- 1 Şubat 2024
- 852
- 593
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Canimm oluyor musun transfer cok sevindimmKızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur)
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?
Evet aşkım oluyorum çok şükürCanimm oluyor musun transfer cok sevindimmevet ben de prednol kullandim kese goruldukten sonra asamali olarak kesildi
İnşallah canım Allah herkese bu mutluluğu yaşatsınPrednol 5-6gun kullanılmıştı. 12.haftaya kadar progestan kullanılıyor. İnşallah ilk ve son transfer olur rahat olmaya çalışın.
Ay ben altıma yapmaktan korkuyorum yaCanım ben prednol kullanmadım ama sana transfer ile ilgili tavsiye vermeye geldimben çok sıkışık değildim sondayla mesaneye sıvı verdiler çok canım acıdı ve sonrasında sonda yerim kanama yaptı. Sana tavsiyem sıkışık git
Her doktorun tedavi yaklasimi farkli kuzum oyle olan da var kalp atisina kadar kullanan da var 12. Haftaya kadar kullanan da var. Doktorun en iyisini bilirEvet aşkım oluyorum çok şükürbana sadece transfer gününe kadar kullan dedi neden anlamadım
Ay ben doktorun suratına gitti sandım bi an ahahahhaAy ben altıma yapmaktan korkuyorum ya
Ben de az kalsın doktorun suratına yapacaktım sondayla boşalttılqar benim mesanemi biraz transferde çiş sancısından öldüm resmen yaa evet idfrara sıkışık ol ama ölümcül derecede değil aslaaAy ben altıma yapmaktan korkuyorum ya
İnşallah balım Allah isteyen herkesin duasını kabul etsinHer doktorun tedavi yaklasimi farkli kuzum oyle olan da var kalp atisina kadar kullanan da var 12. Haftaya kadar kullanan da var. Doktorun en iyisini bilirinsallah ilk ve son transferin olur pozitifi alirsin kuzucum
Ay ben doktorun suratına gitti sandım bi an ahahahha
Ayyyyyy öyle bişey yaparsam rezil olurum yaaaa dnaknfjsjs bi hayal ettim deBen de az kalsın doktorun suratına yapacaktım sondayla boşalttılqar benim mesanemi biraz transferde çiş sancısından öldüm resmen yaa evet idfrara sıkışık ol ama ölümcül derecede değil aslaa
Kaç transfer oldun kuzum neden tutmadı ki acaba? Allah yardımcımız olsun balım inşallah pozitifi görcezBen de 1 hafta kadar kullanmıştım bütün transferlerimde
Şu an 3. transferimi oldum canımKaç transfer oldun kuzum neden tutmadı ki acaba? Allah yardımcımız olsun balım inşallah pozitifi görcez
2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdırBen de az kalsın doktorun suratına yapacaktım sondayla boşalttılqar benim mesanemi biraz transferde çiş sancısından öldüm resmen yaa evet idfrara sıkışık ol ama ölümcül derecede değil aslaa
İnşallah aşkımŞu an 3. transferimi oldum canımRahim anomalisi olduğu için zor tutunuyor dedi doktorum. Umarım senin ki ilk seferinde olur
Ayy bende yavaş yavaş içeyim o zaman hahahaha valla tutamam herkesi ıslatırım fkanfnsj2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdır
Sonrakiler de 1 litre içtim ve önlüğü giydirdikleri anda başladım ders oldu
Bu seferde çok sıkıştım çok sıkıştım diye insan çok stres oluyor ajshsh 1_1.5 lt den az olmasın ama çokta olmasınAyy bende yavaş yavaş içeyim o zaman hahahaha valla tutamam herkesi ıslatırım fkanfnsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?