Transfer öncesi Prednol kullananlar ?

LunaLovegoodd

Üye
Pro Üye
1 Şubat 2024
852
593
23
Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur )
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?

Prednol 5-6gun kullanılmıştı. 12.haftaya kadar progestan kullanılıyor. İnşallah ilk ve son transfer olur rahat olmaya çalışın.

Canimm oluyor musun transfer cok sevindimm evet ben de prednol kullandim kese goruldukten sonra asamali olarak kesildi

Canım ben prednol kullanmadım ama sana transfer ile ilgili tavsiye vermeye geldim ben çok sıkışık değildim sondayla mesaneye sıvı verdiler çok canım acıdı ve sonrasında sonda yerim kanama yaptı. Sana tavsiyem sıkışık git

Evet aşkım oluyorum çok şükür bana sadece transfer gününe kadar kullan dedi neden anlamadım
Her doktorun tedavi yaklasimi farkli kuzum oyle olan da var kalp atisina kadar kullanan da var 12. Haftaya kadar kullanan da var. Doktorun en iyisini bilir insallah ilk ve son transferin olur pozitifi alirsin kuzucum

Ben de az kalsın doktorun suratına yapacaktım sondayla boşalttılqar benim mesanemi biraz transferde çiş sancısından öldüm resmen yaa evet idfrara sıkışık ol ama ölümcül derecede değil aslaa
2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdır

Sonrakiler de 1 litre içtim ve önlüğü giydirdikleri anda başladım ders oldu

Ayy bende yavaş yavaş içeyim o zaman hahahaha valla tutamam herkesi ıslatırım fkanfnsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…