebeklerin icinde kendi kendine dusecekler hadi izle sende dedi resmennn yildizgibi kaydii icime gozlerimle gordumm guzel Allahimm sen ne buyuksun o anda hersey gitti inan aklimdan ama hic agrim sizim hic bir seyim olmadi 2 saat yat dediler sedyeyle odaya aldilar 2si de 8 hucreli cok iyi bolunmusler dedi embriyolog oyle cnmm iste hadiii sira sizdee yasayinca anlayacaksiniz beniii yaaaa kizlarrr hep beraberr hamiss olalimmda dogumumuzu konusalimmmmmm

Ayyy cok guzell cnmm cok sevindi
Mm adina az olsun senin olsunlarr inss

Oyle duygulandim ki yazdiklarini okurken, ne guzel anlatmissin.. muthis bi duygu yasamissin, bizlerede nasip olsun insallah. Cok sevindim canim benim herseyin iyi gitmesine. Ben inaniyorum hamis haberlerinide alcaz insallah. Sevinecegiz hepberaber :) ayy hamis olsak gercekten yaa o zamanda gundemimizde baska konular olur

Amin inşallah rabbim guldursun yüzümüzü kavustursun meleklerimize

Benim bugünü içince 5 hapım kalacak. Neyse ki günler çabuk geçiyor çok heyecanlıyım korkuyorum da geçen tedavimde 4 yumurta toplanmıştı e2 değerim yükseliyor diye diğer yumurtalar büyütülmemişti yoksa pco var bende çok yumurta var ama işte olgun çıkmamıştı o yumurtalar da yine aynısı olur diye korkuyorum gerçi dr doz düşürmücez ve 2-3 mm daha büyütüp toplucaz dedi ama bakalım sabırsızlanıyorum bir yandan. 31 aralık ilk muayenem olacak. Yeni yıl hepimize uğurlu gelir inşallah

Günaydın canım ben dün kontrol oldum ilaçlara başladım büyük ihtimal ocak ayının 7 si gibi transferim olacak.Sen nasilsin güzel haberler bekliyorum.Hepimiz güzel ,mutlu haberler verelim
Ins cnm hayirlisi olsun az kalmiss seninde hepberaber seviniriz ins benim 4 cu gunum cnm bu gun safak 8 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…