- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Günaydın canım ben dün kontrol oldum ilaçlara başladım büyük ihtimal ocak ayının 7 si gibi transferim olacak.Sen nasilsin güzel haberler bekliyorum.Hepimiz güzel ,mutlu haberler verelim[/QUOTE
canim hadi hayirli olsun cok sevindim, ilac olark ne verdi canim sana ?
Cok az kaldi heyecan artiyor :) :)Ins cnm hayirlisi olsun az kalmiss seninde hepberaber seviniriz ins benim 4 cu gunum cnm bu gun safak 8 :)
Amin canim insallah az kalmis seninde. Insallah hepimiz icin musmutlu bir yil olur, sevinc dolu haberler veririzBenim bugünü içince 5 hapım kalacak. Neyse ki günler çabuk geçiyor çok heyecanlıyım korkuyorum da geçen tedavimde 4 yumurta toplanmıştı e2 değerim yükseliyor diye diğer yumurtalar büyütülmemişti yoksa pco var bende çok yumurta var ama işte olgun çıkmamıştı o yumurtalar da yine aynısı olur diye korkuyorum gerçi dr doz düşürmücez ve 2-3 mm daha büyütüp toplucaz dedi ama bakalım sabırsızlanıyorum bir yandan. 31 aralık ilk muayenem olacak. Yeni yıl hepimize uğurlu gelir inşallah
Maaşallah darısı bizeIns cnm hayirlisi olsun az kalmiss seninde hepberaber seviniriz ins benim 4 cu gunum cnm bu gun safak 8 :)
Canım estorojen 2mg günde 3 kez oral,coraspin 100mg günde 1 kez,folic asit günde 1 kez alıyorum sen ne kullaniyorsun
Bende climara forte bant kullaniyorum, senin kullandigin estrojeninnbant versiyonu. Vitamin olarakta elevit kullaniyorum fakat aklima takilan dr bana coraspin vermedi neden acepCanım estorojen 2mg günde 3 kez oral,coraspin 100mg günde 1 kez,folic asit günde 1 kez alıyorum sen ne kullaniyorsun
Bir çok kişi kullanıyor aslında ama doktorun protokolü mu farklı acaba.İstersen bir sor önlem amaçlı kullanmakta fayda var bence zararı yok pıhtılaşma olmasın diye.Belki sana clexane diye Göbek ten yapılan bir iğne var acaba onu mu yazacakBende climara forte bant kullaniyorum, senin kullandigin estrojeninnbant versiyonu. Vitamin olarakta elevit kullaniyorum fakat aklima takilan dr bana coraspin vermedi neden acep
Belkide farklidir bilemedim ki :/ 29 unda gidicem o zman sorabilirim aslinda,cok saol cnmBir çok kişi kullanıyor aslında ama doktorun protokolü mu farklı acaba.İstersen bir sor önlem amaçlı kullanmakta fayda var bence zararı yok pıhtılaşma olmasın diye.Belki sana clexane diye Göbek ten yapılan bir iğne var acaba onu mu yazacak
Hadi hayirli olsun cnm transfer ne zman belli mi?Bende kızlar vitamin estrofem progestan fitil crinone jel hibor iğneye bugun başlıycam ondan coaspirini kesti .. iğnesiz bi hayat istiyorum :)
Sanırım salı olcak transfer öncesi arıycaz büyük ihtimal salı olur dedilerHadi hayirli olsun cnm transfer ne zman belli mi?
Ayy hadi bakalim hayirli haberler alalim insallah..Sanırım salı olcak transfer öncesi arıycaz büyük ihtimal salı olur dediler
Amin inş cnm Bnm hepimiz hayırlı pozitif haberler alalım:) insan çabuk gelip geçsin istiyor :)Ayy hadi bakalim hayirli haberler alalim insallah..
Evet cnm ins yaa hepberaber sevinelimmmMaaşallah darısı bizeinşallah pozitif haberlerle dön bize
Ay cnmmm dua ett progestan igne vermedi o berbattt ben hem kalcadan hemm gobektenn yiyomm maleseff her gunBende kızlar vitamin estrofem progestan fitil crinone jel hibor iğneye bugun başlıycam ondan coaspirini kesti .. iğnesiz bi hayat istiyorum :)
Onu duydum vermedi umarım vermez transferden sonra gerçekten gücüm Yok benim en korktuğun şey iğnedir zaten elim ayağım birbirine giriyor görseniz acırsınızAy cnmmm dua ett progestan igne vermedi o berbattt ben hem kalcadan hemm gobektenn yiyomm maleseff her gun
Canim ben hap bitikten 3 gun sonra adet oldum kahverengi lekelenmem olmadi ama adetin habercisidir bence, zaman zaman benimde olurkızlar gunaydın yarın dogum kontrol hapım bitecek. son birkaç gundur kahverengi akıntı olmaya başladı sizde de oılmusmuydu? ilaç bittikten nekdr süre sonra adet oldunuz?
ben tedavi öncesi de 1 ay dogum kntrol ilacı kullanmıstım ozmn hıc lekelenme olmamıstı , hap biti 3. gun adet olmustum , pazartesi adtın 3. gunu olacak muhtemeln o gun doktora gıderım transfer hazırlıklarına baslarız sanırım :)Canim ben hap bitikten 3 gun sonra adet oldum kahverengi lekelenmem olmadi ama adetin habercisidir bence, zaman zaman benimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?