Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Hayırlı olur ins bu denemen cnm aminın Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin ins

Benim bugun sonuncu hapın olcak inş adetim hemen gelir iğnelere başlarım hernekadar iğnelerden korksamda böyle beklemek daha zor :)
Aynen cnm yaaa ben 5gunun sonunda oldum ayyy ayın 19da transfer olursam yılbaşında testimmmm öyle bir hediye olur ki yavrum banaaa ne guzel olur yaaaaaa ins olumlu sonuc alırız kizlarrr yaa

Benim gecen sene oyle olmustu bebisleri almistim yilbasina girmistim:) bu senede 2 haftaya kadar adet olurum gene yilbasina denk gelir ama ben dondurup genetik test istemeyi dusunuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
Hemen hemen ayni donemlerdeyiz oyleyse, gonlunuze gore olsun hersey ins. Kacinci denemen canim bu?

Aynen cnm yaaa ben 5gunun sonunda oldum ayyy ayın 19da transfer olursam yılbaşında testimmmm öyle bir hediye olur ki yavrum banaaa ne guzel olur yaaaaaa ins olumlu sonuc alırız kizlarrr yaa
Bugun 2. Gün gelmedi adetim aslında rahmime çizik artı doktor 2 haftadır lekem hep var adet olduğumu anlarım inş

Ya keşke erken gelse aslında karnım Ağrımaya başladı bide gerginimde inş gelir hemen şu iğnelerden korkuyorum igne fobim var hemen olsun bitsin :)
İns cnm benim kadar iğneden korkan yoktur ama duşun günde 3tane kendi karnıma vurdummm fobi mobi kalmıyor tatlım yeterki gelsinler bebislerimizzzz

kızlar bnde aranıza yeni katldım opu sonrası adetimi oldum bgn .3 gunumdu bu ay dogum kontrol hapı kullanıp bir sonrakı ay transfer olacak. ne cok bekledik hala da beklıyoruz:) ilk hapımı sımdı ıctım geriye 20 kaldı safak sayıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…