- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Hayırlı olur ins bu denemen cnm aminın Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin insmerhabalar, ben de yasminin 5. gunundeyim, 3. denemem olacak insallah, birincisi kizimi verdi bana cok sukur, ikincisi ordan kalan donmuslarla oldu ama maalesef bos gebelikle sonuclandi, ikisi de 5. gun embriyosuydu.simdi donmus kalmadi ve yeniden basladim insallah, allah hepimizin yardimcisi olsun..
Aynen cnm yaaa ben 5gunun sonunda oldum ayyy ayın 19da transfer olursam yılbaşında testimmmm öyle bir hediye olur ki yavrum banaaa ne guzel olur yaaaaaa ins olumlu sonuc alırız kizlarrr yaaBenim bugun sonuncu hapın olcak inş adetim hemen gelir iğnelere başlarım hernekadar iğnelerden korksamda böyle beklemek daha zor :)
Hayirli olsun tedavin canim, allah gonlunuze gore versin, istanbulda mi tedavi goruyosun?
Hemen hemen ayni donemlerdeyiz oyleyse, gonlunuze gore olsun hersey ins. Kacinci denemen canim bu?Benim gecen sene oyle olmustu bebisleri almistim yilbasina girmistim:) bu senede 2 haftaya kadar adet olurum gene yilbasina denk gelir ama ben dondurup genetik test istemeyi dusunuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
Guzel gelismelerini duymak dilegiyle tatlimcok tesekkur ederim =) ben kibristayim , buraliyim, burada oluyorum tedaviyi..
3.denemem 1. Den bir bebegim var 2.negatif 3.bu ay olacak nasipseHemen hemen ayni donemlerdeyiz oyleyse, gonlunuze gore olsun hersey ins. Kacinci denemen canim bu?
İnsss cnm bnmmMerhaba kızlar.Benim de 7 hapım kaldı.Donmuş embriyo transferi yapılacak. İnşallah olacak hissediyorum.
Bu yolda emek harcayan herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder inşallah. Herkes güzel haberlerle dönerİnsss cnm bnmm
Aminnnnn canımmm aminnnnnBu yolda emek harcayan herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder inşallah. Herkes güzel haberlerle döner
Benimde 5 hapim kaldi canim :) hepimiz icin hayirlisi olsun, rabbim gonlumuze gore versinBu yolda emek harcayan herkese rabbim evlat kokusunu nasip eder inşallah. Herkes güzel haberlerle döner
Amin canim3.denemem 1. Den bir bebegim var 2.negatif 3.bu ay olacak nasipse
Amin inşallah aynı zamanlarda transferlerimiz olacak o zamanBenimde 5 hapim kaldi canim :) hepimiz icin hayirlisi olsun, rabbim gonlumuze gore versin
Ayy evet cok guzel, birbirimize destek oluruzAmin inşallah aynı zamanlarda transferlerimiz olacak o zaman
Bugun 2. Gün gelmedi adetim aslında rahmime çizik artı doktor 2 haftadır lekem hep var adet olduğumu anlarım inşAynen cnm yaaa ben 5gunun sonunda oldum ayyy ayın 19da transfer olursam yılbaşında testimmmm öyle bir hediye olur ki yavrum banaaa ne guzel olur yaaaaaa ins olumlu sonuc alırız kizlarrr yaa
Anlarsın cnm kahve rengi geliyor zaten ama çok az ben5ci gunü oldun galiba yanlış hatirlamiyorsanBugun 2. Gün gelmedi adetim aslında rahmime çizik artı doktor 2 haftadır lekem hep var adet olduğumu anlarım inş
Ya keşke erken gelse aslında karnım Ağrımaya başladı bide gerginimde inş gelir hemen şu iğnelerden korkuyorum igne fobim var hemen olsun bitsin :)Anlarsın cnm kahve rengi geliyor zaten ama çok az ben5ci gunü oldun galiba yanlış hatirlamiyorsan
İns cnm benim kadar iğneden korkan yoktur ama duşun günde 3tane kendi karnıma vurdummm fobi mobi kalmıyor tatlım yeterki gelsinler bebislerimizzzzYa keşke erken gelse aslında karnım Ağrımaya başladı bide gerginimde inş gelir hemen şu iğnelerden korkuyorum igne fobim var hemen olsun bitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?